- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
Profesyonellik eksik bizim ülkemizde.Ne iş olsa yaparım diyen mesleksiz insanlar cirit attığından,mesleğinizin ne olup olmadığını gösterememişsiniz anneye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne zir cahil. Yapmayın temizlik onun icin ayrı birini bulsunlar..Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
iyi niyet bu raddeye getiriyor işte. çok keskin bi şekilde cevap ver. ben öğretmenim x hanım diyin. yeterli bence.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
Konuyu okuyunca aklıma bu ilan geldi. Beyimiz bu hizmete 1500 lirayı layık görmüştü. öğretmenlik gibi kutsal bir görevi ite köpeğe meze haline getirenler utansın
Test etmek için fake arandığında “siz erkeksiniz biz bayan yazmıştık hazır da bekleyen 5 kişi var” denmiş.OHO!!!! bu çok çok iyiymiş yahu!!! ve 1500 TL öyle mi? İnsanlar bu işi ne sanıyor ben anlamıyoırum. Ama ben eminim ki kabul eden olmuştur.
Test etmek için fake arandığında “siz erkeksiniz biz bayan yazmıştık hazır da bekleyen 5 kişi var” denmiş.
ya olur mu oyle sey allah ıyılıgınızı versın :)İşim olmayan konularda neden yardım ettigim çok sorulmuş çocuğu sevdiğim için ailesine de gereksiz bir samimiyet duydum o konuda hataliyim. Herhangi bir beklentim kesinlikle yoktu tamamen boş durunca sıkıldığımdan elime mi yapışacak mütevaziliğinden kaynakli bir durum. Normalde özel eğitim kurumlarinin sartlari daha iyi ama çalışan sayisinin fazla oldugu ortamlarda rekabet durumundan kaynaklanan catişmalar sık yasandiği için ev ortamiort birebir ders vermeyi tercih ettim. Öğrencinin annesine tepkimi tabiki vereceğim ama sinirle hareket etmeden önce sizlere de bir danışmak istedim. Görüşleriniz için teşekkür ederim
İşim olmayan konularda neden yardım ettigim çok sorulmuş çocuğu sevdiğim için ailesine de gereksiz bir samimiyet duydum o konuda hataliyim. Herhangi bir beklentim kesinlikle yoktu tamamen boş durunca sıkıldığımdan elime mi yapışacak mütevaziliğinden kaynakli bir durum. Normalde özel eğitim kurumlarinin sartlari daha iyi ama çalışan sayisinin fazla oldugu ortamlarda rekabet durumundan kaynaklanan catişmalar sık yasandiği için ev ortamiort birebir ders vermeyi tercih ettim. Öğrencinin annesine tepkimi tabiki vereceğim ama sinirle hareket etmeden önce sizlere de bir danışmak istedim. Görüşleriniz için teşekkür ederim
yok kuzum ülkede öğretmenlik çok basit hale geldi inanSiz öğrenciyi kardeşiniz, o kadını belki ablanız gibi görüp böyle sınırlarınızı bilmezseniz, o kadın da bir yerden sonra sizi yardımcısı gibi görür işte. Taş yerinde ağırdır demişler. Siz orada öğretmen olarak bulunuyorsunuz, evin işlerine yardım etmek ne alaka...