- 10 Ekim 2014
- 32.183
- 144.578
- 798
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
bakın bir doktor ne kadar da mütevazi ve yardımcı olursa olsunKadin durduk yere temizlige cagirmamis ki ne cahilligi, ne terbiyesizligi? Ev islerine, aksam yemegine el atan konu sahibi, öyle davranirsa böyle teklif sunulur gayette. Orasi arkadasinin evi degil, calistigin yer.
Hata sizde, fazla tevazu da iyi değildir, bazen böyle sonuçlar doğurabiliyor.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
bakın bir doktor ne kadar da mütevazi ve yardımcı olursa olsun
bir hasta kişisel temizliğime yardım et demez diyemez
çok değersizleşti eğitim söktörü
o kadar mezun varki çoğu boşta aç üçbeş kuruşa tamah ettiriliyor
Hadsiz kadın...Kesinlikle kendini kullandırma.Cok ağır birsey bu.Ögretmen olarak gidip temizlik yapmak.Durumlari iyiyse temizlikci bayan tutsun onlarda ekmek parasi kazansin.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
tabiki doktorlarda bütün meslek guruplarında olduğu gibi zaman zaman kötü muameleye maruz kalıyorlar ama eğitim öğretmenlik çok basitleştirildiDoktorlar da kötü davranıslara maruz kalabiliyorlar malesef. Olmamali ama konu sahibi bu teklifin önünü kendi açmış sonuçta.
Önce kendi değerini, yaptıgı işi bilecek sonra karşıdakinden bekleyecek.
Biz öğretmenlerin iyi niyeti genelde böyle sonuçlara yol açıyor. Kesinlikle kabul etme ve bundan sonrada yediğin tabağı yika sadece. Yeri gelince bunu meslek olarak kendin yapablrsen yap ama sakın öğretmen oldgn bir yerde bunu yapma. Ve kesin dille konuş kadın üzerine gelirse siz başka öğretmen bulana kadar burdayım sonra gdyrm deyin. Restinizi çekin ev hanımı hem de sabahtan akşama ne yaprymrs acaba.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
tabiki doktorlarda bütün meslek guruplarında olduğu gibi zaman zaman kötü muameleye maruz kalıyorlar ama eğitim öğretmenlik çok basitleştirildi
öğretmen değerini nasıl bilecek maddi statü olarak yaptığı işe saygı yok ki
bir öğretmen 1500 liraya çalışıyor
soruyorum öğretmenim atanamadım kpss ye hazırlanıyorum kasiyerim komiyim garsonum inşaatçıyım diyor
imamım atanamadım doktorum boşum avukatım berduşum mühendisim karamsarım mesleğim konusunda ben pek duymadım
bdv de bile kaç tane öğretmenim ama atanamadım konusu açılmıştır bilmiyorum
benim gözlemlerim bu yönde
İşim olmayan konularda neden yardım ettigim çok sorulmuş çocuğu sevdiğim için ailesine de gereksiz bir samimiyet duydum o konuda hataliyim. Herhangi bir beklentim kesinlikle yoktu tamamen boş durunca sıkıldığımdan elime mi yapışacak mütevaziliğinden kaynakli bir durum. Normalde özel eğitim kurumlarinin sartlari daha iyi ama çalışan sayisinin fazla oldugu ortamlarda rekabet durumundan kaynaklanan catişmalar sık yasandiği için ev ortamiort birebir ders vermeyi tercih ettim. Öğrencinin annesine tepkimi tabiki vereceğim ama sinirle hareket etmeden önce sizlere de bir danışmak istedim. Görüşleriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?