oh içimin yağları eridi.

Jameya olmuyorsa olmuyor birak artik. Bua damla ugrasarak zaten bir suru zamanindan hayatindan kaybettin. Al kizini git yurtdisina yeni bir hayat kur. Bu adamin kizini arayacagini da hic sanmiyorum.
çok korkuyorum ya yeni bir yerde yeni bir başlangıç yapmaktan. kızım olmasa kolay da kızımla birlikte aşırı korkuyorum. ama işlerim böyle devam ederse başka şansım da yok.

ben senelerce bu adamla olan krizleri yönettim zaten artık yönetecek sabrım yok benim beni anlamanızı da beklemiyorum bu konuda.
Size hak verirken iyi eleştiriken alttan alta gerilmeyin.
Konu açma nedeniniz yorum gelmesi zaten.

Sizi anladık bi çok üye anladı.
Ama siz kriz vs yönetmiyorsunuz.
Yönetecek konu yok.
Adam bildiğini okuyor yıllardır.
Ne yönettiniz.

Bu ülke koşullarında, eski eş sorunundan yerinizde olsam bir an önce çıkarım yurt dışına.

Keşke yurtdışı olayını söylemeseydin en azından kavgada koz olarak kullanmasaydın bu hiç iyi olmamış. Romanyada geçim nasıl? Almanya Hollanda gibi ülkelere gitme imkanın var mı? Yurtdışına gidip sıfırdan düzen kurmakta çok zor iş ev okul vs

Teşbihte kusur olmaz (Uyarımı yapayım da beni köpek yerine koydunuz demeyin, davranışa vurgu yapmak istiyorum), havlayan köpek ısırmaz diye düşünecek adam ki bence de öyle. "Böyle yapacağım, şöyle de yaparım" diye niçin hayatınız için tasarladıklarınızı, planlarınızı açık ediyorsunuz düşmanınız bellediğiniz adama? Bu akıllıca mı sizce?
ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
Bunu da yazmışsınız üstelik. Köprüyü geçene kadar, en azından çocuğunuzun istikbali için, "Ağam paşam" çekip sonra yurtdışından nanik yapmak varken, siz bildiğiniz, adama "Hadi önüme taş koy" çağırısında bulunmuşsunuz. Çocuğumun rahatı, geleceği söz konusu olduğunda hırslarım bir köşeye atılır şahsen, anlayamıyorum sizi. Yani söylediniz ettiniz içinizin yağları eridi de ne oldu? İşler istediğiniz gibi gitmezse yine yağlar bağlar o içiniz, böyle bir döngü.

Adam zaten çocuğu senede bir kaç gün görüyor, yerinizde olsam "seninle yaşayan bir çocuğun yaşam şartlarını ben neden iyileştireyim" diyen birine tek söz hakkı vermeden çocuğu alır giderdim adam çocuğuda umursamadığını bu cümleyle zaten açık açık dile getiriyor bunda falza bir şey beklemek anlamsız.
Ayrıca eski konularınıza baktım, eski eşiniz hayatına bakıyor fakat siz hep aynı yerde takılıp kalmışsınız.
Eğer gitmek yaşam kulaklarınızı iyileştireceksede bence hiç durmayın gidin, tâbi yinede siz bilirsiniz.

doğru haklısınız

çok korkuyorum ya yeni bir yerde yeni bir başlangıç yapmaktan. kızım olmasa kolay da kızımla birlikte aşırı korkuyorum. ama işlerim böyle devam ederse başka şansım da yok.
E zaten korkuyorsan, somut bir planın yoksa niye kavga çıkarıp tehdit ediyosun adamı çocuğu alır giderim diye?

Jameya senin belki yüzlerce konunu okudum ben burda ve ne kadar inkar etsen de senin asla çocuğunu düşündüğüne inanmıyorum artık. Senin tek derdin eski eşinle uğraşıp huzursuz etmek veya ondan hesapsız para koparmak....

Adam da seni çok iyi tanıdığı icin hamlelerini asla umursamayacak, bu böyle sonsuza kadar sürecek, olan o zavallı çocuğa olacak.

benim amacım çatışmak değil ama düzgün birşey söylemeye çalışırken verdiği tepkiler karşısında sakin kalamıyorum malesef senelerce kaldım artık kalamıyorum.
Haklısınız yıpranmış olabilirsiniz ama mesele çocuk olunca biraz daha esnek olmak gerekiyor

Haklısınız yıpranmış olabilirsiniz ama mesele çocuk olunca biraz daha esnek olmak gerekiyor
boşandıktan sonra yaptıklarına rağmen onu altan alan bendim zaten. artık esnek olamıyorum bilmiyorsunuz gerçekten neler yaşattığını. herşeye rağmen çocuk var diye ben hep alttan aldım sakin kalmaya çalıştım.kızım için yine konuşmaya çalıştım ama karşımda insan yok.

doğru haklısınız
Eğer gitmek gibi bir planınız varsa şu dakikadan sonra onun hiç bir şeyden haberi olmamalı. Çok iyi babaymış gibi çocugu götürmenize engel olmak için her şeyi yapar yoksa. Daha önce de yazdığım gibi siz ve kızınıza ne iyi gelecekse onu yapın. 4 tane çocuğu tek başına büyütmüş annem, hep "kendi işinizi ve çıkarınızı düşünün, yoksa ortada kalırsınız" der. Bence sizde öyle yapın

öyle yapıcam, gidersem bunu ona söylemem zaten.

Konu sahibinin yurt dışına giderse ne yapacağına dair bir eylem planı yok ki. Gidin bir önceki konusuna bakın. Üyelerin yazdıklarına bakarak, fikir edinmeye çalışıyor. X ülkede şu kadar çocuk yardımı yapılıyor vb yorumlarına göre yurt dışına gitme planı yapılır mı ? Dünyanın her yerinde, o ülkenin vatandaşı olan, çalışıp, vergi veren insanlar; sonradan ülkeye gelen ve sosyal yardıma muhtaç kişilere karşılar ve tepki gösteriyorlar.

Yurt dışına giderse kendisi tek başına ne verebilir çocuğuna, buna bakmalı. Diyelim ki gitti, gittiği ülkede çocuğuna bakamadığı iddiasıyla çocuğunun devlet korumasına alınabileceğini de unutmamalı.

Çocuğun babası inşallah konu sahibinin anlattığı kadar kötü bir adam değildir de kızına sahip çıkar.

bana burada birkaç kişi ısrarla konuşun deneyin eminim kabul eder demişti, bende hayır etmez demiştim bir deneyeyim belki yanılırım dedim kgkdjgkg
Sana bu kişiyle konuş diye söyleyen birkaç kişiydik ki biri de bendim. Biz asla böyle konuş demedik, bir şekilde konuyu yumuşak yumuşak oralara getirmen gerektigini yazmıştık. Sen iş adamısın bir ayağın da yurtdisinda olmuş olur, seçenekler buralar bak sana hangisi uyar, ortak çocuğumuz var böyle böyle eğitimler alsın istiyorum burada saglayamiyorum diye diye zamanla alistiracaktin. Tabi ki sen de bunu böyle yapman gerektiğini biliyorsun ama kavga etmek istiyorsun. Nefretin ilk günkü gibi kalsın, adam bin pişman olup peşinde olsun falan da bitmiş gitmiş kac sene geçmiş yeter artık. İşi kuralına göre oyna.

Elin zillisi de çok meraklıydı adamın kızına bakmaya. Palavradan sallıyor alırım diye. Al desen nasıl bakayım diyecek o kadar belli ki.

Niye dedinizki bunu. Buna dayanarak velayet davası açsa ne yaapcaksınız

Konu sahibinin eğer gitmek gibi bir planı varsa öyle paldır küldür gitmemelidir zaten önce gitmenin yada kalmanın ona neyi kazandırıp neyin kaybettirceğini iyi hesaplayıp öyle karar vermelidir.

Gitmek isteyen insan adama böyle mi söyler . İyi niyetli salak birine bile söylesen hayır der bu tonla. Konu sahibi bunu bal gibi biliyor . Zaten gitmeyin kalın desin istiyor

Boşver bu pis herifi , gidebiliyorsan git mutlaka , çocuğuna değer verseydi bu şekilde konuşmazdı zaten , boşanınca çocuktan da boşanıyorlar sanki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…