- 11 Şubat 2023
- 8.129
- 15.799
Sen süründürmek isterken adamı kiskirtmasan iyiydi ki ortada fol yok yumurta yok. Karpuz kabuğu düşürdün adamın aklına.evet onu diyebilir.
ne düşünürse düşünsün kapasitesiz beyinsizin tekiSen süründürmek isterken adamı kiskirtmasan iyiydi ki ortada fol yok yumurta yok. Karpuz kabuğu düşürdün adamın aklına.
İkinizde birbirinizden nefret edip zıtlaşıyorsınuz. Aşağı kalır yanınız yokzaten o sıkıntı çıkarttığı için bende o şekilde tepki veriyorum. tamam ne ihtiyacı varsa bana söylersin ben hallederim demek yerine demek ''sen istedin seninle yaşayan çocuğun şartlarını ne iyileştiricem'' demek nedir?
evet baya nefret ediyoruz. ona engel olamıyoruz ikimiz de. keşke babası o olmasaydıİkinizde birbirinizden nefret edip zıtlaşıyorsınuz. Aşağı kalır yanınız yok
İyi sen bilirsin filler tepisirken karıncayı ezmeyin de !ne düşünürse düşünsün kapasitesiz beyinsizin teki
kızım için uğraşıyorum farkında mısınız?İyi sen bilirsin filler tepisirken karıncayı ezmeyin de !
aldıklarını saymaya başladı zaten7/24 çocukla ilgilenen sensin azıcık insan olupta bari maddi olarak karşılayayım diyeceğine neden yapayım diyor sonra da kendini iyi baba gösteriyor. Ayıp ya.
Bu arada velayeti annede olan çocuk velayet belgesi ile yurtdışına çıkarabiliyor yeni öğrendim
Valla senelerdir kızımla yalnız gidip geliyorum, kimse bişey demedi, sen adamla niye inatlaşıyorsun kendine zarar resmen, bindiğin dalı kesmek buben çıkartabiliyormuşum yurt dışına kızımı. birkaç kişi burada öyle söyleyince araştırdım velayet annede ise çocuğunu istediği gibi çıkartabilirmiş. zaten çift vatandaş kızım. nafaka davam sonuçlansın eğer işlerim düzelmezse böyle giderse alır giderim.
ben baya kriz yöneten bir insanım da onunla konuşmak bile benim tüylerimi diken diken ediyor.Ben sizi kriz yönetebilen biri olarak görmüyorum.
Bu konuşmada çok gereksiz bence yağ eriyecek bir durum yok.
Yurt dışı konusunu zora sokmuşsunuz bence…
evet hadi gel dese koşup gidicemYine söyledim yüz bin kere söyleyeceğim . Senin amacın adam gitme pişmanım desin ve tekrar seninle olsun . O metresi aradan çıkarsın . Sana yüz kere dedim Avrupa vatandaşlivin varmış düzen kurabilirsin yok kurmam burada ailem var niye gideyim dedin . Şimdi birden adam kızıyla bağ kurunca bilerek kavga çıkarıyorsun her şeyi bırakıp bana gel dese döneceksin . Demeyecek . Gerçekten gönlün olsa yurt dışına gitmeye oradaki imkanlardan çocuğun ne kadar mutlu olacağından bahsederdin. Ikna olurdu
sen boşandın mı?Valla senelerdir kızımla yalnız gidip geliyorum, kimse bişey demedi, sen adamla niye inatlaşıyorsun kendine zarar resmen, bindiğin dalı kesmek bu
konuşacak birşey yok onunla olan krizleri yönetmek istemiyorum ben. bıktım adamdan bıktım. işlerim düzelmezse alır giderimJameyra bence yurtdışını konuş güzel dille zaten velayet sende. Al götür burda çürüyorsunuz ikiniz ( kızınla sen ) Burası Ortadoğu ülkesi ataerkil düzen boşanmak bile erkeğe artı kadına eksi.
İş desen yok imkan desen yok. Kızınla güzel bir hayat kur yurt dışında.
en son açtığım konudan sonra bazı kişiler bana burada eski eşinle konuş çocuğun şartlarını iyileştirsin demişti.
bnede bir deneyeyim dedim ki, yine ve yine haklı çıktım.
seninle yaşayan çocuğun şartlarını ben ne iyileştiricem,
bunu sen istedin sen bir karar verdin ve böyle yaşıyorsun demeye başladı. bende dayanamadım evet ben bir karar verdim çünkü kendine metres tuttun,ne yapmam gerekiyordu metresini görmezden mı gelmem gerekiyordu dedim.
o kadar sinirlendim ki sanki benim şartlarımı iyileştir demişim gibi konuşuyor.
dediğim gibi karşımda düzgün iletişim kurulacak bir insan yok bazı şeyleri isterse yapar ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
bana metresini savunmaya başladı.
en son bende seni karşıma alıp saygımdan konuşuyorum ama bunu anlayacak kapasiten yok senin ben kızımı yurt dışına istediğim gibi çıkarabilirim o çift vatandaş dedim. bunu da araştırıcam eğer işlerim düzelmezse böyle gitmeye devam ederse alıp yurt dışına gidicem.
Jameya yukarda sordum ama cevap vermedin. Kizinin suan aktif romanya pasaportu var mi?konuşacak birşey yok onunla olan krizleri yönetmek istemiyorum ben. bıktım adamdan bıktım. işlerim düzelmezse alır giderim