oh içimin yağları eridi.

Bence de

bana burada birkaç kişi ısrarla konuşun deneyin eminim kabul eder demişti, bende hayır etmez demiştim bir deneyeyim belki yanılırım dedim kgkdjgkg
Yine de keske cocuk cifte vatandas istedigim gotururm fln demeseydin keske. Uyuyan adami uyandirdin. Mesela ben bu adam olsam ilk is cocuga yurt disina cikma yasagi aldiririm.

Zamanında bu adamı sevip evlenip çocuk sahibi olanda sizsiniz değil mi? Çocuğunuza haksızlık ediyorsunuz
kızım benim en büyük şansım. ama keşke babaasını düzgün seçseymişim, kızım doğduğu için asla pişman değilim.

bana burada birkaç kişi ısrarla konuşun deneyin eminim kabul eder demişti, bende hayır etmez demiştim bir deneyeyim belki yanılırım dedim kgkdjgkg
Konuşulacak adam var,konusulmayacak adam var.Siz biliyorsunuz onun ne mal olduğunu gereksiz yukselmişsiniz.Simdi cins hareketlerine katlan dur Ayıyı durtmemek gerekir.....

ona olan sinirim çok anlık benim birden fırlıyo sinirim çünkü tahammülüm yok.
bilmiyorum bakalım böyle devam ederse gidicem zaten.

Babasıyla çatışarak kızınızla Babasının arasındaki ilişkiyi de istemeden baltalamış olursunuz
benim amacım çatışmak değil ama düzgün birşey söylemeye çalışırken verdiği tepkiler karşısında sakin kalamıyorum malesef senelerce kaldım artık kalamıyorum.

menekşe tahammülüm kalmamış hiç ona karşı.
Haklısın adam gerçekten düşman başına denilen bir tip.Artik olan oldu süreci sakın,sessizce kendin ve evladın için en iyi sonuç verecek şekilde yönetmelisin.Canı isterse bu adam hayatı sana dar eder.....

ben baya kriz yöneten bir insanım da onunla konuşmak bile benim tüylerimi diken diken ediyor.
Bence hayır.
Eşinizin yaptıklarıni biliyoruz.
Adam bu değişmez…
Ayrıca yoluna gitmiş…. haklı haksız tartışılır.

Konuşmanızda da içiniz yağlarının eriyeceği inan bir durum yok.
Adam masrafları karşılamıyor, metresi ile evlendi.
Bunu yaşadan yaşayarak deneyimleriniz zaten…

E karşıladımı masraf hayır.

Yurt dışına çıkacak iseniz de bir an önce çıkın zaten.
Ülke koşullarında çocuğunun masrafları ile ilgilenmeyen baba izin verir merak etmeyin…

benim kötü olmamdan o kadar haz alıyor ki istiyor ki sürüneyim aç kalayım böyle birşey yok

ben senelerce bu adamla olan krizleri yönettim zaten artık yönetecek sabrım yok benim beni anlamanızı da beklemiyorum bu konuda.

Kesinlikle

benim kötü olmamdan o kadar haz alıyor ki istiyor ki sürüneyim aç kalayım böyle birşey yok
Evet iğrenç bir tip , sokakta kalsan zil takıp oynar .Ona muhtaç ol istiyor.hırsı yüzünden kızını bile gözü görmüyor.Vicdansiz, merhamet yoksunu insandan korkarım, sınırı yoktur...

Cunku amac uzum yemek degil, bagciyi dovmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…