Ogretmenin kizima tokat atmasi

Ne öğretmenler var atama bekleyen, üç kuruşa ezilen, bir de şu pisliklerin yaptığına bak. Umarım ceza alır da aklı başına gelir. Siz peşini bırakmayın işin, sınıfı da değiştirin olmadı müdürü de şikayet edin

Ne yazik ki en destekci gorunen veli.bile benim cocugum artik oyle yapmadi diyor falan diyip baya sacmaliyor. Cocugun sesini bende duydum bugun okulda x ile noldu diyince direk anlatti cocuk 🤷‍♀️ olmayan birseyi nasil kizimla ayni anlatacak 😔 kendisiyle hala tartisiyouz yaptigini sindiremiyorum cunku
Aklima gelen basina gelmis. Zaten herkes bilmiyorum gormedim duymadim yaptiginsurece bu terbiyesizlerin sonu gelmez.. ne zaman kendi baslarina gelir o zaman seni anlarlar. Insan bi dusunur bugun sana yarin bana.. bence cocugunuzun kaydini baska yere alabiliyorsaniz alin.. bi kere okulun zihniyeti rezil

Burasıbır koleji okuyana kadar yok artık dıyodum 😂 buyuksehırde bır okuldu ve cok basıbos. Ogretmen mudurun odasını basıp ustume yurudu. Esıme bu karını getırmeseydın guzelce anlasabılırdık dedı. Neymıs ben cok abartıp ustune gıtmısım konunun bunda ne varmıs dayak yemeyen ogrencı mı olurmus. Hatta o kadar sıkıstı kı konu annelıgıme kadar geldı 😂 madem cok ılgılı bı anneymısım de cocuk nıye yamuk yazıyomus. Defterı de kırısıkmıs daha 1. Sınıf olan erkek cocuguna dıyor bunu. Yanı kısaca leş bı herıften kurtulduk 6 aydır herr gun sukredıyorum cezasını bulması ıcın de dua edıyorum. Bız kurtulduk ama ya elınde kı o garıban cocuklar yazık cok yazık
Ne pislik bir adammış, keşke gidecek olsanız bile şikayet etseydiniz belki bir soruşturma falan geçirirdi.

Aklima gelen basina gelmis. Zaten herkes bilmiyorum gormedim duymadim yaptiginsurece bu terbiyesizlerin sonu gelmez.. ne zaman kendi baslarina gelir o zaman seni anlarlar. Insan bi dusunur bugun sana yarin bana.. bence cocugunuzun kaydini baska yere alabiliyorsaniz alin.. bi kere okulun zihniyeti rezil
Ne yazik ki. Lanet olsun bulundugum yerin en iyi okuluydu guya hem egitim hem.veli acisindan

Merhaba hanimlar.
Kizim 1. Sinifa yeni basladi. 1 haftadir okula servis ile gidiyor. Ogretmen 2. Yada 3. Gundu sanirim gruptan bir kac veli ismi yazdi bu cocuklarin velisi benimle gorussun. Gorustum direk herkesin icinde bu cocuk bir hastalik gecirdi mi dedi😐 cok sasirdim hayir dedim neden boyle birsey sordunuz bakicaz ileride doktora gidebilir dedi. Sasirdim cunku bu gune kadar zeki hemen ogrenen hatta cevrede yeni tanistigi insanlar tarafindan bu anlamda ilgi ceken bir cocuktu. Neyse sonrasinda hanim efendi kiziniz surekli tuvalete gidiyor sonra suyla oynuyor dedi. Bende evde de sik tuvalete gittigini gecen yil bu sebeple idrar tahlili yapildigini temiz ciktigini doktorun bu yaslarda olabilecek birsey oldugunu dile getirdim. Yalan soylemedigini bilmesini istedim. Evde kizimi uyardim. Birde kizim icin yavas dedi. Sonraki gunler artik yavas degil yanlis anlamisim dedi. Ama neredeyse nhergunnn grupta ismim yaziliyor gidiyorum ayni kiziniz sik tuvalete gidip oyun oynuyor. Haliyle cok uzuluyorum bunuda nasil vazgeciririm onunda yardimini istiyorum. Derken sali cikisa dogru beni aradi o asiri sert ogretmen gitti o kadar sakin ki nasilsiniz hanim efendi diye girdi konuya sasirdim. Direk bugun eve gelince kiziniz ogretmenim beni dovdu derse inanmayin dedi. Ne alakasi var hocam neden boyle birsey soylesin dedim yok cocuklar yalan soyler ondan dedim dedi sonra guzel guzel baska seyler konustu.Tabi icime dert oldu ben tekrar neden bu sekilde soylediniz dedim ya iste kizdim ama aslaaaa ten temasi olmadi dokunmadim bile dedi. Kizim eve gelene kadar icim icimi yedi eve geldi kizima direk acrim konuyu bugun ne oldu ogretmenin kizdi mi dedim anlatmaya basladi. Tuvalete gitmek istemis hayir demis. Kizimda altina kacirmamak icin tekrar soylemis. Git bi daha gelme gibi birsey soylemis. Kizim sinifa geri gelince ogrendiklerini okutmaya calismis kizim okuyamamis ardinddan kizima tokat atmis 😔😔😔 kizimin gosterdigi siddetli ayrica. Hemen gruptan bir veliyo aradim cocuguna sordu cocuk bire bir ayni seyi anlatti. Esime soyledim ogretmeni aradi okul disinda gorustuler. Ama esim sacma bir sekilde sakon gorusme yapti once red etmis sonra konu nereli olduguna gelmis hemseri cikinca adam cok uzulmusteee bir anda anlatmis kendime kizdim kadini aramasam anlamayacakti kendimi gaktim diye demis. Madem ayni koyluyuz bundan sonra kizin bende cok iyi yerlere gelecek demis ! Eve geldi esime acayip sekilde kizdim ne demek tokat atan ogretmenle sohbet etmek diye. Gece sabaha kadar uyku girmedi gozume. Sabah oldu saatler geciyo ama icim sikiliyor daraliyorum dayanamiyorum. Gorumcemi aradim boyle boyle diye oda cildirdi gidicez gorusucez kardesim istedigini konussun dedi. Sonra ogretmen beni gun icinde bir kez kizinizin sulugu yok su getirin diye aradi. Servis hostesini araadim suluk aracta kalmis diye o sirada ben aglarken anlattim kadinda o bey tamda oyle biri yandiniz isiniz cok zor yalan olmasin siddet duymadim hic ama cocuklari beden dersine bile cikartmaz ders aksamadin diye. Basarili ama gaddar bir ogretmen diye. Neyse aksama dogru yine beni aradi hanim efendi kiziniz bugun tuvaletten hic gelmiyor diye. X bey dun yasananlardan dolayi olmasin o dedim. Ben kendimi yaktim zaten hic bisey olmadi dedi. Evet dedim kendinizi ele verdiniz. İyi dedi bundan sonra ilgilenmiyorum gelmesin sinifa umursamiyorum dedi. Bebegimin aglama sesini bahane etti ben sizi dyamiyorum konusamicam dedi kapatti. Gorumcemi aradim ben okula gidiyorum diye oda geldi gittik. Bahce kapisinda herkes duydu ve ben isim vermesemfe herkes nokta atisi tahminde bulundu. İceri girdik kaynimda geldi pesimizden olay buyudu tabi. Mudur yardimcisi mudur cikti simdi hic konusmayalim cocukta daha cok yipranmasin dedi. Ogretmen hepimizin gozu onunde boyle dokundum diyerek halaa cocugumun suratina kucuk kucuk vuruyor o sirada biz cocugu hemen cektik...

ogretmen hakkinda herkes cok sinirli agresif oldugunu dile getiriyor. Sinifi basarili olurmus. Birde bir veliye ben senin cocugunu adam ederim daha dur ama ilk gunler olmaz okuldan sogumasin ddi bunu soylerken gozlerini korkunc sekilde firlatiyor resmen adam 😟

Simdi biz ne yapacagiz. Gecen yilda cok baska birseyden ogretmen degistirdik. Ogretmenin yeni ogrenci istememesinden dolayi uzun sure problem yasadik. Simdi nelwr olacak bilmiyorum. Kizim bu gune kadar ogretmenini cok cok seviyordu bu arada. Hele arkadaslariyla iletisimi cok guzel. Cok yakin arkadaslari oldu bu kadar kisa surede. Cok uzun yazdim biliyorum 😔 Bugun gidicez gorusmeye ama biz ne yapmaliyiz. Kizim sinifim degismesin anne arkadaslarimi cok seviyorum diyor. Ama bu saatten sonra nasil olur bilemiyorum. Dunden sonra tekrar siddet gosterebilecegini sanmiyorum. Ama cocugu umursamazsa yada ileride not verecegi donemde kizimi ayrica zorlarsa. Dusun dusun ne yapacagimi bilemiyorum.

Ozellikle bilgisi olan arkadaslarim beni dogru bir sekilde yonlendirir misiniz 😟 ne yapmamiz nasil yapmamiz dogru olan.

Son not ogretmene cumartesi gunu doktora gidecegimizi tum tahlilleri yaptiracagimizi soyledigimiz halde dun tekrar ariyor
Milli eğitime, cimere her yere şikayet edeceksin…
Eğer yapamıyorsa gerekli sabrı yoksa bıraksın yapmasın bu mesleği.

Eşinizi dinlemeyeceksiniz okulu değiştireceksiniz ay benim içim şişti burda kimse benim çocuğuma vuramaz doğduğuna pişman ederim onu ben kiyamazken ağlamayın harekete geçin okulu acilen değiştirin

Nasıl ya eşiniz öğretmenin yanında mı yani o kısmı anlamadım ben köylüsü diye iyi mi davranacakmış yani çocuğa.
Resmen eşinizi kandırmış bu öğretmen normal değil kesinlikle..
Bir kere sürekli tuvalete gidiyor diye başka şeylerde olabilir yani tekrar dövebilir ve bu çocuğunuzda ilerde geri dönüşü olmayan şeylere yol açabilir.
Hemen şikayet edin ve bir şekilde alın başka okula verin.

Bakın her şeyi bi kenara bırakın sizin daha küçücük bi evladınız daha var, siz çocuğunuzun yanındasınız bu kadar paralamayın kendinizi lütfen. sakinleşin her şeyi o şekilde takip edin, iki çocuğunuz da sizin bu halinizden etkileniyor belli ki.

lütfen bi sakinleyin emzirdiğiniz bebekte size muhtaç ve küçücük daha. kızınız da emin olun travma yaşamadan atlatacak annesi/ailesi yanında şükür ki.

Müdür bir arkadaşıma anlattım konuyu cimere yazıldıysa kesin soruşturma açılır ayrıca cimere yapılan şikayet sonrası sınıf değişikliği yapmak zorunludur diye bilgi verdi. Arkadaşa özelden yazdım ancak hepimizin bilgisi olsun yarın bir gün başımıza gelir Allah korusun prosedür nedir bilgimiz olsun. Okula gidip tekrar sınıf değişikliği isteyin lütfen. Herkes okulu babasının çiftliği gibi sahipleniyor kendine göre kurallar koyuyor esneme yapıyor filan yok öyle bir şey yani adam olsunlar. Aşırı sinirliyim hala konuya

Kizlar inanamazsiniz meb den cevap geldi ilce milli egitim degerlendirmis ve sadece sadece ogretmen uyarilmis bir daha ayni duru tekrarlanmayacakmis bu.. bu kadar ya.. tekrar kayit acildi. Normalde sinif degisim talebini yazamiyoruz dedi ama sizin icin yazicam dedim guzel bir metin yazdi kizimin suanki durumu ile ilgili il milli egitim tarafindan degerlendirilmek uzere gonderildi. İnanabiliyormusunuz sadece bir daha yapmamasi icin uyarilmis..

Kizlar inanamazsiniz meb den cevap geldi ilce milli egitim degerlendirmis ve sadece sadece ogretmen uyarilmis bir daha ayni duru tekrarlanmayacakmis bu.. bu kadar ya.. tekrar kayit acildi. Normalde sinif degisim talebini yazamiyoruz dedi ama sizin icin yazicam dedim guzel bir metin yazdi kizimin suanki durumu ile ilgili il milli egitim tarafindan degerlendirilmek uzere gonderildi. İnanabiliyormusunuz sadece bir daha yapmamasi icin uyarilmis..
neden polise gidip şikayetçi olup darp raporu almıyorsunuz? Neden savcılığa verip dava açmıyorsunuz?

Ne yazik ki. Lanet olsun bulundugum yerin en iyi okuluydu guya hem egitim hem.veli acisindan
Insanlar korkak, onlari anlayabiliyorum ama ayni ogretmen kendi cocuklarina ders vermeye devam edecek siz gitseniz bile o okuldan. Nasilsa bisey yapilmaz bizim cocugada bilenmesin dusuncesi bence

Insanlar korkak, onlari anlayabiliyorum ama ayni ogretmen kendi cocuklarina ders vermeye devam edecek siz gitseniz bile o okuldan. Nasilsa bisey yapilmaz bizim cocugada bilenmesin dusuncesi bence
Evet o ve cok ilginc nasil icleri rahat edecek. Buyuk sinif olup saygisizdi o yuzden oldu diyecekleri bir durumda yok. Okul yeni acilmis ve minicik

ne olmasını bekliyordunuz?
Şikayetde bulunmadınız
Polise, savcılığa gitmediniz
Mill eğitim neyapmasını bekliyordunuz gerçekten?
Ortada birşey yokki, sade sizin beyannameniz
Gidip biryere şikayetde bulunmadınız sürece uyarıp geçmeleri dışında ne olacaktı

ne olmasını bekliyordunuz?
Şikayetde bulunmadınız
Polise, savcılığa gitmediniz
Mill eğitim neyapmasını bekliyordunuz gerçekten?
Ortada birşey yokki, sade sizin beyannameniz
Gidip biryere şikayetde bulunmadınız sürece uyarıp geçmeleri dışında ne olacaktı
Dalga mi geciyorsunuz 🤷‍♀️yoksa sadece konunun basinini okudunuz. Ne guzel degil mi buradan yazmak birsey yapmadiniz ki demek cirpinan bir anneye.. dune kadar o kadinda sonuna kadar savas diyordu dun ne diyor. Sadece soyleniyor.. burada cirpinan bir anne var yanliz basina cirpinan hic bir toepili tanidigi olmayan belki biri elini uzatir diye umut edip dua eden . Suan yazarken bile agliyorum inanilmaz sinirimi bozdunuz gercekten. Yok iste yok yazilanlar gibi olmadijgini anliyorum... Yok dayimiz yoksa paramiz yoksa yok yok yok yok yok cildiricam ama yok varsa bir desteginiz buyrun yardim edin yok.. hepsi birbriinin arkasini kolluyor kimsenin umrunda degil bir cocuk. Her sey her ceza lafta.. diger konularda da boyle degil mi nerede var adalet en basiti hangi kadin korunuyor. Lafta hersey var ama olmuyor iste olmuyor olmuyor cok sinirim bozuk

Polis bizim okul konusunda yapacagimiz hic birsey yok. Burada sikayetci olursaniz ogretmen okuldan da gitmez sinifta degismez sadece mahkemeye cokarsiniz diyor bu bu kadar. Once meb ile gorusmeniz daha iyi diyor

Manyak mıdır nedir adam her gün takıntılı gibi çocuk tuvalete gidiyor diye çağırılır mı?
Bir de suçunu söylemek istemeyen çocuklar gibi salaklık yapıp kendisi anlatmış çocuğa da suçu atmaya çalışmış.
Bazı kararlar çocuklara bırakılmayacak kadar önemlidir.
Sizin yerinizde olsam anında müdür milli eğitim cimer her birine ayrı ayrı başvuruda bulunur başka okula alırdım.
Çocuğun başarılı olmasından daha önemlisi kişilik gelişimini düzgün tamamlamasıdır.

Allah aşkına başka okul yok mu? Alın yavrunuzu ordan. Başka adres gösterin direkt nakil yapın e-devlet üzerinden. Ben bu kadar sinirlendim sizi düşünemiyorum.

X