- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Yani iste istemeden fabrikada işçi olsun anketör olsun Bi insan hani gönül katılmasınavgerek olmayan iş olabilir ama böyle daha insanilgikendiren bransların safi para uğruna yapılması olmuyor bence.siz miydiniz,nicke dikkat etmeden okumuştum :)
haklısınız zorlama sayılabilir ama şöyle düşünün, ülkenin durumu ortada, iş yok,çoğu insan alanının dışında mecburiyetten çalışıyor. yani dönem dönem böyle durumlara düşebiliriz. hayat bu. istemediğimiz bir işi yapmak zorunda kalmaktan bahsediyorum.
ama bu istemediği işi yaparken de takındığı tavır önemli bence. yani primer olarak tercih etmeyeceği bir işi yapmak ZORUNDA kalan bir insan,yine de bu duygularını işine yansıtmıyorsa, çocuklara,iş arkadaşlarına karşı bir kusuru/kaba hareketi yoksa, bunda yanlış olan ne ki?
ekmek parası için yapıyor insan işte,kimse istemez alanı olmayan bir işte çalışmak. ama bazen mecbur kalabiliyor insan işte, böyle ekstrem durumlarda bazı kanılar esnetilebilir olmalı bence... :) ( tekrar ediyorum sevmeyerek yaptığını belli etmiyorsa,herhangi bir kusuru yoksa,elinden geleni yapıyorsa :) )
Konu sahibi de inşallah daha kendine ve istediğine uygun iş bulur.