- 14 Aralık 2007
- 801
- 8
- 44
-
- Konu Sahibi denizyosunu
2.sınıfa giden bir oğlum var.çarpma işlemindeler.ritmik saymaları bildiği halda çarpım tablosunda zorlanıyor.tekerlemeli çarpım tablosu bile buldum.daha çabuk ezberler mi diye ama tam öğrenemedi.çıldırmak üzereyim.çarpım tablosunu çocuğuma nasıl öğretmeliyim
mrb ben açik lise sözel bölümü mezunuyum üni muhasebe bölümü öğrencisiyim mat hocası bi ödev verdi iki farklı cins toplanamaz matematiksel olarak açiklayınız bana bu konuda yardım eder misiniz lütfeeen
Merhaba bu soruyu doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum. Kimler öğretmen onu da bilmiyorum ama öğrenmem lazım ben kpss ye girdim(önlisans) ama başarılı olamadım(çalışmadım) önümüzdeki kpss ye daha sıkı çalışıp girmek istiyorum sayısal değil de sözel de yani genel kültürde çok zayıfım tarih coğrafya anayasa bu konulara çalışmaya karar verdim internetten indirdim bir kaç bilgi fakat konular karışık hangi konudan başlayayım o sıralamayı söylermisiniz? :uhm:mesela tarih için hangi konuda başlamalıyım bütün konu başlıklarını sırayla yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba bu soruyu doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum. Kimler öğretmen onu da bilmiyorum ama öğrenmem lazım ben kpss ye girdim(önlisans) ama başarılı olamadım(çalışmadım) önümüzdeki kpss ye daha sıkı çalışıp girmek istiyorum sayısal değil de sözel de yani genel kültürde çok zayıfım tarih coğrafya anayasa bu konulara çalışmaya karar verdim internetten indirdim bir kaç bilgi fakat konular karışık hangi konudan başlayayım o sıralamayı söylermisiniz? :uhm:mesela tarih için hangi konuda başlamalıyım bütün konu başlıklarını sırayla yazarsanız çok sevinirim.[/Qm
Merhaba Osmanlı Tarihini Bilmeden İnkılap yapman biraz ezberci yöntem olur.Bence Osmanlı tarihine iyi çalış özellikle Fatih S.Mehmet,Kanuni S.Süleyman,tanzimat dönemi padişahları ve meşrutiyet dönemi padişahlarının ayptıkları yenilikleri iyi bil.Sonra İnkılap tarihine çalış.konuların bittikten sonra sürekli soru çöz ve konuları sık sık tekrarla.
Benim kızım 3.sınıfta zeki bir çocuk ama tembel zoraki ders çalışıyor.Sınıfımız 48 kişi ve öğretmenden yeterli verim alamıyoruz.Ben dersleriyle yakından ilgileniyor ve destek oluyorum.Ama çalıştığım için ve 1.5 yaşında bir bebeğim daha olduğu için bende gerektiği kadar yardımcı olamıyorum.
Şimdi sınıfımızda birçok velinin çocuğunu 4.sınıf için dersaneye yazdırdığını öğrendim.Açıkçası bu konuda kafam çok karıştı ve önerilerinizi bekliyorum.
o yaştaki bir çocuğun(daha oyun çocuğu) aşırı dersle ilgilenmekten bunalmasından ve iyice okuldan soğumasından korkuyorum.Göndermezsemde arkadaşlarından iyice geri kalabilir endişesi yaşıyorum.
Öğretmeniyle konuştum bu konuyu o da aslında gerek olmadığını söyledi ve paranız çoksa gönderin dedi.
Benim için dersane ücreti büyük külfet olacak ama eğer çocuğuma faydası olacaksa yemem içmem arttırıp gönderirim.
Siz eğitimciler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımlarınıza ihtiyacım var.Teşekkürler
kızım ilköğretim 5. sınıf bu yıl okul kursundan alıp dersaneye verdim. gayet güzel ve başarılı bir dersane bana göre. Dersanede durumu nun gayet iyi olduğunu ve yapılan sınavlar sonucuda başarısının geyet güzel olduğunu en azından ilk defa dersaneye giden biri için tatminkar olduğunu düşünüyorum ve bu konuda dersane öğretmenlerimizde benimle hem fikirler. Ama gelin görünki sınıf öğretmeni kesinlikle kızımdan memnun değil ve başarılı bulmadığını ifade ediyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi
ilkokul 5.sınıfta oğlum ama kitap okuma denince çocuk hasta oluyor her türden kitap aldık resimli macera serüven aklınıza ne gelirse ama yok yok okumamda okumam ne yapacağım
ilkokul 5.sınıfta oğlum ama kitap okuma denince çocuk hasta oluyor her türden kitap aldık resimli macera serüven aklınıza ne gelirse ama yok yok okumamda okumam ne yapacağım