Öğretmenle iletişimimiz iyi değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet attığım mesajlar genelde okula bugün gelemiyoruz vs ya da bilgi almak için o da çok nadir yani. Zaten veli grubunda birbirimize de soruyoruz öğretmene sürekli yazıp aramıyorum. Herkese böyle mi önce bunu birkaç kişinin ağzını arayacağım bakalım.
öyle veya böyle sonuçta hoşlanmamışsınız öğretmenden
12 ders branş nedir yaa aşırı fazla gerçekten
bide evde proje hee şaka gibi
bu seneyi bilmem kesinlikle öbür yıl göndermeyin

4 yıl kızım kreşe gitti bizde bir uygulama vardı oradan yazıyorduk öğretmene okul idaresinin telefonu vardı sadece
hiç sıkıntı yaşamadık biz bende mesai dışında yazmazdım mesai içinde de yazardım hocalar gayet nazik cevap verirdi
dediğim gibi hoşlanmamışsınız.. ben olsam çocuğumu alır öğretmenden dolayı olduğunu da söylerdim

öyle veya böyle sonuçta hoşlanmamışsınız öğretmenden
12 ders branş nedir yaa aşırı fazla gerçekten
bide evde proje hee şaka gibi
bu seneyi bilmem kesinlikle öbür yıl göndermeyin

4 yıl kızım kreşe gitti bizde bir uygulama vardı oradan yazıyorduk öğretmene okul idaresinin telefonu vardı sadece
hiç sıkıntı yaşamadık biz bende mesai dışında yazmazdım mesai içinde de yazardım hocalar gayet nazik cevap verirdi
dediğim gibi hoşlanmamışsınız.. ben olsam çocuğumu alır öğretmenden dolayı olduğunu da söylerdim
Kreşte olsaydı hemen alırdım zaten ama anaokulunda dönem ortasında okul değiştirmek zor olur gibi, kötü etkilemez mi çocuğu?

Kreşte olsaydı hemen alırdım zaten ama anaokulunda dönem ortasında okul değiştirmek zor olur gibi, kötü etkilemez mi çocuğu?
çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz tabi
2 kızım var benim.. büyük kızıma yapsam etkilenirdi küçük kızım o kadar etkilenmezdi öyle bişey yapsam diye düşünüyorum

bide çocuğu okuldan alsanız bile ödeme vs yapmanız gerekecek mı hala o okula
sömestr da da alabilirsiniz

çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz tabi
2 kızım var benim.. büyük kızıma yapsam etkilenirdi küçük kızım o kadar etkilenmezdi öyle bişey yapsam diye düşünüyorum

bide çocuğu okuldan alsanız bile ödeme vs yapmanız gerekecek mı hala o okula
sömestr da da alabilirsiniz
Yani bana kalırsa etkilenmez ilk birkaç hafta zorlanırız tabi ama 6 yaş farklı ortamlara adaptasyonun kolay olduğu bir yaş hala diye düşünüyorum. Ayrıldığınız dönemden sonrasını iade ediyorlar biraz kesintiyle.

Yorumların çoğunu ben de anlamadım, öğretmene bişey sormayacakmışım, aramayacakmışım. Kafalar bi dünya. Tabi ki çocuğumun alacağı eğitim, daha az mevcutlu sınıf, bi problem olduğunda daha çabuk çözülebilmesi için özel okula gönderiyoruz.
Siz öğretmenle mi konuşmuştunuz durumu yönetimle mi? Ondan sonra mı tavrı değişti?
İlk öğretmenle konuştuk. Saçma sapan tavırlara girdi. Daha sonra okulla konuştuk. Anaokulu diye darp raporu almadım. Öğretmeni şikayet gibi olmasın bir de sınıf atmosferinden sorumlu olduğu için ilk kendisine bildirdik.
Ayrıca çocuk sürekli şiddet görüyorsa sınıfta önlemlerini alacak kişi kim oluyor? Yorumlarda bir çocu ben eğitimciyim diyor kendine. Anaokulu ve kreşlerde vurma olabilir, evet. Fakat bu sürekli oluyorsa öğretmen de okul da zahmet olmazsa biraz rahatsız olmalı. Ve evet artık ebeveynlerin sıfır disiplinle çocuk yetiştirmelerinden, vursa, kırsa, küfür etse kafalarını öbür tarafa çevirip sorunları maddiyatla çözmeye çalışmalarından dolayı, en azından güvenliği sağlansın diye benim tonla para döktüğüm okul zahmet olmazsa durumdan haberdar olup sınıf içinde önlemini almayı becersin. Ortaokul ve lise öğretmenleri illahlah etmişler bir çoğu tükenmişlik yaşıyor artık.
Eşim özel okula yollama taraftarı ama ben en azından ilk okulda daha tecrübeli öğretmenlerle eğitim görsün istiyorum.

Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı😂 ben branş dersleriyle ilgili kimsenin görüşünü istemedim, hala ordan yürüyorsunuz yapışmışsınız bişeye
Bakin ben size gayet olumlu yapici mesajlar yazmistim oysaki,fakat gercekten uslup sorununuz olabilir,bu sebeple ogretmen mesafe koymus olabilir.

O zaman sizde 12 branş dersi oldugunu buraya yazmasaydiniz,kimse de yorum yapmazdi.

O kadar para veriyorum diyip öğretmenden ne bekliyosunuz? Bu nasıl bi görgüsüzlük yorumları okudukca gerçekten daha net anladım. Devlete değilde özel bir okula para döküyorsanız devletten beklenecek farklar, kişi sayısı, bina güvenliği,hijyen, kaliteli gıda, çoklu ders seçeneği vs bunlardır. Ek olarak derslerdir, tutup para veriyosam öğretmen benimle ilgilenecek diyemezsiniz. Öğretmen sadece öğrencisinden eğitiminden sorumludur. Bu kadar kutsal bi mesleğide paramla satın aldım diye ağzınızda sakız edemezsiniz, biraz haddinizi bilin.
Ben öğretmen değilim ama sağlıkçıyım, bana meslek edindirende öğretmenlerdir.
Her meslekte iyi var kötü var, başarılı var başarısızı var, öğretmeni, doktoru,mühendisi eleştiriyorsak sadece “meslek” tanımında eleştirebiliriz.
Bu yazdıklarımdan görgüsüz olduğum sonucuna vardıysanız size yakışacak sıfatları burada yazamıyorum. Önce siz haddinizi bilin. Kaç kere yazmam gerekiyor, öğretmen veliyle özel olarak ilgilensin demiyorum, ben ona saygılıyken mesai saatleri dışında rahatsız etmezken onun ters cevaplarını, kaprisini çekemem diyorum.

Veli ödemeyi öğretmene neden yapsın ? Tabi ki okul sahibine yapacak.Öğretmen verilen maaştan memnun değilse orada ÇALIŞMASIN.Veya ATANSIN.Zaten her işte patron alır en fazla ücreti,çünkü kendisi kurmuştur yeri.Motiveden bahsediyorsunuz o zaman bir güzellik salonunda cilt bakımı yaptırdığınızı düşünün ve size ilgisiz,kaprisli iletişim kurmuyor.Nedenide aldığıda maaşmış.Ne dersiniz ? Çalışma o zaman dersiniz eminim.
Ben ahkam kesmiyorum her işin zorluğu var.Kimse bakıcı gibi altını değiştirsin bezlesin tuvaletini yaptırsın veya uyutsun demiyor.Bakıcı farklı öğretmen farklı.
Yahu Öğretmen evinde zamanlı zamansız arayabmn veliye ne yapsın? Belli bir zamandan sonra kimsenin tahammülü kalmaz..

Güzellik uzmanısınız galiba müşteri sizi gece 10 da 11 de arayıp yüzüme ne kullandınız diye soruyor mu yada verdiğiniz kremi kaç defa süreceğiz diye mesaj atıyor mu?

Bu bir olur iki olur 3. de sizde sizin deyiminizle kapris yaparsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X