ben neden bu konuda yalan söyleyeyim ?Ben
Bence ilişkisi oldugu da yalan tek derdi bu adam cevap verip prim vermeyelim ki konu acmasın bence icimizi sisirdi
merhaba, konudan alakasız bir şey sormak istiyorum. Benim oğlum da Türkiye doğumlu ancak benim üzerimden faydalanıp bulgar vatandaşı oldu. Ancak sistem üzerinde çifte vatandaş değil, ben de değilim bu arada. TTürkiye de sadece Türk kimliğim görünüyor sistemde. Bulgaristanda da sadece bulgar kimliğim tanınıyor. çifte vatandaş olmanın prosedürü nedir merak ediyorum. Kızınız turkiye doğumlu mu? özelden de yazabilirsiniz, sevgilerben çıkartabiliyormuşum yurt dışına kızımı. birkaç kişi burada öyle söyleyince araştırdım velayet annede ise çocuğunu istediği gibi çıkartabilirmiş. zaten çift vatandaş kızım. nafaka davam sonuçlansın eğer işlerim düzelmezse böyle giderse alır giderim.
görmesi gereken zamanlarda getirmezsem sorun oluyormuş. ama önce benim gidip bir düzen kurmam lazım öyle birdeen götüremem çocuğu. düzen kurup o şekilde alıp götürücem.Bir arkadaşım eşinden boşandı, velayat annede kaldı. Anne de kızıyla Almanyada yaşıyor yıllardır. Arkadaşım her fırsatta Almanyaya gidiyor ya da annesi kızını alıp geliyor ya da gönderiyor. Hukuki olarak bir sorun olacağını zannetmiyorum ama tabi çok derin mevzu bunlar, iyi araştırmak lazım.
bulgaristan nasıl bilmiyorum ama hem orda vatandaşlığı varsa hem burda varsa zaten çift vatandaş olmuş oluyor.merhaba, konudan alakasız bir şey sormak istiyorum. Benim oğlum da Türkiye doğumlu ancak benim üzerimden faydalanıp bulgar vatandaşı oldu. Ancak sistem üzerinde çifte vatandaş değil, ben de değilim bu arada. TTürkiye de sadece Türk kimliğim görünüyor sistemde. Bulgaristanda da sadece bulgar kimliğim tanınıyor. çifte vatandaş olmanın prosedürü nedir merak ediyorum. Kızınız turkiye doğumlu mu? özelden de yazabilirsiniz, sevgiler
Evet biz evliyken ben anneme tatil yapmak İçin geldiğimde aldattıEşiniz, siz evliyken aldattı mı?
böyle babalardan nefret ediyorum, benim eşim cebinde son para ile gitti gördü, kmlerce uzakta olan cocugunu, annesi ve kadının ailesi, kıyafetlerı bıle atardı suratına. sırf orda tartısma cıksın diye. ama yıne de gördü, yıllık ızınlerını cocugu ıle gecırdı. cunku hep derdi ki; hatanın ne tarafta fazla oldugunun onemı yok, ya da bana resmen ezıyet edıyor olmaları da onemlı degıl, bu aıle cok sorunlu herkes cocugu gorme, sana bela olacaklar derken bıle dedı ki, cocugun ne sucu var, babasına ıhtıyacı var, gorusmek zorundayım, babalık gorevım bu dedi.en son açtığım konudan sonra bazı kişiler bana burada eski eşinle konuş çocuğun şartlarını iyileştirsin demişti.
bnede bir deneyeyim dedim ki, yine ve yine haklı çıktım.
seninle yaşayan çocuğun şartlarını ben ne iyileştiricem,
bunu sen istedin sen bir karar verdin ve böyle yaşıyorsun demeye başladı. bende dayanamadım evet ben bir karar verdim çünkü kendine metres tuttun,ne yapmam gerekiyordu metresini görmezden mı gelmem gerekiyordu dedim.
o kadar sinirlendim ki sanki benim şartlarımı iyileştir demişim gibi konuşuyor.
dediğim gibi karşımda düzgün iletişim kurulacak bir insan yok bazı şeyleri isterse yapar ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
bana metresini savunmaya başladı.
en son bende seni karşıma alıp saygımdan konuşuyorum ama bunu anlayacak kapasiten yok senin ben kızımı yurt dışına istediğim gibi çıkarabilirim o çift vatandaş dedim. bunu da araştırıcam eğer işlerim düzelmezse böyle gitmeye devam ederse alıp yurt dışına gidicem.
ulkenın her turlu ıcınde bulundugu durumu dusununce, eskı esınızın medenıyetten ve babalıktan uzak sozler ve eylemını de ekleyınce; gıtme fırsatınız varsa, burdan gidin. zaten babalık da yapmıyor ki, babasından ayrı bıraktınız cocugunuzu durumu olussunen son açtığım konudan sonra bazı kişiler bana burada eski eşinle konuş çocuğun şartlarını iyileştirsin demişti.
bnede bir deneyeyim dedim ki, yine ve yine haklı çıktım.
seninle yaşayan çocuğun şartlarını ben ne iyileştiricem,
bunu sen istedin sen bir karar verdin ve böyle yaşıyorsun demeye başladı. bende dayanamadım evet ben bir karar verdim çünkü kendine metres tuttun,ne yapmam gerekiyordu metresini görmezden mı gelmem gerekiyordu dedim.
o kadar sinirlendim ki sanki benim şartlarımı iyileştir demişim gibi konuşuyor.
dediğim gibi karşımda düzgün iletişim kurulacak bir insan yok bazı şeyleri isterse yapar ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
bana metresini savunmaya başladı.
en son bende seni karşıma alıp saygımdan konuşuyorum ama bunu anlayacak kapasiten yok senin ben kızımı yurt dışına istediğim gibi çıkarabilirim o çift vatandaş dedim. bunu da araştırıcam eğer işlerim düzelmezse böyle gitmeye devam ederse alıp yurt dışına gidicem.
Ay şurda kaç konu açtım her defasında ülkene git al çocuğunu da dediler,her defasında babasından uzaklaştırmak istemiyorum dedim,şimdi çaresizlikten kendimce birşeyleri çözmeye çalışıyorum bunu da dedinizCocugu alip ülkene gitmendeki maksat ne babasindan koparmakmi?
Benim her türlü vicdanım rahat zaten ben vicdan yapacak hiçbirşey yapmadım bu zamana kadar.ulkenın her turlu ıcınde bulundugu durumu dusununce, eskı esınızın medenıyetten ve babalıktan uzak sozler ve eylemını de ekleyınce; gıtme fırsatınız varsa, burdan gidin. zaten babalık da yapmıyor ki, babasından ayrı bıraktınız cocugunuzu durumu olussun
vıcdanınız cok rahat sekılde, gıdın ve hayatınızı kurun cidden
Burada zar zor bir yaşam sürdürüyorsun jameya. İşini iyi gitmiyor diye devrecektin sanırım yanlış hatırlamıyorsam, senin yerinde olsam avukata yurt dışı planından bahsederdim. Eski eş kızını görecek diye Türkiyede yaşamaya çalışıyorsun resmen. Biraz o da artık babalık görevini yapsın kızının mutluluğu huzuru için yurtdisina tamam desin. Bi konuş bu konuyu avukatla yasal olarak durum ne
Avukatıma sorarım elbette. Ben istemem babasından uzak kalmasını zTen bu zamana kadar bunun İçin çaba sarf ettim. Benim de bir ilişkim var ve güzel giden bir ilişki. Evet bunalıyorum,depresyona giriyorum maddi olarak bu ay inanılmaz zorlandım ama bahsettiğimde bana destek oluyor ben kendi çabamla bir yerlere gelmek için uğraşıyorum,yapamayınca moralden çöküyorum. Dükkanımı devir etmeye çalışıyorum şuan,müşteri çıkarsa çok rahatlarım. Sonrasını da düşünürüm şuan sadece bir düşünce.
nedne gitmek istiyorsun peki ?Ay şurda kaç konu açtım her defasında ülkene git al çocuğunu da dediler,her defasında babasından uzaklaştırmak istemiyorum dedim,şimdi çaresizlikten kendimce birşeyleri çözmeye çalışıyorum bunu da dedinizgitmiyorum bir yere halledicem ben
maddi sıkıntılardan dolayı. buraya her konu açtığımda git ülkene dediler en sonunda onu düşünmeye başladım. ama gitmem ben çabalamaya devam edicem. bazen moral olarak çökebiliyorum ve çözüm arıyorum kendimce. zamana bıraktım zaman herşeyi çözer.nedne gitmek istiyorsun peki ?
Evet eşinden bahsetmiştin kendine bir hayat çizmiş kızında sende yani hala niye iyi olamıyorsunuz sizin gibi boşanan var gayet iyiler herkes yolunu çizmişmaddi sıkıntılardan dolayı. buraya her konu açtığımda git ülkene dediler en sonunda onu düşünmeye başladım. ama gitmem ben çabalamaya devam edicem. bazen moral olarak çökebiliyorum ve çözüm arıyorum kendimce. zamana bıraktım zaman herşeyi çözer.
öyle birşey değil kuzucum ya
o zaman ben nötr olayım nefret de etmeyeyim ama yaşattıkları az buz değil. bazen yeni yeni farkına varıyormuşum gibime geliyor. ya ben bunu yaşadım ama bu aslında ciddi birşey, o zaman tepki de vermedim. hiç birşey de sorgulamadım. belki de içime attım diye sonradan patlıyorum.Sen farkinda degilsin belki ama tam olarak boyle. Nefret bir duygudur ve guclu bir duygudur.