Hayatım sırf tek bir bankaya aylık ödemem 200 bin. Totalde ayda 800 bin kredi ödüyorum. Daha bugün 2 yeni çek defteri geldi ki bilirsin almak zordur üstelik bankalardan birisi vakıf birisi iş bank devlet bankaları. Ben sizin şube de değil bölge müdürlerinizin eşimin şirketine sizinle çalışmak isteriz, şu kadar düşük faizli ticari kredimiz var önceliğimiz sizin gibi hatırlı müşterilerimiz, şubelerinizin pos cihazını bizim bankaya geçirin diye günlerce yemeğe çıkarmak istediklerini bilen kişiyim. Sence senin ne olduğunu bilemeyecek birisi miyim ? Senin haddine mi emek harcayan mesai arkadaşlarını onlardan değilim diye küçümsemek.
Sen milleti böyle ezmeye kalkarsan ben de çıkar evet seni biliyorum sen ya genel merkezde kredi onaylayan bankacısın ya da bizim gibi hatırlı cirosu yüksek limited değil anonim şirketi olan ticari müşterilere özel görevlendirilen bankacılardan birisin ve yine görevin bizi ikna etmek sempatiktik (
) yaparak. O yüzden gişedeki arkadaşların çok daha kutsal bir iş yapıyor bizlerin nazını çekmek zorunda kalmıyor. Bak sırf bir bankaya ödediğim aylık kredi ve yanında 2 ayrı devlet bankasının eşime verdiği çek defteri. Yok öyle öğretmen aşağılamak, bankada görev yapan arkadaş küçümsemek. Arkadaşlar görgüsüzlük için özür dilerim ama hakedene hak ettiğini vermek gerekir