Öğretmenliğe gittiğim evde temizlik ile devam etmem istendi

Elbette yapamayacağımı söylerim. Ama eğer paraya ihtiyacin varsa bunun icin ayrı ücret talep edip yapabilirsin. Bu arada benden sana tavsiye asla iyi niyet adı altında iş tanımına girmeyen şeyleri ekstradan yapma. Profesyonel hayatta böyle bir şey yok. Insanlar bunu senin gorevin olarak görür bir süre sonra.

Yok artık!

Okulda öğretmenlere temizlik yaptırılıyormuymuş ki evde yaptırılsın?

Şu insanlar neden hep "daha fazla" isterler?

Özellikle özel eğitimde konu böyle değil
Çok açık var ama bu açığı ücretli öğretmenlerle kapatıyorlar

Ayrıca eğitim çok fazla mezun veriyor ama fen edebiyat çıkışlılara formasyon verilme saçmalığı bitmedi

neredeyse bütün vasıfsızların torpille iyi yere geldiği ülkede, atanamadığı için intihar eden öğretmenler oldukça bu meslek daha çok ayak altına alınır çapsız insanlar tarafından.. yakında kimse öğretmen olmak istemeyecek, o zaman hak ettiğimiz seviyeye geleceğiz..

sizin iyi niyetinizi çok güzel kullanmış. asla kabul etmeyin böyle bişey olabilir mi ya.

Öğretmenlere saygı kalmadı evet. Ama bunda öğretmenlerin de suçu var bence.
( Yanlış anlamayın konu sahibi, sizin için demiyorum genel olarak konuşuyorum) Geçenlerde ortaokulda okuyan kuzenimi almaya gittim okula. Bir öğretmen (?) hanımefendinin telefon konuşmasına kulak misafiri oldum. Lanlı lunlu konuşmalar, oğlum bilmem ne demeler... Duyunca ben utandım.

Özel eğitim öğretmenliğini bakıcılık olarak gören bir zihniyet anlaşılan karşınızdaki. Çok çirkin bir tavır. Ben olsam sizin yerinizde işi bırakırım. Yolun başındasınız, acemilik bu yardımcı olayım demişsiniz ama iyi niyetiniz suistimal ediliyor. Tavrınızı net koyun. Meslek hayatınızın mottosu olsun veli ile yüzgöz olmamak. Hanımefendi, beyefendiden öteye gitmeyin.

Ay yok artık ya öğretmenleri iyice aşağlıyorlar.Kesinlikle yapma,hanımefendi doktor koca buldu diye bir tarafları kalkmış belli ki bence bundan sonra yemeğe falan da yardım etme sen bir öğretmensin, temizlikçi veya aşçı değil

Kuzeninizi almaya gittiğinize göre okul çıkışında oluyor bu olay sanırım.Mesai saati dışında istediği gibi konuşabilir.Derste bu şekilde konuşuyorsa sıkıntı tabi.Açıkçası hiçbir öğretmenin lanlı lunlu konuştuğunuda görmedim pek inandırıcı gelmedi.

Öncelikle sizi inandırmak zorunda değilim. İkincisi; mesai dışında istediği gibi konuşabilir diyorsunuz, bu sizin düşünceniz. Bana göre bir eğitimci hiçbir zaman bu şekilde konuşmamalı. Annesine babasına bile siz diye hitap eden eğitimcilerimiz vardı bizim. Bu kadar lakayıt öğretmenleri görünce çok üzülüyorum.

Böyle birşey nasıl düşünebilirler ki sizin asıl işiniz öğretmenlik. Ne alaka yani. Densizlik yaptığı.. Herkes ne koparırsam yada başkasını nasıl kullanırsam gözüyle bakıyor.

Benim matematik öğretmeni bir arkadaşım da atanmadan önce ders vermeye gittiği eve hep yemek saatinde giderdi, genelde yemek menfaati için akşam 7 8 saatlerinde giderdi özellikle en sonunda sen artık gelme demişler.

Siz de açıkça konuşun. Düşünmeleri bile hata bunu

Buna siz zemin hazırlamışsınız ama şok oldum. Kadındaki terbiyesizliğe bak nasıl öğretmene böyle bir şey teklif edebiliyor? Kaldı ki ev hanımı otursun yapsın temizliğini bi de öğretmene diyor. Sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…