Ogretmenin kizima tokat atmasi

Yapacağınız şey çok basit gidin ilçe milli eğitim müdürlüğüne hem idareyi hem de o iki öğretmen bozuntusunu şikayet edin. Bununla da yetinmeyin CİMER'e yazın.

ilçe milli eğitime gidin okul değişikliğini oradan talep edin.
İlce milli egitim diye dilekcemi alir hemen cozer mi acaba. Kizimin yeni sinifa kaydi yapilmis. Birde ona gitsin istemiyorum 😔

Konunuzun son sayfalarını okudum çok üzüldüm. Yapacağınız ilçe milli eğitime gidip, derdinizi güzelce anlatıp, okul değiştirme talebinizi iletmek. Pasif durmayın gerekirse il milli egitime kadar çıkın 1. Sınıf öğrencisine bu yapılanlar nedir çocuk şimdiden okuldan sogumustur zaten. İnşallah Allah iyilere denk getirsin
Amin Allah razi olsun😔

Bunlar nasıl eğitimci Allah masum yavrularımızı muhafaza etsin böyle tiplerden.Böyleleri toplumda hep olacaktır zaten şiddet bu ülkenin kanayan yarası.
Güya eğitim okulda aile de başlar toplum nasıl düzelebilir ki böyle.Sağlıklı bireyler yetiştirmeden bu cahillik bitmez.😐
Amin canim. Okul basarisiyla un salmis bir okul ve basarisi demek ki boyle siddetle oluyor

Kizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyo 😮 burda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo 🤦‍♀️ agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..
Hayatimda yasadigim en kotu gundu..
Tasinmak gitmek istiyorum buradan.. Lanet olsun..
Buraya iyi diye adres degistirek gelmistik. Servisle gidiyor birde servis parasi oduyoruz. Ben bunun icin mi yaptim butun bunlari.. Nasil birsey bu..
Yarin sabah anaokuluna gittigi okula gidicez nakil alirlar mi bizi 😔 Dilerim bana yasattiklarini yasamadan olmesinler. Eger bu okuldan kurtulursam kalan surec icin desteginizi yine alirim 😔 Cook berbat haldeyim butun okulda agladim igrenc bir haldi lanet olsun
Çok üzüldüm :KK43: eşiniz neden uğraşmıyor bunlarla? gerekirse izin alsin. keşke şöyle o iki öğretmen kendi seviyelerinde insanlara denk gelseler de güzel dayak yeseler ağzı burnu dagilsa. çok sinirlendim aptallar okulu kendi kosturcaklari ahir zannediyorlar 😡 resmen sahipsiz o çocuklar devlet bir şey yapmadığını göre ☹️

Ben direk dalardım adama siz hala devam etse düşük not vermesini düşünmüşsünüz. O an için sağlıklı dusunemediginizi var sayıyorum, esinizin rahatlığına diyecek bir lafım bile yok. Ceza alması için elinizden geleni yapın. Okulu değiştirmeniz yerinde bir karar olmuş. Umarım gelen gideni aratmaz 😓

İlce milli egitim diye dilekcemi alir hemen cozer mi acaba. Kizimin yeni sinifa kaydi yapilmis. Birde ona gitsin istemiyorum 😔
İsterse anında çözer. Sen biraz dik dur sabah milli eğitim müdürüne görüşmek için git .önce güzellikle konuş baktin olmadı ya okul değişecek ya basını getircem de . Büyüt olayı zaten daha ne kadar buyuyecekse...ben burda sinir oldum o öğretmenlerin yaptığı yanına kar kalmasin

Merhaba hanimlar.
Kizim 1. Sinifa yeni basladi. 1 haftadir okula servis ile gidiyor. Ogretmen 2. Yada 3. Gundu sanirim gruptan bir kac veli ismi yazdi bu cocuklarin velisi benimle gorussun. Gorustum direk herkesin icinde bu cocuk bir hastalik gecirdi mi dedi😐 cok sasirdim hayir dedim neden boyle birsey sordunuz bakicaz ileride doktora gidebilir dedi. Sasirdim cunku bu gune kadar zeki hemen ogrenen hatta cevrede yeni tanistigi insanlar tarafindan bu anlamda ilgi ceken bir cocuktu. Neyse sonrasinda hanim efendi kiziniz surekli tuvalete gidiyor sonra suyla oynuyor dedi. Bende evde de sik tuvalete gittigini gecen yil bu sebeple idrar tahlili yapildigini temiz ciktigini doktorun bu yaslarda olabilecek birsey oldugunu dile getirdim. Yalan soylemedigini bilmesini istedim. Evde kizimi uyardim. Birde kizim icin yavas dedi. Sonraki gunler artik yavas degil yanlis anlamisim dedi. Ama neredeyse nhergunnn grupta ismim yaziliyor gidiyorum ayni kiziniz sik tuvalete gidip oyun oynuyor. Haliyle cok uzuluyorum bunuda nasil vazgeciririm onunda yardimini istiyorum. Derken sali cikisa dogru beni aradi o asiri sert ogretmen gitti o kadar sakin ki nasilsiniz hanim efendi diye girdi konuya sasirdim. Direk bugun eve gelince kiziniz ogretmenim beni dovdu derse inanmayin dedi. Ne alakasi var hocam neden boyle birsey soylesin dedim yok cocuklar yalan soyler ondan dedim dedi sonra guzel guzel baska seyler konustu.Tabi icime dert oldu ben tekrar neden bu sekilde soylediniz dedim ya iste kizdim ama aslaaaa ten temasi olmadi dokunmadim bile dedi. Kizim eve gelene kadar icim icimi yedi eve geldi kizima direk acrim konuyu bugun ne oldu ogretmenin kizdi mi dedim anlatmaya basladi. Tuvalete gitmek istemis hayir demis. Kizimda altina kacirmamak icin tekrar soylemis. Git bi daha gelme gibi birsey soylemis. Kizim sinifa geri gelince ogrendiklerini okutmaya calismis kizim okuyamamis ardinddan kizima tokat atmis 😔😔😔 kizimin gosterdigi siddetli ayrica. Hemen gruptan bir veliyo aradim cocuguna sordu cocuk bire bir ayni seyi anlatti. Esime soyledim ogretmeni aradi okul disinda gorustuler. Ama esim sacma bir sekilde sakon gorusme yapti once red etmis sonra konu nereli olduguna gelmis hemseri cikinca adam cok uzulmusteee bir anda anlatmis kendime kizdim kadini aramasam anlamayacakti kendimi gaktim diye demis. Madem ayni koyluyuz bundan sonra kizin bende cok iyi yerlere gelecek demis ! Eve geldi esime acayip sekilde kizdim ne demek tokat atan ogretmenle sohbet etmek diye. Gece sabaha kadar uyku girmedi gozume. Sabah oldu saatler geciyo ama icim sikiliyor daraliyorum dayanamiyorum. Gorumcemi aradim boyle boyle diye oda cildirdi gidicez gorusucez kardesim istedigini konussun dedi. Sonra ogretmen beni gun icinde bir kez kizinizin sulugu yok su getirin diye aradi. Servis hostesini araadim suluk aracta kalmis diye o sirada ben aglarken anlattim kadinda o bey tamda oyle biri yandiniz isiniz cok zor yalan olmasin siddet duymadim hic ama cocuklari beden dersine bile cikartmaz ders aksamadin diye. Basarili ama gaddar bir ogretmen diye. Neyse aksama dogru yine beni aradi hanim efendi kiziniz bugun tuvaletten hic gelmiyor diye. X bey dun yasananlardan dolayi olmasin o dedim. Ben kendimi yaktim zaten hic bisey olmadi dedi. Evet dedim kendinizi ele verdiniz. İyi dedi bundan sonra ilgilenmiyorum gelmesin sinifa umursamiyorum dedi. Bebegimin aglama sesini bahane etti ben sizi dyamiyorum konusamicam dedi kapatti. Gorumcemi aradim ben okula gidiyorum diye oda geldi gittik. Bahce kapisinda herkes duydu ve ben isim vermesemfe herkes nokta atisi tahminde bulundu. İceri girdik kaynimda geldi pesimizden olay buyudu tabi. Mudur yardimcisi mudur cikti simdi hic konusmayalim cocukta daha cok yipranmasin dedi. Ogretmen hepimizin gozu onunde boyle dokundum diyerek halaa cocugumun suratina kucuk kucuk vuruyor o sirada biz cocugu hemen cektik...

ogretmen hakkinda herkes cok sinirli agresif oldugunu dile getiriyor. Sinifi basarili olurmus. Birde bir veliye ben senin cocugunu adam ederim daha dur ama ilk gunler olmaz okuldan sogumasin ddi bunu soylerken gozlerini korkunc sekilde firlatiyor resmen adam 😟

Simdi biz ne yapacagiz. Gecen yilda cok baska birseyden ogretmen degistirdik. Ogretmenin yeni ogrenci istememesinden dolayi uzun sure problem yasadik. Simdi nelwr olacak bilmiyorum. Kizim bu gune kadar ogretmenini cok cok seviyordu bu arada. Hele arkadaslariyla iletisimi cok guzel. Cok yakin arkadaslari oldu bu kadar kisa surede. Cok uzun yazdim biliyorum 😔 Bugun gidicez gorusmeye ama biz ne yapmaliyiz. Kizim sinifim degismesin anne arkadaslarimi cok seviyorum diyor. Ama bu saatten sonra nasil olur bilemiyorum. Dunden sonra tekrar siddet gosterebilecegini sanmiyorum. Ama cocugu umursamazsa yada ileride not verecegi donemde kizimi ayrica zorlarsa. Dusun dusun ne yapacagimi bilemiyorum.

Ozellikle bilgisi olan arkadaslarim beni dogru bir sekilde yonlendirir misiniz 😟 ne yapmamiz nasil yapmamiz dogru olan.

Son not ogretmene cumartesi gunu doktora gidecegimizi tum tahlilleri yaptiracagimizi soyledigimiz halde dun tekrar ariyor

guncelleme yapmak istiyorum.
1. De istedigim sonucu alamayinca 2. Kez meb cagri merkezine basvuru yapildi
Okula dilekce verildi
Cimere kayit oluturuldu sinif degisim talebide yazildi.
ilce milli egitime dilekce verildi takibi icin pazartesi tekrar gidicem
il milli egitime gidildi
Bir arkadasimizin onerisi ile pazartesi gunu cocuk pskiloguna randevu alindi. Sinifta mutsuz olduguna dair rapor talep edicez. Bu raporu insallah tekrar ilce mem ve okul rehberligine goturup acil degisim talebinde bulunucam
bir öğretmen olarak inanamıyorum gerçekten.. küçücük canlara dokunulması gerekirken böyle baskıcı bir eğitimle başarılı olacaksa varsın olmasın o çocuk! çocuğun kalbine ruhuna dokunmuyorsa ne diye öğretmen olmuş acaba? çok yazık.. Küçükken ben de sınıf öğretmenimden daha kötüsünü yaşadım ve gerçekten adamın isimini bile atamıyorum aklımdan hala. kimse çocuğunu yolda bulmuyor hadsizliğe asla tahammülüm yok umarım gereken yapılır mesleğinden men edilir!

Ay resmen hepsi birlik olmuş..
Bunlar gram çocuk psikolojisinden anlamıyor.
Ne demek tuvalete göndermem altına mı yapacak bu çocuk yahu?
Arkadaşlarının yanında onu o duruma mı düşürecekler..
Şu konudan artık güzel haberler almak istiyorum.
Basını salacaksınız bunlara başka yolu yok gibi..

Ağzım açık okudum son yazdıklarınızı bu ne rezilliktir. Ne mal oldukları belliydi keşke bi kayıt cihazıyla falan gitseydiniz ne demek ben cimciklerim. Böyle mi hocam diyip siz cimcikleseydiniz o gerizekalıyı. Resmen başıma ağrı girdi okuyunca.

Okulu müdürü bu öğretmen bozuntularını mutlaka şikayet edin.

Nakil isteyeceğiniz okul adresinize bağlı değilse o iş çok zor. Ama arkadaşı orada demişsiniz. Rica edin onların evine aldırın adresinizi o zman almak zorunda kalırlar.

Çok üzüldüm :KK43: eşiniz neden uğraşmıyor bunlarla? gerekirse izin alsin. keşke şöyle o iki öğretmen kendi seviyelerinde insanlara denk gelseler de güzel dayak yeseler ağzı burnu dagilsa. çok sinirlendim aptallar okulu kendi kosturcaklari ahir zannediyorlar 😡 resmen sahipsiz o çocuklar devlet bir şey yapmadığını göre ☹️
İnsallah ya insallah. Yarin izin aldi 😔

Ben direk dalardım adama siz hala devam etse düşük not vermesini düşünmüşsünüz. O an için sağlıklı dusunemediginizi var sayıyorum, esinizin rahatlığına diyecek bir lafım bile yok. Ceza alması için elinizden geleni yapın. Okulu değiştirmeniz yerinde bir karar olmuş. Umarım gelen gideni aratmaz 😓
İnsallah yarin basarabilirz hersey o kadar zor ki. Hem siddet goren biz hemde zorlanan biz
İsterse anında çözer. Sen biraz dik dur sabah milli eğitim müdürüne görüşmek için git .önce güzellikle konuş baktin olmadı ya okul değişecek ya basını getircem de . Büyüt olayı zaten daha ne kadar buyuyecekse...ben burda sinir oldum o öğretmenlerin yaptığı yanına kar kalmasin
Once okula gidecegiz. Sonra olmazsa adres sorgulatacagiz olursa tanidigin adresine gececegiz insallah hemen olur nakil 😔oda olmazsa eger ilce mem e gidecegiz 😔
Ay resmen hepsi birlik olmuş..
Bunlar gram çocuk psikolojisinden anlamıyor.
Ne demek tuvalete göndermem altına mı yapacak bu çocuk yahu?
Arkadaşlarının yanında onu o duruma mı düşürecekler..
Şu konudan artık güzel haberler almak istiyorum.
Basını salacaksınız bunlara başka yolu yok gibi..
Gercekten oyle. Kabus gibiydi neyin icine dustum anlamadim.
İnsallah insallah o gun yarin olur 😔 arkadasimla okul kiyafetini nereden alicaz diye telefonda konusurken diger arkadastan mesaj geldi mudur aradinolmuyor diye dedi 😔 tam rahatladim derken yine basladik.

Ağzım açık okudum son yazdıklarınızı bu ne rezilliktir. Ne mal oldukları belliydi keşke bi kayıt cihazıyla falan gitseydiniz ne demek ben cimciklerim. Böyle mi hocam diyip siz cimcikleseydiniz o gerizekalıyı. Resmen başıma ağrı girdi okuyunca.

Okulu müdürü bu öğretmen bozuntularını mutlaka şikayet edin.

Nakil isteyeceğiniz okul adresinize bağlı değilse o iş çok zor. Ama arkadaşı orada demişsiniz. Rica edin onların evine aldırın adresinizi o zman almak zorunda kalırlar.
Coook sasirdim.gercekten guvenlik falan yok ya yapmaz diyor ama kendi agziyla soyluyor 🤦‍♀️
Ya onunda adresi tutmuyormus kaydi baska okula cikmis nakil olmuslar oyle cok var diyor oda sasirdi 😔

İnsallah ya insallah. Yarin izin aldi 😔

İnsallah yarin basarabilirz hersey o kadar zor ki. Hem siddet goren biz hemde zorlanan biz

Once okula gidecegiz. Sonra olmazsa adres sorgulatacagiz olursa tanidigin adresine gececegiz insallah hemen olur nakil 😔oda olmazsa eger ilce mem e gidecegiz 😔

Gercekten oyle. Kabus gibiydi neyin icine dustum anlamadim.
İnsallah insallah o gun yarin olur 😔 arkadasimla okul kiyafetini nereden alicaz diye telefonda konusurken diger arkadastan mesaj geldi mudur aradinolmuyor diye dedi 😔 tam rahatladim derken yine basladik.

Coook sasirdim.gercekten guvenlik falan yok ya yapmaz diyor ama kendi agziyla soyluyor 🤦‍♀️
Ya onunda adresi tutmuyormus kaydi baska okula cikmis nakil olmuslar oyle cok var diyor oda sasirdi 😔
Kaydını alamazsanız göndermek zorunda kalırsanız gizli kamera takın bence. keşke her sınıfta kamera olsa o zaman en küçük söz bile söylemeden gercekten öğretmenlik yapmaya çalışırlar. Kamera olmadığı için rahat davranıyorlar nasılsa kendini savunmayan küçücuk çocukların karsisindalar. çocuklarımız kimlere emanet 😔

Kaydını alamazsanız göndermek zorunda kalırsanız gizli kamera takın bence. keşke her sınıfta kamera olsa o zaman en küçük söz bile söylemeden gercekten öğretmenlik yapmaya çalışırlar. Kamera olmadığı için rahat davranıyorlar nasılsa kendini savunmayan küçücuk çocukların karsisindalar. çocuklarımız kimlere emanet 😔
Son dakika: Okula gizli kamera yerleştiren veli ceza aldı.. Sebebini böyle açıkladı bunu yapan bir veli varmış. öğretmen, çocuk yalan söylüyor vurmadım diyormus...

Arkadaşlar aranızda hiç basın yayında çalışan felan yok mu? Yrn müdürü arayıp ben felanca basın yayından arıyorum, okulunuzda böyle bir durum yaşanmış bgn oraya gelip okul müdürü olarak sizinle ve de ögrentmenle görüşme yapacağız tarzında konuşsa olay anında çözülür sanki. Aman rezil olacaz olay basına yansıyacak diyip korkudan ve stresten etekleri tutuşur.

Ya da konu sahibi, baktiniz yrn olay istediginiz gibi iyiye gitmiyor ortaya böyle bir laf atabilirsiniz son çare olarak. Basın yayında veya yerel bir kanal ismi verip ... kanalda çalışan bir tanıdığım var, ben olayın oraya taşınmasinı istemiyordum fakat madem durum buna evrildi ben de bu sekilde olayi basina yansitip hakkimi bu sekilde aramaya devam edecegim. Olayin arkasini birakmayacagim bunu bilin gibilerinden emin bir sekilde konusarak tedirgin olmalarini saglayabilirsiniz bence.

Kizlar bu mudurler birbiri ile baglanti kurmus olmasin 😔😔😔
Siz müdüre söylediniz mi şu okula nakil aldıracağız diye? Ya da diğer müdüre şu okuldan şu sebeple gelmek istiyoruz dediniz mi? Öyleyse ve iki okul aynı ilçedeyse müdürler birbirini mutlaka tanır. Kesin görüşmüşlerdir.

Hem kızınız hem sizin için çok üzüldüm. Başka okul bölgesinde tanıdık varsa kızınızın adresini degistirip nakil yaptırabilirsiniz sanırım. Eskiden oluyordu şimdi olur mu bilmiyorum. Halasının evinde gösteremez misiniz mesela?

Arkadaşlar aranızda hiç basın yayında çalışan felan yok mu? Yrn müdürü arayıp ben felanca basın yayından arıyorum, okulunuzda böyle bir durum yaşanmış bgn oraya gelip okul müdürü olarak sizinle ve de ögrentmenle görüşme yapacağız tarzında konuşsa olay anında çözülür sanki. Aman rezil olacaz olay basına yansıyacak diyip korkudan ve stresten etekleri tutuşur.

Ya da konu sahibi, baktiniz yrn olay istediginiz gibi iyiye gitmiyor ortaya böyle bir laf atabilirsiniz son çare olarak. Basın yayında veya yerel bir kanal ismi verip ... kanalda çalışan bir tanıdığım var, ben olayın oraya taşınmasinı istemiyordum fakat madem durum buna evrildi ben de bu sekilde olayi basina yansitip hakkimi bu sekilde aramaya devam edecegim. Olayin arkasini birakmayacagim bunu bilin gibilerinden emin bir sekilde konusarak tedirgin olmalarini saglayabilirsiniz bence.
Keske oyle biri ciksa. O okulda artik birseyin cozulecegini sanmiyorum ama kaydimi alayimda sonra devam edecegim orasi icin 😟
Siz müdüre söylediniz mi şu okula nakil aldıracağız diye? Ya da diğer müdüre şu okuldan şu sebeple gelmek istiyoruz dediniz mi? Öyleyse ve iki okul aynı ilçedeyse müdürler birbirini mutlaka tanır. Kesin görüşmüşlerdir.
Arkadasim anlatmis. Gecen seneden biliyorum bi konusma gecmisti bir tanesi o mudurle arkadasmis 😔iki okul ayni ilcede 😟
Siz butun bunlarla tek basiniza ugrasirken esiniz ne ise yariyor? Konudaki siz haric herkese inanilmaz sinir oldum. Kimse elini tasin altina koymuyor. Adresi yeni okula yakin aldirirsaniz reddedemezler diye dusunuyorum, bugun gittiginizde biraz sert ciksin esiniz eger bu defa geliyorsa sizinle.
Evet kimse koymuyor ve cok yoruldum 😔 insallah bugun hersey yolunda gider
Hem kızınız hem sizin için çok üzüldüm. Başka okul bölgesinde tanıdık varsa kızınızın adresini degistirip nakil yaptırabilirsiniz sanırım. Eskiden oluyordu şimdi olur mu bilmiyorum. Halasının evinde gösteremez misiniz mesela?
Halasi farkli bir ilcede 😟 ama bir tanidikla dun gorustuk adresi sorgulatacagiz buyuk ihtimal orasi tutar. Eger tutmazsa gecen seneki velilerle konusacagim

X