- 30 Mayıs 2015
- 14.166
- 13.786
nafaka davamız var ama uzadı da uzadı bir türlü sonuçlanmadı.Nedir bu salak adamlarla ugrastigimiz ya.....bugun iyice bunalima girdim.mahkeme yoluyla iyilesemez mi donuna kadar alsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nafaka davamız var ama uzadı da uzadı bir türlü sonuçlanmadı.Nedir bu salak adamlarla ugrastigimiz ya.....bugun iyice bunalima girdim.mahkeme yoluyla iyilesemez mi donuna kadar alsan
görmedim yorumunu çift vatandaş kızım pasaportu varJameya yukarda sordum ama cevap vermedin. Kizinin suan aktif romanya pasaportu var mi?
Ya sanki sana alıyor öz evladına tek evladına alıyor onun da hesabını mı yapıyor şaka gibi gerçekten çocuğa aldığı ayakkabının kıyafetin yani sana bireysel faydası ne çocuğa yapıyor idrak edemiyoraldıklarını saymaya başladı zaten of çok sıkıldım
ya işte ona göre bana faydası var nasıl bir kafada sen düşün. bunları yapmak zorundasın zaten dedim hayır değilim diyor bakamıyorsan ver muhabbeti yapmaya başladı yine. buraya geldiği için konu benim sabrım taşıyor.Ya sanki sana alıyor öz evladına tek evladına alıyor onun da hesabını mı yapıyor şaka gibi gerçekten çocuğa aldığı ayakkabının kıyafetin yani sana bireysel faydası ne çocuğa yapıyor idrak edemiyor
O zaman istedigin gibi cikarabilirsin. Ama velayette yazan babayla gorusturme kosullarini (yaz tatlinde 1 ay yatili vs vs) saglaman gerekiyor.görmedim yorumunu çift vatandaş kızım pasaportu var
benden yana sıkıntı olmadı bugüne kadar hiç, velayette yazanın fazlasını bile yaptım görüşsün diye.O zaman istedigin gibi cikarabilirsin. Ama velayette yazan babayla gorusturme kosullarini (yaz tatlinde 1 ay yatili vs vs) saglaman gerekiyor.
İste artik bunlari yurtdisindan organize etmen gerekecek. Yoksa cocuk kacirma davasi acar.benden yana sıkıntı olmadı bugüne kadar hiç, velayette yazanın fazlasını bile yaptım görüşsün diye.
ederim sıkıntı yok bu konuda yaz tatillerinde bile fazla fazla kalabilir.İste artik bunlari yurtdisindan organize etmen gerekecek. Yoksa cocuk kacirma davasi acar.
düşünüyorum birşeyler eğer işlerim böyle devam ederse öyle yapıcamç hollandaya yerleşmek istiyorum yada almanyaRomanyada veya başka bir ab ülkesinde is imkanınız var mı? Ben olsam sanırım ülkeme veya avrupaya dönerdim. Kızınız da istiyorsa tabi. Turkiyede maddi zorluk çekiyorsunuz. Kızınız tatillerde ve yazları gelir babasının yanına.
Mevzuya satırla dalmalık degil diye kalori hesaplarimla girdim sen de olunca jameya aldkdkf .Gecmis konuyu bilmiyorum ama denemissin en azından..bnede bir deneyeyim dedim ki
görüştürdüğüm sürece neden dava açsın ki getiririm sık sık görür.görmüyorum diye iddia edemez bu durumda.Turkiyeye gelip bir Türk erkeğiyle evlendim bosandim Türk vatandaşı değilim is bulamıyorum geçinemiyorum çocuğun velayeti bende çocuğu alıp ülkeme döneceğim babasıyla da yazın görüşecek yani bu senaryoda bir engel var mıdır ki sanmıyorum hukuki açıdan hiç bilmiyorum ama yani muvaffakatname gerekiyor mudur veya dava açabilir mi görüş günlerinde göremiyorum filan diye o kısmını avukatınız bilir ama hep duyduğumuz örnek bu değil mi bir sürü çift vardır böyle.
annemlere gönderip metres yapmıştıBu adam seni annengile gönderiyorum diye kandırıp bosanma davası açmamışmıydı. Ne alaka bu durumu sen istedin demek. Garip
ben hep deniyorum ya. hep denedim kızım için ama malesef ben kötüyken mutlu olan biri var karşımda. hiç çocuğum kötü çocuğum da etkileniyor demez yani.Mevzuya satırla dalmalık degil diye kalori hesaplarimla girdim sen de olunca jameya aldkdkf .Gecmis konuyu bilmiyorum ama denemissin en azından..
Adama tüm planlarınızı anlatmak zorunda değilsiniz,isterse yolunuza taş koyar.Gerek yok . Evladınız için en iyi en doğrusunu yapın.Adam zaten belli, ne umdunuzki???en son açtığım konudan sonra bazı kişiler bana burada eski eşinle konuş çocuğun şartlarını iyileştirsin demişti.
bnede bir deneyeyim dedim ki, yine ve yine haklı çıktım.
seninle yaşayan çocuğun şartlarını ben ne iyileştiricem,
bunu sen istedin sen bir karar verdin ve böyle yaşıyorsun demeye başladı. bende dayanamadım evet ben bir karar verdim çünkü kendine metres tuttun,ne yapmam gerekiyordu metresini görmezden mı gelmem gerekiyordu dedim.
o kadar sinirlendim ki sanki benim şartlarımı iyileştir demişim gibi konuşuyor.
dediğim gibi karşımda düzgün iletişim kurulacak bir insan yok bazı şeyleri isterse yapar ben söylediğimde inat edip hiçbirşey yapmaz.
bana metresini savunmaya başladı.
en son bende seni karşıma alıp saygımdan konuşuyorum ama bunu anlayacak kapasiten yok senin ben kızımı yurt dışına istediğim gibi çıkarabilirim o çift vatandaş dedim. bunu da araştırıcam eğer işlerim düzelmezse böyle gitmeye devam ederse alıp yurt dışına gidicem.
bana burada birkaç kişi ısrarla konuşun deneyin eminim kabul eder demişti, bende hayır etmez demiştim bir deneyeyim belki yanılırım dedim kgkdjgkgAdama tüm planlarınızı anlatmak zorunda değilsiniz,isterse yolunuza taş koyar.Gerek yok . Evladınız için en iyi en doğrusunu yapın.Adam zaten belli, ne umdunuzki???
Zamanında bu adamı sevip evlenip çocuk sahibi olanda sizsiniz değil mi? Çocuğunuza haksızlık ediyorsunuzevet baya nefret ediyoruz. ona engel olamıyoruz ikimiz de. keşke babası o olmasaydı hayatımın en büyük pişmanlığı