Öğretmenim ve kurumda azarlanıyorum.

Eğer kendi alanınızda değil de sınıf öğretmenliği yapmak isterseniz, devlet ilçe milli eğitimlere başvurabilirsiniz ücretli öğretmenlik için. Maaş 3000 e yakın ve okuldaki ücretli öğretmenlerimiz çok memnun. Görsel sanatlar mezunu, işletme mezunu, fransızca öğretmeni arkadaşlar var hepsi sınıf öğretmenliği yapıyor. Beraber çok iyiyiz, yönetim ve bizler onları kadrolulardan ayırmıyoruz. Bence içinizde öğretmenlik yapmak varsa devlette ücretli öğretmenliğe başvurun.

Velilerin cogu boyle ne yazik ki... Tabii para oduyorlar istemek haklari, ama kapasitemizin ustune cikmak bazen zor, heleki 3.5 4 yasindaki bir cocukla...
Bende veliyim,çocuğuma zarar vermediği sürece hiç bir öğretmenle bu üslupla asla konuşmam.Mesele para ödeyip ödememek değil,mesele karşılıklı saygı anlayış.Çocuğum güzel eğitim alsın mutlu olsun yeter.Para veriyorum beeen diye sahipmiş gibi davranılması yakışıksız.

Aynı üye önceki konusunda aslında ing öğretmeni olup okul öncesi kurum hakkında fikri olmafıgını yazmıştı.
Okul öncesi gruba ing öğretmek apayrı bir konu. Sırf iş olsun diye baslamış yürümüyor ben de fikrimi yazdım. Baska iş araması daha makul mantıklı

Devlet okulları ücretsiz, ama orada da öğrenciye değer veriliyor, ister devlet, ister özel okul olsun bence özellikle ana sınıfında tek koşul öğretmenle öğrencinin kurduğu sevgi bağı olmalı. Öğrenci sınıfa girerken öğretmenini sevdiğini biliyorsanız bu yeterli bence. Diğer sorunlar öğretmenin hayat kalitesini düşürmekten, moralini bozmaktan, enerjisini bitirmekten ve malesef bunu çocuklara yansıtmaktan başka işe yaramıyor. Evet öğrenciye isimle hitap etmek çok önemli ama ara sıra minnoş gel bakalım diyince kıkırdayarak gelmesi bile değerli bence çocuğun. Sevgiden öte koşul aramamalı bence okullar.

Benim çocuklarım da devlet okuluna gidiyor,cüzi bir miktar ödüyoruz anaokuluna.Dediğiniz gibi sevildiğini,değer gördüğünü bilmesi çocuğa okulu sevdiriyor zaten.Çocuklar bizlerden çok daha duyarlı,kim gerçekten seviyor kim sevmiyor çok güzel ayırt ediyorlar.

Ay yazmayayım yazmayayım dedim ama madem sizde maşallah 72 öğrencinin adını bir günde öğrenecek zeka varsa taktik geliştirin diyeceğinize verin madem taktiği öğrensin , hanımefendi meslekte yeniymiş fayda sağlamış olursunuz ki bence hikaye yani yok öyle bir şey 72 değil 700 ismi de ezberlersin 1 günde okey ama sadece ezberlersin kime ait olduğunu 1 günde ezberleme şansınız yok yüzler karışır 72 insan bir günde oturtulmaz

Herkes hikaye anlatmaya bayiliyor.

O kurum ise almasaymış. Yeterli ki ise alınmış

O kurum ise almasaymış. Yeterli ki ise alınmış
Ben konu sahibine yetersiz demiş miyim?
Gönülsüz iş yapınca iş bir yere varmamış diye yazdım dikkatli okursanız. Aynı mesajı defalarca yazdım zaten kendisi de buna benzer seyler söylediği halde her nedense birileri birşeyleri bir tarafa cekiyor.

Sagir duymaz uydurur hesabi. Nerede demisim gonulsuz is yapiyorum diye? Yeni basladigim icin hatam oldu, bu kabul, yeni baslayan birini azarlamak ne kadar dogru, orasi mechul.

Sagir duymaz uydurur hesabi. Nerede demisim gonulsuz is yapiyorum diye? Yeni basladigim icin hatam oldu, bu kabul, yeni baslayan birini azarlamak ne kadar dogru, orasi mechul.
Önceki konunuzda ben aslında ing öğretmeniyim ama iş bulamayınca anaokulu olsun madem dedim tecrübem yok yazmamış mıydınız . Hayret birsey gercekten

Önceki konunuzda ben aslında ing öğretmeniyim ama iş bulamayınca anaokulu olsun madem dedim tecrübem yok yazmamış mıydınız ya. Hayret biley gercekten

Önceki konuma bakiyorum, bakiyorumm... Bulamiyorum. Buldugum seyi paylasayim o halde

"Yıllardır istediğim bir sektörün içindeyim, anaokulu... 3,5-4 yaş çift dilli eğitim verilen bir anaokulunda İngilizce öğretmenliği yapmaktayım. Çocuklarla İngilizce konuşuyor, oyun oynuyor, hikaye okuyorum. Lakin, deneyimsiz olduğum için bir ay içinde çok tökezlediğim zamanlar oldu."

Peki

Ogretmenseniz ogrencinin adini ogrenirsiniz.
Bugün de öğretmen olmadığımı öğrendim çok şükür
10 sınıfım var
Her birine yarım saat girebiliyorum
Sonra isim ve yüz ezberleyemediğim için öğretmen olmadığım gerçeğiyle yüzleşiyorum
Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…