- 29 Ocak 2020
- 1.641
- 2.594
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Kim opecek ki esi bile ahbap olmusÇok değil bir kaç ay evvel bir öğrenciyi öğretmeni evire çevire dövmüştüde gören öğretmenler sadece izlemişti, video haberlere çıkınca öğretmen görevden alındı, bir kaç ay sonra başka bir okula müdür olarak tayin edilmişti….
Ben olsam önce çocuğumun kaydını başka okula aldırıp sonra o öğretmeni tenhada öperdim !
şakamı bu , bilerek mi yaptılar acaba. cimere şikayet edinKizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyoburda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..
Hayatimda yasadigim en kotu gundu..
Tasinmak gitmek istiyorum buradan.. Lanet olsun..
Buraya iyi diye adres degistirek gelmistik. Servisle gidiyor birde servis parasi oduyoruz. Ben bunun icin mi yaptim butun bunlari.. Nasil birsey bu..
Yarin sabah anaokuluna gittigi okula gidicez nakil alirlar mi biziDilerim bana yasattiklarini yasamadan olmesinler. Eger bu okuldan kurtulursam kalan surec icin desteginizi yine alirim Cook berbat haldeyim butun okulda agladim igrenc bir haldi lanet olsun
Diymi saka gibi..şakamı bu , bilerek mi yaptılar acaba. cimere şikayet edin
Tüm dualarım yavrunuzlaDiymi saka gibi..
Dua edin ne olur bize yarin nakilimizi alalim hayatimiza sakince devam edelim..
Allah razi olsun. Gecen seneden kizimin arkadasinin annesi durumu anlatip simdi ogretmen ve mudur ile gorustu insallah yarin sabah nakil icin gidecegiz. Gecen seneki en yakin arkadasi ile ayni sinifta olacak insallah sorunsuzca hallederizTüm dualarım yavrunuzla
İnşallah çocuk sorunsuz atlatır bu dönemiAllah razi olsun. Gecen seneden kizimin arkadasinin annesi durumu anlatip simdi ogretmen ve mudur ile gorustu insallah yarin sabah nakil icin gidecegiz. Gecen seneki en yakin arkadasi ile ayni sinifta olacak insallah sorunsuzca hallederiz
Ozaman ikisi bir birini öpsün ! Şam babası !Kim opecek ki esi bile ahbap olmus
Şimdi anladım bugun detayını daha da sinir oldum .kusura bakma arkadaşım ama pasifsin birinci sınıf çocuğunu tuvalete gönderecek o öğretmen...kaldı ki cimdiklerim diyecek haKizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyoburda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..
Buraya iyi diye adres degistirek gelmistik. Servisle gidiyor birde servis parasi oduyoruz. Ben bunun icin mi yaptim butun bunlari.. Nasil birsey bu..
Yarin sabah anaokuluna gittigi okula gidicez nakil alirlar mi biziDilerim bana yasattiklarini yasamadan olmesinler. Eger bu okuldan kurtulursam kalan surec icin desteginizi yine alirim Cook berbat haldeyim butun okulda agladim igrenc bir haldi lanet olsun
Cimere yazmış mıydınız?Allah razi olsun. Gecen seneden kizimin arkadasinin annesi durumu anlatip simdi ogretmen ve mudur ile gorustu insallah yarin sabah nakil icin gidecegiz. Gecen seneki en yakin arkadasi ile ayni sinifta olacak insallah sorunsuzca hallederiz
Ay hazır karşındayken cimcikleyiverseydin bir güzel. Bunlar ne kendini bilmez terbiyesiz insanlar ya, hepsi aynı okula mı toplanmışlar nedir?Kizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyoburda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..
Eşiniz napıyor peki? Siz tek başınıza mı uğraşıyorsunuz bütün bunlarla?Kizlar yine kotu haber yeni okul arkadasimi araadim sistem kabul etmiyo demis. Ogretmen ve mudur arkadaslar olabilir mi gercekten oyle birsey ? Yarin gidicez sabahh of of of
Evet butun bunlarla bebek arabasi olmadan tum gun ayaakta kendim ugrastim gorseniz o kadar sefil bir sekilde o kadar nefret ettim ki bugunden okul degistirmek degil tasinmak istiyorum..Eşiniz napıyor peki? Siz tek başınıza mı uğraşıyorsunuz bütün bunlarla?
Kizlar yine kotu haber yeni okul arkadasimi araadim sistem kabul etmiyo demis. Ogretmen ve mudur arkadaslar olabilir mi gercekten oyle birsey ? Yarin gidicez sabahh of of of
Adrese kayıtli olduğunuz yerdeki okul orası değilse yapacak birşey olmuyor malesefKizlar yine kotu haber yeni okul arkadasimi araadim sistem kabul etmiyo demis. Ogretmen ve mudur arkadaslar olabilir mi gercekten oyle birsey ? Yarin gidicez sabahh of of of
Konunuzun son sayfalarını okudum çok üzüldüm. Yapacağınız ilçe milli eğitime gidip, derdinizi güzelce anlatıp, okul değiştirme talebinizi iletmek. Pasif durmayın gerekirse il milli egitime kadar çıkın 1. Sınıf öğrencisine bu yapılanlar nedir çocuk şimdiden okuldan sogumustur zaten. İnşallah Allah iyilere denk getirsinKizlar yine kotu haber yeni okul arkadasimi araadim sistem kabul etmiyo demis. Ogretmen ve mudur arkadaslar olabilir mi gercekten oyle birsey ? Yarin gidicez sabahh of of of
Bunlar nasıl eğitimci Allah masum yavrularımızı muhafaza etsin böyle tiplerden.Böyleleri toplumda hep olacaktır zaten şiddet bu ülkenin kanayan yarası.Kizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyoburda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..