Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Ojelerde çok güzel, manikürde çok güzel olmuş canım eline sağlık...Şimdilik bu kadar diyorsun ama tez zamanda o sayı artar emin ol
canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyim

canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyim

Hiç sorma bende Amonra'yı tanıyıp bu başlığa girince çıldırdım Hadi ekle ekle hemen

güzel ocelere güzel kutu , koçtaşta var :13:

bakmam lazım benim deee sakladığım şeyleri koymak için de çok güzel rengarenk oceler gibiii
Ben karton çizme kutusuna koydum ama Koçtaş'tan plastik çizme kutusu almayı düşünüyorum en azından dışarıdan bakınca görünür ocelerim :)

bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84:

bakmam lazım benim deee sakladığım şeyleri koymak için de çok güzel rengarenk oceler gibiii

bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84:

Eki Görüntüle 144331
bunuda amonranın tavsiyesi üzerine almıştım... sürdüğüm zaman tekrar eklerim

olur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.

çizmee kutusu
ben normal ayakkabı kutusu alıcaktım ama haklısın çizme anca yeter fallaha

Bence 2 tane almalı, sağlam olsun

Sitede yeniyim,ama takıldım buraya dakikalardır ojelerine bakıyorum.gazete ile yaptığını denicem mutlaka,kardeşim de ojelere bayılır,bu fikir onada çok hoş geldi,paylaşımların için teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…