Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

kış girdi direli ayaklara oce sürmüyom
sedefli oce kullanmam
vazelini deneyeyem.

Canım, bu kadar aydır oje sürmüyorsan, sedefli oje kullanmıyorsan buna rağmen tırnakların sararıyorsa vitamin eksikliğin var demek ki...Veya fazla a vitamini alıyorsan o da boyuyor olabilir...

Amonraaaaaaaaaaa nerelerdesin kuzum Topicin güzel sahibesi olmayınca buraları çok keyifsiz oluyor

o zaman abine oce kardeşliği üyeleri adına alkış gönderiyoruuummm

dün gece kaynatmışsınız kızlar
hemi de bensiz

ee hocam siz gelmeyince ders boş geçmesin dedik

Amonraaaaaaaaaaa nerelerdesin kuzum Topicin güzel sahibesi olmayınca buraları çok keyifsiz oluyor

amonraaa arazi olmaaaaaaaaaa :92:

geldiiimm geldiiiiimm
burlardayım fıstıklar
iş güç yoğunum biraz
ihmal ediyorum ama telafi ediciiim söz

İhmal etme bizi ama Sonra seni özlüyoruz :59
Bu arada benim paket Singapur'dan ayrılmış transitte, yani geliyor inşallah yarın Türkiye'ye giriş yapar Çoook heyecanlıyım çok...

kızlaaarrrrr
5 martta buluşma var cevahirde bütün ocecileri bekliyorum
orda kozmetik sektörünün canına okumaya var mısınız

Haftasonuna kadar gelse iyi olur hello kitty Başına çok ekşiyeceğim ama geldiklerinde Amonra bu niye olmadı, bu çıkmadı bunu ne renk yapsam falan diye hahahaha Yandın kızım

canın saolsun canım benim
7/24 ben seni nasıl taciz ediyorum
safran işedi safran mıçtı safran hapşırdı niye niyee
sen de beni ara ödeşirik

canın saolsun canım benim
7/24 ben seni nasıl taciz ediyorum
safran işedi safran mıçtı safran hapşırdı niye niyee
sen de beni ara ödeşirik

Yok yahu safran için daha kaç kere soru sordun ki bana, olsun arkadaşım safrana ve sana canım feda...Bu arada dün ebay'da gezinirken saffron diye bir oce markası buldum çok güldüm, Türkiye'ye gönderimi olsaydı alacaktım sana bir kaç tane hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…