oh içimin yağları eridi.

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.166
13.786
en son açtığım konudan sonra bazı kişiler bana burada eski eşinle konuş çocuğun şartlarını iyileştirsin demişti.
bnede bir deneyeyim dedim ki, yine ve yine haklı çıktım.
seninle yaşayan çocuğun şartlarını ben ne iyileştiricem,
bunu sen istedin sen bir karar verdin ve böyle yaşıyorsun demeye başladı. bende dayanamadım evet ben bir karar verdim çünkü kendine metres tuttun,ne yapmam gerekiyordu metresini görmezden mı gelmem gerekiyordu dedim.
o kadar sinirlendim ki sanki benim şartlarımı iyileştir demişim gibi konuşuyor.
dediğim gibi karşımda düzgün iletişim kurulacak bir insan yok bazı şeyleri isterse yapar ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
bana metresini savunmaya başladı.
en son bende seni karşıma alıp saygımdan konuşuyorum ama bunu anlayacak kapasiten yok senin ben kızımı yurt dışına istediğim gibi çıkarabilirim o çift vatandaş dedim. bunu da araştırıcam eğer işlerim düzelmezse böyle gitmeye devam ederse alıp yurt dışına gidicem.

Kaç senedir buradasın asla hiçbir şey öğrenemedin Jameya. Neden acaba merak ediyorum. Yurtdisi işini konuşup ikna etmenin bin tane yolu varken bile isteye kendin zora sokuyorsun.
o ne demek nasıl zora sokuyormuşum anlamadım?

o ne demek nasıl zora sokuyormuşum anlamadım?
Sen görürsün istersem alır çocuğu giderim tavrının bu olaya asla bir faydası olmaz. İnsan gibi konuşup biraz da yalandan ayak yapıp bir zaman sonra izin koparma şansın varken şu an artık inada bindi geçmiş olsun. Sen sadece kavga etmek istiyorsun.

iletişim kurulacak bir insan değil karşımdaki. daha konuyu açmadan parlamaya başladı nesini ikna etmeye çalışıcam? adama zaten gram tahammülüm yok insan gibi konuşmaya çalıştım direk başladı suçlamaya.

Siz eski eşinizle aranızda tepişirken olan çocuğunuza oluyor.
ben tepişmek için yazmadım insan gibi durumu anlatmaya çalıştım ama her seferinde olduğu gibi aynı tepkiler. suçluyken bide üste çıkıp sen istedim demeler.

Velayet sizde bile olsa babanın da söz hakkı yok mu ? Neden durduk yere kışkırtıcı konuştunuz ?

Bosadigin adama öyle dümdük çocugun sartlarini iyilestir denir mi jameya? Öyle sorarsan işte bu cevabı alırsın üstüne daha ortada fol yok yumurta yok dil yok iş yok ülke yokken yurtdışına kacirayim da gör diye bomboş tehdit etmişsin adamı İletişim fakültelerinde iletişimde sabotaj 101 diye okutulur şu diyalog Brravo

Son düzenleme:
Velayet sizde bile olsa babanın da söz hakkı yok mu ? Neden durduk yere kışkırtıcı konuştunuz ?
ben çıkartabiliyormuşum yurt dışına kızımı. birkaç kişi burada öyle söyleyince araştırdım velayet annede ise çocuğunu istediği gibi çıkartabilirmiş. zaten çift vatandaş kızım. nafaka davam sonuçlansın eğer işlerim düzelmezse böyle giderse alır giderim.

ne yazacağımı bilemedim
Senin asıl amacın çocuğun nafakası filan değil , eski kocanla yeniden kavga çıkarıp bı bahaneyle yine adamın sevgilisine ağız dolusu sövmekti çünkü....Sövünce içinin yağları eridi, başlığı da "oh içimin yağları eridi" diye böyle açtın....

Evet cikartabiliyorsunuz bunda bir sıkıntı yok ama baba inadına kaçırıyor vs deme hakkı var mı ? Bunu arastirdiniz mi ?

ben tepişmek için yazmadım insan gibi durumu anlatmaya çalıştım ama her seferinde olduğu gibi aynı tepkiler. suçluyken bide üste çıkıp sen istedim demeler.
‘Tepişmek’ tabiri caizse gibi düşünün. Yurtdışı meselesini daha uysal çözebilirsiniz belki. Ama karşı tarafta sizde çok keskinsiniz. Birbirinizin işini zorlaştırmak istiyorsunuz. Sadece siz değil eski eşinizde sıkıntı çıkartıyor.

zaten o sıkıntı çıkarttığı için bende o şekilde tepki veriyorum. tamam ne ihtiyacı varsa bana söylersin ben hallederim demek yerine demek ''sen istedin seninle yaşayan çocuğun şartlarını ne iyileştiricem'' demek nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…