• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

$Adsız.jpg
kızlar bunlarda benim ojelerim ve oje kutum. şimdilik bu kadarlar :78:

Ojelerde çok güzel, manikürde çok güzel olmuş canım eline sağlık...Şimdilik bu kadar diyorsun ama tez zamanda o sayı artar emin ol :1::1::1:
canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyim :52:

canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyim :52:

Hiç sorma bende Amonra'yı tanıyıp bu başlığa girince çıldırdım :1::1::1: Hadi ekle ekle hemen :16:

güzel ocelere güzel kutu :21: , koçtaşta var :13:

:52: bakmam lazım benim deee :52: sakladığım şeyleri koymak için de çok güzel rengarenk oceler gibiii :16:
Ben karton çizme kutusuna koydum ama Koçtaş'tan plastik çizme kutusu almayı düşünüyorum en azından dışarıdan bakınca görünür ocelerim :)

bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84::60:

:52: bakmam lazım benim deee :52: sakladığım şeyleri koymak için de çok güzel rengarenk oceler gibiii :16:

bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84::60:

Eki Görüntüle 144331
bunuda amonranın tavsiyesi üzerine almıştım... sürdüğüm zaman tekrar eklerim :32:

olur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.

çizmee kutusu :D :60::60::60:
ben normal ayakkabı kutusu alıcaktım ama haklısın çizme anca yeter fallaha :61::62::60:

Bence 2 tane almalı, sağlam olsun:1::1::1:

Sitede yeniyim,ama takıldım buraya dakikalardır ojelerine bakıyorum.gazete ile yaptığını denicem mutlaka,kardeşim de ojelere bayılır,bu fikir onada çok hoş geldi,paylaşımların için teşekürler:71:

Back