oh içimin yağları eridi.

Hani adam size buzdolabı almıştı çok düzelmişti yine noldu ? Jameya sen asla duzelmezsin çünkü gerçekten bu konuda yaran var. O adam mutsuz olsun tek derdin . Mutsuz olan sen ve çocuğun oluyor . Her konuna istisnasız yaziyorum. Histerik bir şekilde takintilisin bence gerçekten bir tedavi olsan geçer . Adam şimdi çocuğumu yurt dışına kaçıracak diye çıkış yasağı koydurabilir

Ben de size gidin önerisi vermistim ama o konunuzda tek başiniza daha once yurtdisini denediginizi ve yapamayip dondugunuzu dil probleminiz oldugunu vs yazmistsiniz. Tek basina bir yolunu bulamayan biri peşinde kucuk cocukla hiç bulamaz gibi geliyor bana siz de ayni dusunuyorsunuz zaten.

Gozunuzu karartip yurtdisina cocuk goturecek olsaniz zaten eşinize bu konuda agzinizi acmazdiniz son ana kadar, engel olamamasi acisindan.
Siz korkutma yapiyorsunuz suan esinize :) umarim adam bunu yutar ve cocugunun durumunu iyileştirir o ayri.

Benim kızım sahipsiz mı anlamadım? Ben salak mıyım sizce öyle bir izlenim mı bıraktım gerçekten? Ben kızımı alıp paldır güldür gitmeyi düşünüyorum mu yazdım ne yazmışım gösterin? Ben yardım almak İçin mı gidiyorum başka ülkeye? Kendinizce yazıyorsunuz da burda yaptığım birkaç yoruma bakarak hayatımı yorumlamayın isterseniz olur mu? Önce ben gider düzenimi kırarım kızımı da öyle yanıma alırım. Ben çocuğu alıp devlet yardım versin diye gitmeyi düşünmüyorum kafanızdan uydurup durmayın

Gitmek isteyen insan adama böyle mi söyler . İyi niyetli salak birine bile söylesen hayır der bu tonla. Konu sahibi bunu bal gibi biliyor . Zaten gitmeyin kalın desin istiyor
Ya canım ben seni engellemeyeyim al yorumunu da git konudan Allah aşkına

Niye dedinizki bunu. Buna dayanarak velayet davası açsa ne yaapcaksınız
Yahu ne velayet davası açacak adam ya? Adamın umru değil ne velayeti? Hayatımda ciddi bir ilişkim var diye babası çocuğun herşeyini alıyor dedirtmek için yaptı ne yaptıysa son 2 aydır

Yahu ne velayet davası açacak adam ya? Adamın umru değil ne velayeti? Hayatımda ciddi bir ilişkim var diye babası çocuğun herşeyini alıyor dedirtmek için yaptı ne yaptıysa son 2 aydır
Hah işte senin asıl derdin bu...Adamın asla böyle bı kaygısı yok aslında... Buraya açtığın konular da bize bunu söyletmek için, bu sefer hiçkimse soylemeyince en sonunda kendin söyledin....

Jameya bosandigindan beri kaç ilişki yasadin? Hepsini buraya yazdin, Allah versin hiç de boş kalmadın zaten...Adam sana iyi davranirken de kötü davranirken de senin hep bi ilişkin vardı yani adamın umru değil senin kimle olduğun.

O sadece cocukla ilgili görüştüğünüzde "senin üslubuna" tepki veriyor, seni asla kıskanmıyor, istemiyor, kıskanmayacak, geri istemeyecek....

Lütfen kabul et şunu artık ve çocuğun için düzgün bir hayat kurmaya çalış.

Eski eşin seni sevmiyor ve sana dönmeyecek.

Canın istediğinde mesela bir önceki konuda bana güzel cevap veriyordun . Adam sana buzdolabı aldı hani çok iyiydi son zamanlarda
Canım istediğinde değil yaptığın yorumlar çok saçma,o zaman düzgün yorum yapmıştın. Şuan sana cevap vermediğim halde ısrarla yazıyorsun

Aydınlandım sağol

Niye dedinizki bunu. Buna dayanarak velayet davası açsa ne yaapcaksınız
Amacı bu zaten...Adam jameyayla etkileşime girsin de nasıl girerse girsin...Çocuk zaten babası dışında kimsenin umrunda değil.

Kavga bile nimet onun için. Ayrıca zaten yurtdışına çıkıp yeni bir hayat kurabilecek kapasitesi, donanımı da yok. Dönebileceği tek ülke kendi memleketi orası da burdan beter asla gitmez.

Çocuğu kullanarak hayatının sonuna kadar Türkiye de kalip bu adamı maddi manevi sömürerek beslenecek...Tek planı da bu...

Son düzenleme:
Ama siz eşinizin size kötü davranmasını da hayatınızda olan ilişkiye bağlıyordunuz.
Evet adam ne yaparsa yapsın, iyi de yaklassa kötü de yaklassa jameya her hareketi aşka kıskançlığa yorumlayıp illa huzursuzluk çıkarıyor...Halbuki adam sadece çocuk İçin iletişim kurmaya çalışıyor ....Evlerden uzak, çok zor böyle bir kadınla ortak çocuk sahibi olmak ve böyle bir anneye sahip olmak. En çok çocuğa yazık oluyor zaten.

Valla sinirlenmek de delirmekte çok haklısınız. Böyle adamların Allah bin belasını versin. Ortada çocuk var biraz büyüyecek neyin ne olduğunu anlayacak annesinin ve babasının birbirine olan nefretini bilecek. Ve çok üzülecek.
Eski eşinizle çok muhatap olmayın. Sizin sinir sisteminiz açısından.

Eski konularının birinde hanımefendi ülkeden dert yanarken madem bu kadar memnuniyetsizsiniz ülkenize dönebilirsiniz dediğim de benim Türk bir çocuğum var elbette burada kalıp vatandaşlık alacağım kendi ülkeme dönüp otellerde temizlik görevlisi olarak çalışmaktan başka bişey yapamam gibi bir şey söylemişti ha inşallah güzel bir Avrupa ülkesine gider ve kızı ile düzenini kurar ama ben gideceğini zannetmiyorum çünkü eski eş ile arasında olan kaosu seviyor

Sonuna kadar katılıyorum çok zor böyle bir eski eşe sahip olmak. Yani adamın yerinde olsam bu sözler ve tehditle ilgili dava açarım. Çünkü kadının kini bitmiyor . Tek düşündüğü bu adam maddi olarak çok yükseldi ben onu maddi manevi nasıl sömürebilirim. İyi niyetine inanıyorum bazen akıl da veriyoruz ama yok . Çocukta öyle etrafta bu kaçıncı ilişki bilmiyorum dikişte tutturamadi . Eski sevgililerden birinde anahtar vardı aylar sonra eve girmişti . Konu sahibi bir bataklığa gidiyor . Farkında olmadığı bir gün o kız çocuğu büyüyecek ve o da ellerinden gidecek

Ayrıca bana kızıyorsun Jameya ama lütfen gerçeklere dön artık. .Adam sana şiddet uygulamış , aldatmış sen bilerek ve isteyerek tüm bunlara rağmen hamile kalmışsın . Sonuç değişmemiş . Nafaka davasını bile buradaki kadınlar yüz kere söyleyince açtın . Amacın üzüm yemek mi bagciyi dövmek mi ? Düzgün bir ilişki cocugunla sağlıklı bir hayat mı istiyorsun önce bir tedavi olmalısın. Kabullenmen lazım inkar ediyorsun . İyi bir klinik psikolog bul . Çünkü bulduğun diğer tiplerin de mantıklı olduğunu düşünmüyorum .

Evet aynen, bildiğim kadarıyla adam ülke şartlarına göre az bir nafaka da vermiyor( bugün dava sonucu iki cocuga 9 bin nafaka aldı diye sevinen bir üyemiz vardı burda mesela)

Ayrıca az da olsa adam ek destek oluyor, çocuğun üstüne başına alıyor, evde bozulan beyaz eşyayı yeniliyor, tatillerde yanına alıyor falan filan... Kendisi de maaşlı bir işe girse annesiyle kızıyla düzgün mütevazı bir hayat kurabilir çok rahat ama istemiyor....

Saçma sapan bir hayat yaşayıp olmayan parası eğitimiyle kaçak haliyle dükkan açıp batırıyor, abuk sabuk adamları evine hayatına sokuyor, lüks yaşama özenip bütün enerjisini eski kocayla uğraşıp para koparmak için harcıyor....Yazik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…