Öğretmenlerimize Sorular...

Öğretmen arkadaşlar merhaba 9.sınıfa giden erkek çocuk annesiyim.Birinci dönem 7 zayıfı vardı ve ilk yazılılarda zayıf geldi.İkinci dönemin başından beri etüt merkezine gidiyor konuları anlıyorum diyor fakat yazılılar yine zayıf.Sınıfta kalmasını istemiyorum ne yapmam gerekiyor? Okuldaki öğretmenlerle görüştüğümde de hiçbir yönlendirme alamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm. :KK14:

Yeterli bilgi vermemişsiniz arkadaşım.Çocuğunuzun ders mi çalışmıyor? Yoksa özel eğitime ihtiyaç duyan bir çocuk mu ? Önce bunu ayırt etmelisiniz.
1) 9.sınıftan önceki durumu nasıldı?
2)Okulda nasıl bir öğrenci; Yani dersi dinliyor mu, defter tutuyor mu, devamsızlığı var mı, derslerde davranış bozukluğu var mı? Bunlar öğretmenlerden öğrenecekleriniz.
3)Evde nasıl? Okuldan eve geldiğinde uyuyana kadar neler yapıyor; internete giriyor mu, ders çalışıyor mu, siz kontrol edebiliyormusunuz yaptıklarını?
4) okulun rehberlik servisiyle görüştünüz mü?
5) Okul ve okul dışındaki arkadaşlarını tanıyormusunuz. Onlar nasıllar?

Son düzenleme:
bu site çok hoş ya.her daldan konu var. herkese yardımcı bir şey var. ben de tarih öğretmeniyim. bu başlığı takip edeceğim. eğer yardımcı olabileceğim bir şey ise ben de yardımcı olabilirim

merhabalar:)bu yıl mezun olacağım ve kafam karışık bana da yardımcı olursanız sevinirim kpss için bir kursa yazılmadım henüz ve hatta kpssye hazırlanayım mı hazırlanmayım mı onun da kararına varmış değilim, üniversitede kalmak istiyorum esasen araştırma görevlisi olarak fakat sanırım bu işler benim sandığım kadar kolay değil yani her türlü puanı almış olsam da y.lisansa başlamış olsamda kadro açılmadıkça ben giremeyeceğim öyle galiba yanlış biliyorsam düzeltirseniz memnun olurum yani ben işimi elime alıp para kazanma faslına geçmek istiyorum sizce napayım y.lisans için ve araştırma görevlisi olmak için mi çabalayım yoksa kpssye canımı dişime takıp çalışayım mı?y.lisans ve araştırma görevlisi olmam için ekstradan yabancı dil sınavına hazırlanmam gerekicek kpssye çalıştığım türkçe ve matematiği her şekilde yapmak zorundayım zaten tavsiyeleriniz neler olur bana acaba yol göstermenize ihtiyacım var sevgili meslektaşlarım büyüklerim:)

kızlar merhaba, merak ettiğim birşey var, öğretmen maaşı ne kadar? sanırım tecrübe yılınıza ve ek dersinize göre değişiyor ama ortalama olarak ne kadar bilgi verebilir misiniz?

kızlar merhaba, merak ettiğim birşey var, öğretmen maaşı ne kadar? sanırım tecrübe yılınıza ve ek dersinize göre değişiyor ama ortalama olarak ne kadar bilgi verebilir misiniz?

MERHABA yeni başlayan bi öğretmenin ham maaşı 1540.. 15 saat üzeri girdğin ek derse göre 200 ile 450 arası da ek ders alabilirsin. bu girdiğin ders saati sayısına bağlı :nazar::nazar:

merhabalar:)bu yıl mezun olacağım ve kafam karışık bana da yardımcı olursanız sevinirim kpss için bir kursa yazılmadım henüz ve hatta kpssye hazırlanayım mı hazırlanmayım mı onun da kararına varmış değilim, üniversitede kalmak istiyorum esasen araştırma görevlisi olarak fakat sanırım bu işler benim sandığım kadar kolay değil yani her türlü puanı almış olsam da y.lisansa başlamış olsamda kadro açılmadıkça ben giremeyeceğim öyle galiba yanlış biliyorsam düzeltirseniz memnun olurum yani ben işimi elime alıp para kazanma faslına geçmek istiyorum sizce napayım y.lisans için ve araştırma görevlisi olmak için mi çabalayım yoksa kpssye canımı dişime takıp çalışayım mı?y.lisans ve araştırma görevlisi olmam için ekstradan yabancı dil sınavına hazırlanmam gerekicek kpssye çalıştığım türkçe ve matematiği her şekilde yapmak zorundayım zaten tavsiyeleriniz neler olur bana acaba yol göstermenize ihtiyacım var sevgili meslektaşlarım büyüklerim:)

canım branşın ne bilmiyırum ama şu var kpss zor bi süreç.. hatta üni.de kalmaktan en azından bi okutman olmaktan daha zorlayıcı olabiliyo bazı branşlar için. bu branşına bağlı biraz.. ama her ikisini birden deneyebilirsini zaten kpss hazırlanırsan aleste de başarılı olursun mat. türkçe soruluyo. yabancı dil sınavına yüklenmen gerekir ekstra olarak..

KPSS' ye hazırlanmanızı tavsiye ederim.Diğeri daha zor.....

Merhabalar,
Öncelikle yanlış bölüme yazıyorsam foruma bakan arkadaştan yardımcı olmasını isterim... :nazar:

Eski bilmeceleri nereden bulabilirim , yaptığım araştırmada sonuca ulaşamadım , sizlerde destek olursanız
sevinirim. Oğlumun okulunda bir yarışma düzenlenmiş ve dedelerinize , büyüklerinize sorun eski 5 bilmeceyi araştırıp
bulun ve yazın demişler...
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... :KK16:

Merhabalar,
Öncelikle yanlış bölüme yazıyorsam foruma bakan arkadaştan yardımcı olmasını isterim... :nazar:

Eski bilmeceleri nereden bulabilirim , yaptığım araştırmada sonuca ulaşamadım , sizlerde destek olursanız
sevinirim. Oğlumun okulunda bir yarışma düzenlenmiş ve dedelerinize , büyüklerinize sorun eski 5 bilmeceyi araştırıp
bulun ve yazın demişler...
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... :KK16:

arama motorunda "yöresel bilmeceler", "halk edebiyatı bilmeceleri", vb. arama yaparsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

arama motorunda "yöresel bilmeceler", "halk edebiyatı bilmeceleri", vb. arama yaparsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Teşekkürler , ödevi yapıp gönderdik... 3.sınıf Performans ve proje ödev örneklerini nerede bulabilirim. Bizlere yol göstermesi açısından. Şimdiden teşekkürler Tüm KK Öğretmenlerine...
:KK31:

buraya bayadır girilmemiş aktif hale gelir umarım:)benim kafam çok karışık sayın öğretmenlerim bana biraz yardımcı olur musunuz acaba?kpss mi y.lisans mı neye ne zamna hazırlanıcağım çok karıştı bende...

Teşekkürler , ödevi yapıp gönderdik... 3.sınıf Performans ve proje ödev örneklerini nerede bulabilirim. Bizlere yol göstermesi açısından. Şimdiden teşekkürler Tüm KK Öğretmenlerine...
:KK31:

bunlar için en uygun yer .:: Egitimhane.Com ::. Eğitim Yuvası! adresi solda arama bölümüne yazarsanız istediğiniz sınıf çıkar iyice araştırın ödev proje performans hepsi bulunuyor

Öğretmen arkadaşlar merhaba 9.sınıfa giden erkek çocuk annesiyim.Birinci dönem 7 zayıfı vardı ve ilk yazılılarda zayıf geldi.İkinci dönemin başından beri etüt merkezine gidiyor konuları anlıyorum diyor fakat yazılılar yine zayıf.Sınıfta kalmasını istemiyorum ne yapmam gerekiyor? Okuldaki öğretmenlerle görüştüğümde de hiçbir yönlendirme alamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm. :KK14:

zaman veya bilgi eksikliği varsa en iyisi çevrenizden biri ile çalışması

büyük ihtimalle ders çalışma stilinde bir sıkıntı var, öncelikle tecrübeli ve güvendiğiniz bi öğretmenle görüşüp çocuğunuza nasıl ders çalışması gerektiğini öğretmesini rica edin, okulunuzdaki rehber öğretmen bu konuda size yardımcı olacaktır, oğlunuzun ya bilgi eksiği vardır yada çalışmayı bilmiyodur, günlük haftalık ve aylık olarak parçalanarak hazırlanmış güzel ve uygulanabilir bir ders programıyla bu işi çözebilirsiniz, eğer çocuğunuz gerçekten başarmak istiyorsa şayet.. eğer isteksizse bu konuda ilk söylediklerim hiç biri işe yaramayacaktır öncelikle oğlunuzu heveslendirmelisiniz bu görevde size düşüyor, şimdiden başarılar dilerim

slm..ben aof edebıyat 1.sınıf okuyorum ogretmenlık ıcın pedagojık formasyon almam gerekıyo bunu 3.sınıftamı alabılırım sadace bıde stajer ogretmenlık hakkında bılgı verebılırmısınız hangı sınıfta baslayabılırım kpssle atanmam lazım stajerlık ıcın galıba bılgı verırsenız sevınırım..

X