Çocukların hakkını savunan ebeveynleri tenzih ederim ama maalesef şikayet edersem öğretmen çocuğuma daha çok takar diye susan veliler var, bizim olayda koca okul mevcudu resmen şiddete maruz kalıyordu, kimi direkt fiziksel şiddet gördü diğerleri de dayak yiyen arkadaşlarını gördüğü ve beni şikayet ederseniz hepinizi yakarım diyen öğretmenin tehdidiyle psikolojik şiddet gördü, kızım dayak yemedi ama dayak yiyen arkadaşlarını görünce korktu.
Şikayet etmek için de illa ki kendi çocuğumuzun dayak yemesi şart değil bence, çocukların korkuyla yanıma gelmesi bile bana yetti, okula müfettişin geldiği gün çocuklardaki rahatlamayı herkesin görmesini isterdim, amacım bu değildi ama çocukların kahraman annesi oldum okula gittiğimde teşekkür etmek için hepsi yanıma koştu.
Dayakla eğitim olmaz, bunu en iyi öğretmenlerin bilmesi gerekir, davanızda haklısınız o yüzden şikayetinizde ısrarcı olun, şiddet gören başka çocuklar varsa müfettiş geldiğinde konuşurlarsa uzaklaştırma bile alabilir bence ama herkes susarsa ihtar alır sanırım, ihtar dahi kafidir bir daha kimsenin çocuğuna vuramayacağını anlar.