- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.125
- Konu Sahibi melek karman
öğretmenin bağırdığı ton ile cocugunuzun bunu algıladığı farklı olabilir ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anlamıyorsunuz atanamayan öğretmen felan mısınız?Eee yani ??
Anası babası ilgilenmiyor diye sizde bağırma hakkını mı kendinizde buldunuz? Eğitimciye yakışmayan sözler. Bazı öğretmenler o eski günlerde ki gibi “eti sizin kemiği bizim “ kafasındaki veliyi istiyor çünkü o zaman keyfi yerindeydi istediği gibi davranıyordu şimdi telefonlar çıktı internet yaygınlaştı insanlar bilinçlendi. Dediğim gibi dayanamayan zor gelen gitsin niceleri var bekleyen
Annelerine deGünümüz öğretmenlerine bol bol sabır kolaylık diliyorum
ay bizde de yokLütfen rehberlik servisine yönlendirin diyenler oluyor ya yok yok arkadaşım yok işte diye bağırasım geliyor benim de
Arkadaşınızı gözden geçirmelisiniz bence kimse benim çocuğuma bagiramaz heleki kresteki bir öğretmen sonuçta onlar çocuk yani hata yaparlarsa ona göre uyarı yapar tekrarlarsa durumu sizle görüşüp ona göre yol alınır yada engel konulur kimse çocuğunuza bagiramaz bunu normallestirmeyin lütfen okul yönetimiyle konuşunİyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
evet telefon çıktı internet yaygınlaştı çocuk çantasını tanımıyor ayakkabısını giyemiyor yemeğini yiyemiyor ama tiktokta video çekip paylaşıyor… üstelik öğretmenin tüm bu yanlışlara sesini çıkarmayıp, çocuklarına ya da kendilerine tek kelime aksi bir şey söylemeden adeta bir kukla gibi hareket etmesi ama aynı zamanda yaptıkları tüm yanlışların sihirli bir değnekle düzeltilmesini bekliyorlar… tebrikler çok güzel bir özet olduEee yani ??
Anası babası ilgilenmiyor diye sizde bağırma hakkını mı kendinizde buldunuz? Eğitimciye yakışmayan sözler. Bazı öğretmenler o eski günlerde ki gibi “eti sizin kemiği bizim “ kafasındaki veliyi istiyor çünkü o zaman keyfi yerindeydi istediği gibi davranıyordu şimdi telefonlar çıktı internet yaygınlaştı insanlar bilinçlendi. Dediğim gibi dayanamayan zor gelen gitsin niceleri var bekleyen
Ben bankacıyım.Yok anlamıyorsunuz atanamayan öğretmen felan mısınız?
Çocuk olumsuz bir davranış yaptığında güzelce uyarılır tekrar yapar yine uyarılır ama tekrar yapar bu durumda veli ile iletişime geçilemediği durumlarda ne yapılması lazım?
Anası babası ilgilenmiyor çocuk sınıfta huzur vermiyor ne yapsın öğretmen?
Bir Öğrt arkadaşımın öğrencisi okulun ikinci gününden beri sürekli her teneffüs sonu bir yerlere saklanıyor.Bulduklarinda da "Yeni yerler keşfediyorum."diyormuş.Bugun çocuğun ailesi arkadaşı cimere şikayet etmiş çocuğuma sevgi göstermedi sınıftan kaçıyor onun yüzünden diye.Nefret ediyorum bu tarz velilerdenBen bir keresinde nöbetçiydim. Sınıfa geç gittim haliyle, çocuğun biri başka bir çocuğa el işi makasıyla saldırırken yakaladım. 10 saniye geç girsem çocuğu makasla kesecekti bildiğin.
Ben bunu idareye bildirdim. Sonra velisi geldi, "şikayetimi" geri çekecekmişim. Ben nasıl çocuğa öfke kontrol sorunu var dermişim.
Öğretmenleri nasıl görmemiş deniyor ya hani felaket haberlerinin altındaki yorumlarda. Görüyoruz efendim, müdahale de ediyoruz. Ama bizim gücümüz bir yere kadar.
Prens/premses annesidir benceYok anlamıyorsunuz atanamayan öğretmen felan mısınız?
Çocuk olumsuz bir davranış yaptığında güzelce uyarılır tekrar yapar yine uyarılır ama tekrar yapar bu durumda veli ile iletişime geçilemediği durumlarda ne yapılması lazım?
Anası babası ilgilenmiyor çocuk sınıfta huzur vermiyor ne yapsın öğretmen?
Bir Öğrt arkadaşımın öğrencisi okulun ikinci gününden beri sürekli her teneffüs sonu bir yerlere saklanıyor.Bulduklarinda da "Yeni yerler keşfediyorum."diyormuş.Bugun çocuğun ailesi arkadaşı cimere şikayet etmiş çocuğuma sevgi göstermedi sınıftan kaçıyor onun yüzünden diye.Nefret ediyorum bu tarz velilerden
Sizin ses çıkarmaktan kastınız nedir? Kimse size veliye bilgi vermeyin falan mı dedi hshdhsj İnstagramda ki video çeken öğretmenleri görmüyosunuz heralde çantasını tanımayan çocuğa da bağıramazsınız uzatmalık bir konu yokevet telefon çıktı internet yaygınlaştı çocuk çantasını tanımıyor ayakkabısını giyemiyor yemeğini yiyemiyor ama tiktokta video çekip paylaşıyor… üstelik öğretmenin tüm bu yanlışlara sesini çıkarmayıp, çocuklarına ya da kendilerine tek kelime aksi bir şey söylemeden adeta bir kukla gibi hareket etmesi ama aynı zamanda yaptıkları tüm yanlışların sihirli bir değnekle düzeltilmesini bekliyorlar… tebrikler çok güzel bir özet oldu
şaka desen varPrens/premses annesidir bence
Bağırmak diyince böyle avaz avaz felan mı anlıyorsunuz?Ben bankacıyım.
Veli umursamaz da olsa öğretmen 50 kere uyarsın öğrenci 51.kez yapınca yine de öğretmen bağıramaz, bu etik değil. Ben buna dayanamıyorum diyorsanız başka meslek grubuna geçiş yapabilirsiniz. Sizin benim mesajıma bile tahammülünüz yok bence siz biraz dinlenin
tamam hadi dinlenin biraz yarın okul var bu gerginlikle gitmeyinBağırmak diyince böyle avaz avaz felan mı anlıyorsunuz?
Çocuğa elli kez arkadaşına vurma dediğimde elli birinci kez vurursa kusura bakmayın ama ay ama canım neden vuruyorsun arkadaşına diyemem hani canı acıyan da bir çocuk ya
Ama yine de kreş öğretmeni ilkokul ve üzeri öğretmene göre aslında daha sabırlı olmalı çünkü ozguvenleri yok olabiliyor o yaşta,içine kapanabiliyorlar direkt Hiç unutmam,oğlum 4 yaşında kresw giderken bir akşam yattigimizda ogretmenim bana bağırdı kağıdı katlayamadim diye dedi ağlayarak.O kadar içim acıdı ki ben de ağladım o uyuyunca.Ogretmenlik zor iş ama anne yüreği de cidden dayanmıyor.Konu sahibini de anlıyorum.Kusura bakmayin guldum gercek hayata donusleri cok agir olacak vah ki halimize ya saka gibi
Ama yine de kreş öğretmeni ilkokul ve üzeri öğretmene göre aslında daha sabırlı olmalı çünkü ozguvenleri yok olabiliyor o yaşta,içine kapanabiliyorlar direkt Hiç unutmam,oğlum 4 yaşında kresw giderken bir akşam yattigimizda ogretmenim bana bağırdı kağıdı katlayamadim diye dedi ağlayarak.O kadar içim acıdı ki ben de ağladım o uyuyunca.Ogretmenlik zor iş ama anne yüreği de cidden dayanmıyor.Konu sahibini de anlıyorum.
İnanın hiç gergin değilim sizin gibi akıl öğretmek isteyenlerle bunca yıllık meslek hayatımda okadar çok karşılaştım ki ama ben sizin çocuğunuzu en fazla 4 yıl görürüm ne yaparsanız yapın ömür boyu sizin çocuğunuztamam hadi dinlenin biraz yarın okul var bu gerginlikle gitmeyin
siz gelen müşteriyi 50 defa uyarır 51 e bağırmazsınızhahahahahaha en pedagojik sizsiziniz tamamBen bankacıyım.
Veli umursamaz da olsa öğretmen 50 kere uyarsın öğrenci 51.kez yapınca yine de öğretmen bağıramaz, bu etik değil. Ben buna dayanamıyorum diyorsanız başka meslek grubuna geçiş yapabilirsiniz. Sizin benim mesajıma bile tahammülünüz yok bence siz biraz dinlenin