Konu sahibinin yazdıklarını okuyun anlarsınız beni.
Parayla eğitim tartılıyor hanfendi,bilfenin verdiği eğitimle başka bir yerde devletin verdiği eğitim bir mi ? Değil.Üzgünüm hayatın gerçekleri bunlar.
Evet parayı verdiysem devletten büyük bir farkılık beklerim,farklılık beklemeseydim devlete yazdırırdım.Bu kadar insan parayı gökte buluyor demek ki ? Bedava okul varken neden özele yazdırıyolar sizce ? Bir düşünün derim.
Özel okul sahibinin sevdiği için midir yatırım mıdır orasını bilemeyiz.Büyük bir kısmınıda tabi ki
işi kuran ve milyonlarını ortaya seren kişi alacak.O zaman patronunuza söyleyin çalışıyorsanız tabi,büyük bir kısmını siz alacak değilsiniz deyin
sonra patronunuzun cevabını buraya yazın,çünkü ben az çok tahmin ediyorum ne olduğunu.Hak her yerde yeniyor buda acı bir gerçek daha.Ben de sağlıkçıyım mesela,öğretmenlik mesleğinden çok daha kutsal bir mesleğe sahip olduğumu düşünüyorum.Sağlıktada fazla hak yeniyor,ben ne yaptım ? İşten çıktım ve çalışmıyorum.Hak ve sömürülülme varsa ya katlanacaksınız ya da çıkacaksınız bu kadar basit.Ben olsam çıkarım.Kusura bakmayın okul sahibi belki dünyanın kredisini çekti o işi kurmak için eeee ? En fazla hak onda olmamalı yani öyle mi ? İyiymiş kafa yapınız.Hepiniz bence patronlarınızla konuşun bu konuyu.