- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Ya hu duzgun yapin isinizi...hep suclu karsi taraf sanki azicik ozen gosterin
Etmeden önce yaptıklarını burunlarından getir de et bence. En azından hırsın geçer
Surekli birileri hata yapiyor o mudurun de bi sabri var.cocuk neticede hata yaptiginiz be pandemi donemi.ozenli olun.biraz hatayi kendinizde arasaniz keske belki istifaya gerek kalmaz.özenerek yapin isiniziİşimi nasıl yaptığımı gördünüz mü? Hayır. İş bu sonuçta, biz de insanız, yanlışlıklar yapılabilir. Öyle ki biz anaokulunda sınıfta 16 tane birbirinden apayrı öğrenciyle uğraşıyoruz, kaçırdığımız, yapamadığımız çok şey de oluyor. Siz de aynı üsluba sahipsiniz mesela, tahammülsüzlük çoğalmış.
Istıfa ederken müdüre bunların hepsini dile getirmeli miyim? Nasıl bir tepki alırım ki acaba?
Adı sorumlu müdür olan sınıf öğretneni
Derken nevdemek istediniz.
Sorumlu müdürlük diye lisans programı yok ki
Mesela ben bir diş kliniği de calışıyorum sorumlu müdürümüz saglık memurıydu. Önemli olan müdürlük yapıp yapamadığı. Okuduğu bölüm değil.
Çocukların adını karıstırmanız biraz hata tabi yani olmaz bence. Devamlı olunca uyarmaları normal. Sanki sizde bir dikjat dagınıklıgı var gibi.
Bir de paraya iht var diye yapıyorum yazmışsınız. Bazı meslekler İhtiyactan değil de istekte yapılmalı bence. Zorlama olunca böyle oluyor baksanıza
Kadının nasil çalıştığını gordunuz mu hanimefendi? Boyle yorum yapiyorsunuzYa hu duzgun yapin isinizi...hep suclu karsi taraf sanki azicik ozen gosterin
Ya hu not alin.siz yanlis yaptiginizda veli de gelip mudure cemkiriyor ve hakli.not almak cok mu zorMesleği öğretmen, resmi kağıtlarda sorumlu müdür olarak geçiyor. Ben daha kuruma başlayalı 1.5 ay oldu, 4 sınıfımız var ve 16 çocuk, bunların her birinin ismi, kıyafeti, ayakkabısını bilmek 1 haftada olabilecek bir iş değil, zaman lazım. Özellikle işe girmeden önce kimse bana kurum içinde şunları, bunları yapıyoruz diye bilgi vermediği için genellikle herşeyi spontane yaşayarak, hata yaparak öğreniyorum. İlk olarak öğretmenliği seviyorum fakat öğretmenlik şu anda en gelip gidenin vurduğu kesim, yani işin özünde her insan aç kalmamak için, para için çalışıyorsa, evet benim de paraya ihtiyacım var ve çalışıyorum.
Yazdiklarini okuyup yorum yapiyorum.bir haftada nasio ogreneyim diyor binetiket yapistirmaya bakar.bu da ogretilmez kiKadının nasil çalıştığını gordunuz mu hanimefendi? Boyle yorum yapiyorsunuz
Surekli birileri hata yapiyor o mudurun de bi sabri var.cocuk neticede hata yaptiginiz be pandemi donemi.ozenli olun.biraz hatayi kendinizde arasaniz keske belki istifaya gerek kalmaz.özenerek yapin isinizi
Siz heralde anne karninda ogrenmis olmalisinizYazdiklarini okuyup yorum yapiyorum.bir haftada nasio ogreneyim diyor binetiket yapistirmaya bakar.bu da ogretilmez ki
Ya hu not alin.siz yanlis yaptiginizda veli de gelip mudure cemkiriyor ve hakli.not almak cok mu zor
e yok artık?Mesajın içeriği şu: "Bir işi de düzgün yap... Daha kaç kere söylemeliyim, kafayı yedirteceksin bana. O etkinlikler orada kalsın mı? Sorumsuzluk hat safada"
kurum içinde diğer öğretmenler ve psikolog'dan azar yiyiyorum.
Cocuk sınıfta ne kırdı? Çocukların adını karıştırmanız da yanlış. Tabii ki insansiniz dediginiz gibi ama çocuklar buna değer veriyor. Ama aynı ada sahiplermis onlar fark etmemiştir bile:) yani bir şey almaya başka cocuk gitse ne değişecekmiş ki? Diğer konularda haklisiniz.
Ogrenilmez bazi seyler yani karistiriyorsan yazarsin bi etiket yaparsin.Siz heralde anne karninda ogrenmis olmalisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?