oh içimin yağları eridi.

Sen yurtdışına çıkmak, düzen kurmak öyle kolay değil diyordun en son konunda.
Eski eşin de öncekine daha iyiydi, buzdolabı falan almıştı. Durduk yere neden sorun çıkardığını anlamadım. Tamam sen şuan için sıkıntı yaşıyor olabilirsin ama bu adamın neyi ne kadar yapacağını, ne cevap vereceğini de biliyorsun. Gaza gelip düzelen iletişimi bozmanın hiçbir anlamı olmamış.
Neye içinin yağları eridi onu da anlamadım.

İkinizde birbirinizden nefret edip zıtlaşıyorsınuz. Aşağı kalır yanınız yok

Yine söyledim yüz bin kere söyleyeceğim . Senin amacın adam gitme pişmanım desin ve tekrar seninle olsun . O metresi aradan çıkarsın . Sana yüz kere dedim Avrupa vatandaşlivin varmış düzen kurabilirsin yok kurmam burada ailem var niye gideyim dedin . Şimdi birden adam kızıyla bağ kurunca bilerek kavga çıkarıyorsun her şeyi bırakıp bana gel dese döneceksin . Demeyecek . Gerçekten gönlün olsa yurt dışına gitmeye oradaki imkanlardan çocuğun ne kadar mutlu olacağından bahsederdin. Ikna olurdu

aldıklarını saymaya başladı zaten of çok sıkıldım

Valla senelerdir kızımla yalnız gidip geliyorum, kimse bişey demedi, sen adamla niye inatlaşıyorsun kendine zarar resmen, bindiğin dalı kesmek bu

Ben sizi kriz yönetebilen biri olarak görmüyorum.
Bu konuşmada çok gereksiz bence yağ eriyecek bir durum yok.
Yurt dışı konusunu zora sokmuşsunuz bence…
ben baya kriz yöneten bir insanım da onunla konuşmak bile benim tüylerimi diken diken ediyor.

evet hadi gel dese koşup gidicem adama zerre tahammülüm yok ama sevgilisiyle ayrılsa hemen koşa koşa gidicem. tamam

Jameyra bence yurtdışını konuş güzel dille zaten velayet sende. Al götür burda çürüyorsunuz ikiniz ( kızınla sen )

Burası Ortadoğu ülkesi ataerkil düzen boşanmak bile erkeğe artı kadına eksi.

Burda kalırsan o gününü gün edecek sen ve kızın açamadan solacaksınız.

İş desen yok imkan desen yok. Kızınla güzel bir hayat kur yurt dışında.

konuşacak birşey yok onunla olan krizleri yönetmek istemiyorum ben. bıktım adamdan bıktım. işlerim düzelmezse alır giderim

Nedir bu salak adamlarla ugrastigimiz ya.....bugun iyice bunalima girdim.mahkeme yoluyla iyilesemez mi donuna kadar alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…