Hep oyle yapiyorum ama ilgilerini toplayamiyorum, sinif ogretmenlerini onceden benimsedikleri icin onun otoritesine uyuyorlar, beni dinlemiyorlar. Full time Ingilizce konusarak onlarla zaman geciriyorum, birebir konusmalarda beni anliyorlar, ornegin "Wait me there" dedigimde fiili biliyor, cumleyi anliyor ama hep Turkce cevap veriyorlar "Tamam bekliyorum" gibi. Yes ya da no cikiyor agizlarindan, ya da "Can I take this truck, please?" Gibi bir iki cumle kuruyorlar fakat Ingilizce etkinliklerimde maksimum 5 dakika ilgili oluyorlar, sonrasi kaybolup gidiyor, sinif hocasi bana yardim etmiyor, ogretmeninizi dinleyin demiyor, afedersiniz bir yerlerimi yirtiyorum I need help diye diye yok. Kac tane etkinligim cope gitti, onlara emek veriyorum ben, evde yapip getiriyorum bazen. Cok guzel deney etkinliklerim vardi, Ingilizce olarak statik elektrik deneyi anlatiyordum, balonlari sisirip saclarina surerek kagit parcalari yakalarken Ingilizce olarak anlatiyordum, sonra ne mi oldu? Etkinligim ucup gitti, icimde kaldi. Bunlari mudure tek tek anlattim cuma gunu zaten.