- 16 Mayıs 2008
- 2.327
- 104
-
- Konu Sahibi denizyosunu
arkadaşlar acil birşey sorucam.lütfen yardımcı olur musunuz?yarına lazım!!!
bir dersanede Türkçe öğretmeni olarak başladım.SBS sınıflarına giriyorum..
6. 7. ve 8. sınıfların konularının sırasını bilemiyorum.yani atıyorum zarflar konusu bitti..şimdi hangi konuya geçicem..kitaba göremi gitmeliyim.bilemiyorum...kazanımlar falan önemli değil sadece konuları sırasıyla
rice etsem 6. 7. ve 8. sınıfların konularını (işlenilecek sıraya göre) bilen bir öğretmen arkadaşım paylaşabilir mi?
şimdiden teşekkür ediyorum...
sevgili öğretmen arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum bu sene 6. sınıfa giden bir kızım var herkes gibi bizide de sbs marotonu başladı dersaneyede başladı bizim sorunumuz kızımın ders notları çok iyi 3. yazılılar başladı ve şu ana kadar notları 90ile 95 arasında öğretmenleri çok memnunlar derse katılımından keza dersaneyede gidiyorum öğretmenleri aynı şeyleri söylüyor ama benim kızımın denemelerde aldığı puan 370 üstüne çıkmıyor ve bu sene hep bir panik havası var deneme sınavlarına giderken eli ayaga birbirine giriyor ben ne yapacagımı şaşırdım evde baskıcı bir anne degilim hatta 6 yıldır ben ona bir kere bile kızım ders çalış diye peşinden komadım her zaman sorumluluklarını bildi bunun için bu sonuçları görünce üstelemiyorum çünkü kendisi kendine ceza veriyor varsayalım o ğün gezmeye çıkıcaz hayır ben bunu hak etmiyorum diye kendini cezalandırıyor bunada üzülüyorum ben ne yapayım egtimci arkadaşlar akıl verin lütfen bana cevap yazın
sevgili öğretmen arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum bu sene 6. sınıfa giden bir kızım var herkes gibi bizide de sbs marotonu başladı dersaneyede başladı bizim sorunumuz kızımın ders notları çok iyi 3. yazılılar başladı ve şu ana kadar notları 90ile 95 arasında öğretmenleri çok memnunlar derse katılımından keza dersaneyede gidiyorum öğretmenleri aynı şeyleri söylüyor ama benim kızımın denemelerde aldığı puan 370 üstüne çıkmıyor ve bu sene hep bir panik havası var deneme sınavlarına giderken eli ayaga birbirine giriyor ben ne yapacagımı şaşırdım evde baskıcı bir anne degilim hatta 6 yıldır ben ona bir kere bile kızım ders çalış diye peşinden komadım her zaman sorumluluklarını bildi bunun için bu sonuçları görünce üstelemiyorum çünkü kendisi kendine ceza veriyor varsayalım o ğün gezmeye çıkıcaz hayır ben bunu hak etmiyorum diye kendini cezalandırıyor bunada üzülüyorum ben ne yapayım egtimci arkadaşlar akıl verin lütfen bana cevap yazın
deneme sınavlarında hangi konuları yapamamış, neden yapmamış bakmak lazım.. bunu tabiki siz yapamazsınız. ya dershane öğretmeni ya da okul öğretmeni ilgilenmeli. ama cocugun dershane sınavı notundan cok sınavda kaçıncı olduğu daha doğru 1 sonuç verir başarı konusunda...çünkü, deshaneler 1 yayın evi ile anlaşıp yılın başın toptan deneme sınavlarını satın alırlar.(ne akla hizmetse. pis tüccarlar!!!) ancak bakmazlar sorulara.. cocuga sorulan sorular görmediği konulardan da olabilir.. anlattıklarınızdan sanki bu durum gerçekleşmiş olabilir gibi geliyor bana. benim 1 çok öğrencimde de karşılaştığım 1 hayal kırıklığı modeli...
merhabalar
bir konu hakkında bilgi isteyecektim sizlderden öğrencinin aldığı sınav notundan yada ortalamasından daha düşük sözlü notu verilebiliyor mu kimisi evet kimisi hayır diyor net bir cevap bulabilsem hakkımı arayabilcem yada aramayacağım teşekkürler