Öğretmenle iletişimimiz iyi değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemin değişmesi hiç aklımıza gelmiyor tabii,
ezilenin yanında olmak, sesini duyurmak, filleri birleşip tepmek vs vs, öğrenilmiş çaresizlik…
Senelerdir bu ülkede herkesin maddi olarak hakkı yeniyor. Yapabiliyorsanız öyle bir gücünüz varsa siz değiştirin bekliyorum yarın mesleğime dönerim hemen.Kolay mı bu dediğiniz ? Benimki çaresizlikde değil ayrıca yaptığım şey doğru olandı.Çalışıp devam etmek zaten sistemin değişmemesine sebep.Bugün milyonlarca sağlıkçı işi bıraksa,benim gibi rest çekseler bakın bakalım maaşlar nasıl artıyor.

Branş öğretmeniyim ve telefonum susmuyor, mesai saatleri dışında cevap vermiyorum lakin buna bile saygıları yok , adam saat 10 da hocam selam yazmış, daha ne diyeyim bilmiyorum...
Valla bı yaptırım gelmeli. Bence rezalet bir durum. Veliler mıymıy mıçmıç. İyiki öğretmen değilim baya telefon fobim olurdu. Tapudaki memuru arıyorlar mı mesela mesaisi bitince. Akşam eşin çocuk oturuyorsun pat mesaj. Sabah ders arası telefona bakayım diyorsun pat veliden mesaj. Müsait olunca konusalım vs zaten çok emrivaki. İlla aramak zorundasın sanki. Cidde birşey varsa git okula öğretmeni gör konuş. Problem çözülmedi mı git müdüre. Zaten böyle olsa bu telefon olayının yüzde sekseni biter. Telefon elinde herkes relax. Bir ara bı mesaj dolasıyordu yeni tayın olan öğretmene hocam bı resmini at seni merak ettik diye mesaj atılmıştı. Gel de çıldırma bu ne sınır bilmezliktir arkadaş. Ayrıca başka bir uygulamadan mesaj vs belki olabilir gmail vs. Ama telefon numarasının verilmesi de doğru değil. Watsap durumu yapıyorsun veli görüyor. Durumu bazı kişilerle paylaş desen rehberde 500 kişi vardır neyi ayıklayacaksın. Çevrimici olmanı vs görüyor mesela. Giriyor ama yazmadı cevap bile diyorlardır. Baya sınır ihlali bence. Ciddi manada el atılmalı

Bana yazdıklarınız kadarıyla öğretmen sorumlu geldi.
Sizinle birebir iletişimde olmalı ve mesaj saatleri içinde size bilgi vermeli. Karşısındaki anaokulu çağındaki yavruyla değil sadece görevi. Elbette sizi bilgilendirmek ve sizinle iletişimde olmak zorunda.
Çok ilgisiz ve biraz ahraz geldi bana kadın. Ben para verip üstüne bir de oğlumla bu kadar ilgisiz bir hoca istemezdim. Yani ortada gözüne kalem sokmakla tehdit eden sorunlu bir çocuğa bile müdehale edememiş. İşini iyi yapamıyorsa da eleştiririm. Ben de öğretmenim ve öğretmenlik yaptığım yıllarda eşek kadar öğrencilerim olsa da hepsinin ailesiyle birebir kontak halindeydim. Mesai saatleri içinde hepsini beni aramasalar da belirli periyotlarda arayıp çocukları adına bilgilendirirdim. Sizinki bir de anaokulu çocuğu, daha ana kuzusu ya!

Hangi beyan için 12 öğretmeniyle görüşmeliyim 😂 Ayakkabısı kaybolduğu için mi yoksa zorbalık konusunda mı? Mantık çerçevesinde konuşursak…

Neyse bu özel okul öğretmenleri konuları da kesinlikle fazla dramatize ediliyor. Öğretmen şartlarından memnun değilse başka bir çözüm yolu bulsun, veliden çıkaramaz acısını. Ne önerirsiniz okula kaydolurken tek tek bordro mu isteyelim? Okul nasıl ki benden yıllık ücreti şak diye tek çekim alıyorsa, çocukların spor kıyafetinden bornozundan tutun, okuldaki dandirik kırtasiye kitap setlerine dünya para alıyorsa, bunu zorunlu tutuyorsa tabi ki oraya bi ticarethane gözüyle bakarım. Aldığım hizmete bakarım önce. Kimsenin de tafrasını çekmemem para veriyorum evet! Hemen herkesi eva neva anneleriyle bir tutma sebebi? Ona benzer bi kapris yaptığım nereden çıktı da konu eva neva annelerine benzetilmeme geldi?
Param da param. Sezercikteki binicem üstüne vurucam kırbacı diyen oğlan gibi olmuşsunuz. Görgü bilmez

Senelerdir bu ülkede herkesin maddi olarak hakkı yeniyor. Yapabiliyorsanız öyle bir gücünüz varsa siz değiştirin bekliyorum yarın mesleğime dönerim hemen.Kolay mı bu dediğiniz ? Benimki çaresizlikde değil ayrıca yaptığım şey doğru olandı.Çalışıp devam etmek zaten sistemin değişmemesine sebep.Bugün milyonlarca sağlıkçı işi bıraksa,benim gibi rest çekseler bakın bakalım maaşlar nasıl artıyor.
Tuzu kuru olarak aynı çarka girmemiş biriyim de, olmayan ne yapacak?
Şimdi gerçekleri görüp ona çekil denemez aksine biz üstümüze düşeni yaptık ama sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz denir.
Ülke eğitimde 1 numara, öğretmen garsonlarımız kasiyerlerimiz inşaat işçilerimiz var.
Bu hepimiz için sorun niye, inşaat işçisi kalifiye eleman ve çocukluğundan beri erbabı olmuş, öğretmen yevmiye için çalışınca maalesef üzücü sonuçlar çıkıyor.
Pazara gidiyor kabzımala rakip😂
Herkesin kendi işini layığıyla kutsalından en ayak altına kadar yaptığı bir düzenin savunucusu olmak yerine, ‘e yapmasın’ demek, çok çocukça değil mi?

Öğretmeni de ticarethane çalışanı olarak hizmet veren görürsünüz tabii.
Tamam, açıklığa kavuştu sorun yok.
Eva nevasınız işte, onlar böyle oluyor zaten, insan eğitim yuvasına ticarethane diye bakınca tam bu sonuç çıkıyor.
Size benden bir tavsiye, evladınızın iyiliği için öğretmenleri çark dişlisi olarak görmekten çıkın, bakın bu dediğim çok ciddi bir şey.
Evladınızın ‘iyiliği’ için…
Sizin ve sizin gibi düşünenlerin fikri hiiç umrumda değil, çocuğuma ayrıcalıklı davranılmasından öğretmenin bana gülücüklü mesaj atmasına kadar getirildi bu konu. Öğretmen şartlarından memnun değil diye diye acısını bizden çıkarsın. Hatta her sektörde böyle olsun, mağazaya gidelim çalışanlar bize it gibi davransın neden çünkü maaşları düşük.

Herkes problemini işvereniyle çözsün. Ben öğretmeni gereksiz aramayarak, işini zorlaştırmayarak, ondan hesap sormayarak zaten yeterince saygılı yaklaştım.

Sizin ve sizin gibi düşünenlerin fikri hiiç umrumda değil, çocuğuma ayrıcalıklı davranılmasından öğretmenin bana gülücüklü mesaj atmasına kadar getirildi bu konu. Öğretmen şartlarından memnun değil diye diye acısını bizden çıkarsın. Hatta her sektörde böyle olsun, mağazaya gidelim çalışanlar bize it gibi davransın neden çünkü maaşları düşük.

Herkes problemini işvereniyle çözsün. Ben öğretmeni gereksiz aramayarak, işini zorlaştırmayarak, ondan hesap sormayarak zaten yeterince saygılı yaklaştım.
Kimin gibi düşünenler umrunuzda?
Konu başına yazın da yandaş yandaş takılırsınız.
Ben size önerimi verdim, kulağınızda bulunsun.
Evladınız için…
Bu dediğimin alt metnini birkaç seneye anlarsınız.
Haydi selametle…

Tuzu kuru olarak aynı çarka girmemiş biriyim de, olmayan ne yapacak?
Şimdi gerçekleri görüp ona çekil denemez aksine biz üstümüze düşeni yaptık ama sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz denir.
Ülke eğitimde 1 numara, öğretmen garsonlarımız kasiyerlerimiz inşaat işçilerimiz var.
Bu hepimiz için sorun niye, inşaat işçisi kalifiye eleman ve çocukluğundan beri erbabı olmuş, öğretmen yevmiye için çalışınca maalesef üzücü sonuçlar çıkıyor.
Pazara gidiyor kabzımala rakip😂
Herkesin kendi işini layığıyla kutsalından en ayak altına kadar yaptığı bir düzenin savunucusu olmak yerine, ‘e yapmasın’ demek, çok çocukça değil mi?
Bu konuların muhattabı başka biri ama işte burada konuşarak bir yere varılmıyor :).Kimin yüzünden insanlar bu halde gayet belli.Kendileri keyif halindeler işte,halkta napsın kendi arasında böyle konuşuyor… Ama bir yere varır mıyız ? Hayır.Çok şey yazardım da kendisinin avukat ordusu var tek tek tüm siteleri inceleyip dava açılıyor😂 En büyük suçlularında onu sevenlerin olduğunu düşünüyorum neyse siyaset sitede yasaktı sanırım.Biz boşuna birbirimizi yemeyelim niye bu haldeyiz diye nedeni çok belli..Şu öğretmen konusunun geldiği hale bak şimdi bir tütün yakıyorum içerlendim

Ahahaha kimsin ya sen ahahahaha. Kibre bak laflarındaki tavrındaki. Ne oldu yahu mirasla falan mı buldunuz parayı bu ne hal tavır bu ne rezillik😂. Çok mu ezdiler sizi küçükken parasızlıktan.. ciddi sorunlarınız var. Eva nevanın annesi ders alsın sizden. Gerçekten sizin gibileri iyi gözlemlemiş adam..

Ahahaha kimsin ya sen ahahahaha. Kibre bak laflarındaki tavrındaki. Ne oldu yahu mirasla falan mı buldunuz parayı bu ne hal tavır bu ne rezillik😂. Çok mu ezdiler sizi küçükken parasızlıktan.. ciddi sorunlarınız var. Eva nevanın annesi ders alsın sizden. Gerçekten sizin gibileri iyi gözlemlemiş adam..
Parayı bulsanız siz onlardan beter olursunuz, sizdeki de öyle bi avamlık.

Parayı bulsanız siz onlardan beter olursunuz, sizdeki de öyle bi avamlık.
Kötü haber. Parayla ilgili hiç bir zaman sorunum olmadı. Ama sizin travmalarınız var belli ki.. insanları satın alabilceğinizi düşünüyorsunuz. Bir öğretmeni parayla satın alabileceğimizi düşündüğünüz bu avamlıkla bana avamlıktan bahsetmeniz de baya ilginç.

Parayla ilgili psikolojik sorunlarınızı aşmanız dileğiyle. Sevgiler ☺️

Kötü haber. Parayla ilgili hiç bir zaman sorunum olmadı. Ama sizin travmalarınız var belli ki.. insanları satın alabilceğinizi düşünüyorsunuz. Bir öğretmeni parayla satın alabileceğimizi düşündüğünüz bu avamlıkla bana avamlıktan bahsetmeniz de baya ilginç.

Parayla ilgili psikolojik sorunlarınızı aşmanız dileğiyle. Sevgiler ☺️
Yazdıklarımdan öğretmeni satın alabileceğimizi söylediğimi algılayan birinin fikirleri de çok kıymetliydi benim için. İyi ki yazdınız da önce hakaret edip sonra sevgiler’le sonlanan histerik yazınıza tanıklık etmiş oldum, eğlendim. Teşekkürler

Yazdıklarımdan öğretmeni satın alabileceğimizi söylediğimi algılayan birinin fikirleri de çok kıymetliydi benim için. İyi ki yazdınız da önce hakaret edip sonra sevgiler’le sonlanan histerik yazınıza tanıklık etmiş oldum, eğlendim. Teşekkürler
Bunu ciddiye alıp tespit yapmanız içinizde hala minik insani taraf bulunduğunu gösteriyor. 😂 sevindim. (Öğretmen adına) Rica ederim.

Ben öğretmenim, öğretmen bir velim var ve tek sıkıntılı saygısız velim o bana göre.Mesajlarda hocam demeyi bile bıraktı kendince.Ben de artık onunla mesafeliyim.Ben öğretmenimizi de konuşturmadan yorum yapamam.

Bir de minik hatırlatma bunlar sizin sözleriniz:

‘Okul nasıl ki benden yıllık ücreti şak diye tek çekim alıyorsa, çocukların spor kıyafetinden bornozundan tutun, okuldaki dandirik kırtasiye kitap setlerine dünya para alıyorsa, bunu zorunlu tutuyorsa tabi ki oraya bi ticarethane gözüyle bakarım. Aldığım hizmete bakarım önce. Kimsenin de tafrasını çekmemem para veriyorum evet!’

Üstünüze zorla oturtmaya çalıştığınız bu yapay ve zorlama karakter bas bas bağırıyor ben buraya ait değilim diye.

Neyse daha yazmayı düşünmüyorum. Size hayatınızda bol şans zira bu kafa yapısıyla ileride yaşayacağınız zor günleriniz için çok ihtiyacınız olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X