konum uzun olacak baştan söyleyim
ben 30 yaşındayım, senelerdir içimde olan ve hatırladıkça demeyeceğim çünkü hiç aklımdan çıkmayan ve bu yüzden bana acı veren bir derdim var .
ingilizce öğretmeni olmak istiyorum.
lisede yabancı dil çıkışlıyım fakat üniversitede başka bir dilden tercih yaptım ( yaptım işte yanlış yönlendirme cahillik işte neyse ) ama hiç mutlu olmadım
bu zamana kadar aklın nerdeydi derseniz işte evlendim çocuk oldu falan önceliği bunlara verdin demeyin işte öle gelişti ne yapayım
sonra kpss denemelerım oldu zaten cıftlı yıllarda bılıyorsunuz
ya benım okudugum bolumde alım cok az hatta bazen 0 kadro oluyor yok yanı
duz memurluk ıcın ugrastım olmayacagını anladım cunku 90 alacak kapasıtem de yok
ama ingilizce öğretmenlirinin kpss ataması kolay oluyor diye düşünüyorum
yani içimdeki boşlugu doldurmaya calıstım ama artık bastırılamaz hale geldım
yasım gecıyor ...
ben bu sene ygs ye gırmeye kadar verdım
yasadıgım sehırde unıversıte kazanmam gerekır baska yere gıdemem
şuan çalışıyorum 6 yasında cocugum var
yasantım su sekılde;
iş yerim evime uzak anneme yakın
cocuguma annem bakıyor, dolayıısyla coocuk annmede oldugundan ben de annemde kalıyorum eşim evde kalıyor
hafta sonu calısmıyorum
pazar günü aksamdan cocugumla hazırlanıp anneme gelıyorum arada sali ve persembe gunlerı kendı evıme gıdıyorum (bazen bır sey oluyor gıdemedıgım de oluyor ) cuma iş çıkısı cocugu da alıp yıne kendı evıme gıdıyorum tabı basta dedıgım gıbı pazar aksamı toplanıp yıne anneme cunku ertesı gun ıs okul var
cocugum krese gıdıyor ıkı senedır ben de ıkı senedır calısıyorum krese annemden gıdıyor servısle
işimden bahsedersem;
9-4 çalışıyorum hafta sonu yok ofisteyim işim agır degıl ( hatta gecmıs konum bıle var ben ofıste bos bos oturuyorum dıye) bazı gunler hıc bıse yapmadıgım da oluyor
onun dısında cocukla ılgılı bırsey bır hastalık işim falan olsa izin almam sorun olmuyor
1500 tl maas alıyorum
iş yeri anneme yakın olması da çok iyi benim için
öle ahım şahım maaşlı degil ama şimdilik idare ediyorum sartları guzel ve bana uyuyor
yaşadıgım sehırde üniversitede hem de ingilizce öğretmenlik bölümünde benim tanıdıgım bir hocam var, onu aradım konustum hatta basta cekındım hanı sen sankı kazandın da mı konsuyorsun der mı acaba dıye ?
benı de cok severdı kendısı cok olumlu guzel konustu neden olmasın dedı
ben bırde sızlere sormak ıstedım
esımle de cekınerek konuyu actım , çok düşündüm çok arastırdım baska hıc bır yolu yok ( acıkogretım olsa ne yapıp edıp okurum ama yok ) ben dedım böle böle sınava gırmek ıstıyorum eger kazanırsam da işi bırakıp 4 sene okuyacagım
eşim çok da desteklememekle birlikte kabul etti
ama bana bir laf etti ki korkmadım da değil , '' sen bu işlerle uğraşırken ( kpss, açıköğretim , okul bir sürü ) özelde de bir yere gelme kendini geliştirme şansını yitireceksin ( kendisi bu işten cıkıp maaşı daha iyi bir yere gitmemi istiyor bunu yapabileceğimi düşünüyor ama ben kendime guvenmıyorum iş bulamam gibi geliyor ) ve yaşında geçecek en sonunda elinde hiçbir şey kalmayacak '' dedi
böyle söyleyince de korktum
eşim ikinci cocuk istiyor ben istemiyorum ( ben hayallerimden bahsettıgım zaman dolar 3,40 oldu ülke batıyor diyor ama doların 3.40 olduğu dünyaya ikinci çocuk neden getirelim dediğimde cevap yok! )
aman işimi kaybetmeyim diyeceğim bir işim yok aldıgım para ahım şahım degıl ama şartları bana gore ıyı ıste rahat yanı mutsuz da olsam rahatım
seneye cocuk okula baslayacak bır suru ılgılenmek zorundayım
bırde ben okula gıtmek ıstıyorum bu durumda
annem babam hıc hos karsılamaz bılıyorum cevremde
Eki Görüntüle 1914612 şimdi ben sizlerden akıl istiyorum ama gaz değil
yanı okumanın yaşı yok yaparsın edersın falan degıl de ben hayalcı mıyım degıl mıyım bunlar olur mu olmaz mı gibi şeyler duymak istiyorum
okumanın yaşı yok ama meslek sahıbı olmanın yası var
ben ıcımde kaldı aman okuyayım dıye degıl ogretmen olmak için okuyacagım
eşime söz verdim bu sene az kaldı zaten sınava gırecegım olmazsa seneye de tekrar gırecegım yıne olmazsa kpss açıköğretim , üniversite ne varsa hepsini bu işleri bırakacagım kitapları atacagım ve bir daha agzıma almayacagım
kısmet değilmiş diyerek kabulleneceğim
ne dersiniz ? çok mu zor ve hayal ürünü bunlar ??