Öğretmenliğe gittiğim evde temizlik ile devam etmem istendi

Temizliğe gitmek ayıp değil oda ayrı bir meslek ama siz öğretmensiniz sizi kullanma arzusunu lütfen o kadının bir yerlerine tıkayın işi bırakma durumunuzda hem yaptığı hatanın farkına varır da belki durumu düzeltmeye çalışır çalışmasada başka bir yeni mezuna bu şekilde bir teklifle gelmeyeceğini anlar

sana meslek kazandırmadığını düşündüğün bölüme gitme. sanırım bu konuda bir zorlama yok.

sana meslek kazandırmadığını düşündüğün bölüme gitme. sanırım bu konuda bir zorlama yok.
Meslek kazandırmıyor diye bir cümle mi kurmuşum anlamadan? Meslek zaten kazandırıyor ancak bir ayrıcalık gibi o kadar hazırlık, maddi-manevi çabayla girdiğimiz bir yerden bunların hiçbirine gerek duyulmayan meslekleri yapanlarla aynı hatta az maaşı alıyoruz ve konu sahibinin de belirtiği gibi küçümseniyoruz, değersizleştiriliyoruz.Okuma o zaman sende dersin buna da. Bu kafa yapısı yanlış zaten. Nasıl olsa sistem garanti vermiyor, eğitimli insana ne gerek var ki. Nasıl olsa sistem hepsini aynı kefeye koyuyor her şeye dümdüz bakalım ne gerek var ki. Sorgulamak ne haddimize, ne acayipsiniz valla şaşırıyorum kusura bakmayın da.

eğitim para getirmeli mi bu da başka bi tartışma konusu.

O kpss vs vs sinav sonuclari ile ilgili nelerin döndügünü bilen ben degilimdir eminim yalnizca.Bunu tartisma platformu da burasi degil.
Atama garantisi vermedigini biliyorum ama bunca umutlari olan insanlari nasil umutlarini caldigini pek fazla kimse bilmiyor mesela.
Haklisiniz mesela atanamadigi icin bunalima girip gencecik yasta canina kiyan ögretmen adayi sucluydu sistem degil..
Konuyu sabote etmemek adina daha fazla bu konuda yorum yapmayacagim.

atanamadığı için değil yeterli puanı alamadığı için intihar etmiş. yani 90 alıp da atanamadıysa haklısınız. ama 5 kere sınava girip hala 70 alıyor ve bunalıma girip intihar ediyorsa hiç bir ülkede böyle birine lütfen intihar etmeyin gelin 60 da alsanız atayalım sizi denmez.
benim de bir arkadaşım hiç ders çalışmayıp öss de stres yapıp hastanelik olmuştu.
çalışmayana altın tepside gelecek vaadeden bir ülke var mı?

En başından itibaren yardım etmeyecektiniz, ben olsam kabul etmezdim, mesleğinizi yapın geçin, diğer türlü asla kabul etmeyin

Merve Çavdar?
KPSS'Yİ KAZANDI ANCAK..."
Çavdar'ın diğer arkadaşı İ.S. ise, "Merve çok güler yüzlü pozitif bir kızdı. KPSS'yi kazandı ancak branşıyla ilgili kadro sıkıntısı nedeniyle iş bulamadı" diye konuştu.
Simdi o bransi sectigi icin hata yapti oyle mi?
O brans icin o kontenjanlari acanlar masum tabi.
Bakin I ingiliccekarakter bizzat sahit oldugum mevzular var bu cok guven duydugunuz o sinavlar var ya fosss!
Ünide okulu dereceyle bitirip atanamayan arkadasim var.Seni beni bilgisiyle uce bese katlar atanamiyor acaba neden?
Calismiyordur belki desem bilfiil özel dershanelerde calisiyor ve özel dersler veriyor.Cogu atanan insanlar simdi bu arkadastan daha mi zeki?
Örnekleri arttirabilirim keza sonuc konunun kapanmasina kadar gider zira anlatsamda anlamamaya devam edeceksin o yüzden konu suandan itibaren kilit.

Vaay anam ya. Arkafaşım kusura bakma da saf mısın rol mu yapiyprsun. Bu soruyu buraya yazarak belkı de bu muameleyı hakediyorsun. Bu ne demek ya. Ne munadebet.sen eğitimcisin ne demek bi gun de temızlık yap. Hanımefendı ben eğitimciyim öğrrtmenım temızlık işiyle alakalı baskasını bılmanız hetrk demenız lazım.siz ses cıksrmassanız bugun burada yarın baska yerde aynı sorunları yasarsınız.bıraz dişli olun. Halkınızı yedirtmryin. Hayır demeyı oğrenın hayatınızda.

Hafta içi 4 saat çalışacak diye basite alınacak bir iş asla değil.
Hafta sonu tam gün ve 2 yıl boyunca yaz da dahil birgün bile izin kullanmayacak
İngilizce bilecek ve öğretecek
KIZINA VE OĞLUNA (özellikle büyük harfle) hergün spor yaptıracak.
Annenin,babanın ve okul öğretmeninin nazını kaprisini çekecek bir öğretmene 1500 lirayı layık görmüşler. Tam bir akıl tutulması

Ben deneyimli bir öğretmen olarak yazıyorum. Hem özelde hem devlette çalıştım. Özelde insanı hizmetçi olarak görürler . Neden siz evdeki yemeğe karıştınız ki keşke yapmasaydınız. Bir de siz kendi çizginizi kendiniz koymalısınız. Bende asla kabul etmeyin kırıldığınızı da söyleyin çünkü öğretmene böyle davranamayacağını anlamalı. Çok üzmeyin kendinizide

Ne alaka canm yaa sen ogretmenlik yapiyosun o evde.temzlik ev isi olur mu hic.senin isin o degil.iyi niyetinizi suistimal etmisler.bi daha bir bardak bile kaldrmayin

Bir de genç mezunları sömürme modası var. O kadar dirsek çürütüp okuyor anası babası ne emekler veriyor bir haddini bilmez bu muameleyi yapsın diye mi. Kendi evladına gelince en uygununu isterler ama. Bu kız bir ananın evladı değil mi.

Taviz tavizi doğurur size ne evin temizliğinden az yesinde bir de temizlik için birini bulsun, terbiyesiz. Çok büyük bir ayıp etmiş diycem ama ona bu cürreti siz vermişsiniz.

Hepinize tekrardan teşekkür ederim gorusleriniz güç oldu benim için. Ogrencinin annesiyle konuştum aynı zamanda özel eğitim merkezlerinde iş baktığımı ve bu ayi doldurduktan sonra ayrilacağimi ilettim kendisine. Ne yazik ki yüksek bir yks puanıyla okumaya başladiğim mesleğimde mezun sayisinin artmasiyla atama ve iş bulma orani düştü her meslekte olduğu gibi. Şuan lise mezunu arkadaşlarım bir şekilde kadrolu oldu ben ise sadece kendi mesleğimi yapabileceğim bir iş bakıyorum. Ve benden daha kötü durumda olan birçok mezun bir çok emektar. Allah hepimize kolaylıklar versin

Ben olsam kimse ile duygusal bağ kurmam işimi yapar çocukla ilgilenir yoluma bakarım. Kadın zaten ev hanımı çocukla sen ilgileniyorsun annesi ne iş yapacak pardon çok zorunuza gittiyse bu şartlar altında çalışamayacağınızı ayrılmak istediğinizi çocuğa yeni bi öğretmen bulmaya başlayın derim nasıl düzeltirler kendilerini.. insanlar iyi niyet kullanmayı sever maalesef elini verirsin kolunu da isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…