ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

Ee boşuna dememişler eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye. Oxford'u da bitirse o hayvan yine hayvanlğından vazgeçemez. Hayvanlara da hakaret ediyoruz ya hayvan demekle orası ayrı konu. Hayvanlar bile insanlardan daha merhametli.

Herkes sana yapman gerekeni söylemiş zamanında ama sen oğlun için katlandın belli ki, fakat şimdi daha mı iyi oldu? Oğlun nasıl silecek şimdi bu gördüklerini hafızasından. Üstelik tam alma zamanı, bellek işliyor.

Bari bundan sonrası için oğlun için güçlü ol.

erkeklerin yaratılışında vardır kendini üstün görmek hissetmek ve hissettirilmeyi istemek..çalışan para kazanan boyun eğmeyen kadına tahammül edemezler..onlar için kadın,evde hizmetçi yatakta o...çocuğuna mükemmel bakıcı,annesine babasına hürmetli gelindir..asla karşı gelmeyecektir kadın onlar için dedikleri dedik olsun isterler..kadın eşektir,karnından sıpayı sırtından sopayı eksik edilmemesi gereken..
nedense bu isteklerinin zıttına sahip kadınlarla evlenirler sonra aşağılamaya başlarlar..sanırım bu onları mutlu ve erkek hissettiriyor..bilse evdeki karısı terk etmeyecek bir değil bir kaç tane daha kadın alırlar aynı eve..eeee erkek yaaa..kümesinde çok tavuk olsun ister..bu türler asla sevmez aşk bilmez..

Sizin için gerçekten üzüldüm çünkü karşınıza hep böyle adamlar çıkmış. Umarım bir gün normal bir erkekle tanışma fırsatı bulursunuz. Ümidinizi kaybetmeyin.

Geçen gün bu konuyu eşime okumuştum.
Bırak boşver yorum yapma,
bazı kadınlar kocalarının onları dövmesinden zevk alıyor,
kocamdır sever de döver de der,
bir şey dersin kötü sen olursun demişti.

Meger ne kadar haklıymış.

Hasbel bundan sonra yaşayacaklarının sorumlusu sensin.
Hep söylerim her koyun kendi bacağından asılır...
Sen kendine değer vermezsen, hiç kimse değer vermez,
çocuğun tarafından bile hor görülürsün...

size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi

cidden ben anlamadim anladigim kadariylada agzim acik kaldi
bir arkadasin dedigi gibi bunu silah zoruylami yazdiniz
nasil gaza getirip kendinizide yazdiniz bu cumleleri

mesajından bir alıntı

yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor
çileyi çekmek sevgi varsa ibadetttir demiş
yani çile çekmekle dayağı kastediyor. ve bunu ibadet olarak görüyor

yazar burda çok güzel açıklamış:52::52::52:

mesajından bir alıntı

yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor
çileyi çekmek sevgi varsa ibadetttir demiş
yani çile çekmekle dayağı kastediyor. ve bunu ibadet olarak görüyor

İbadeti şiddetle eş değer tutmuş ya artık gözüm açık gitmez bundan sonra pes diyorum :ssz:bir kadın bunu kendine reva görüyorsa ne denilebilirki..

Cahilin sözüne kanmayınız, ibadeti eşdeğer tutmuşmuş... Peygamber efendimiz bırakın eşi dövmeyi, evlatlarınıza karşı bile yüksek sesle konuşmayın diyen bir insanken bu akıl dışı sözleri örneklemeyin lütfen... Bırakın yesin dayağını otursun, kocamdır döverde söverde desin, bir gün üçüncü sayfa haberlerinde üzülerek okuruz adını sanını bilmediğimizden de sadece kadının biri olarak kalır bizim için ya da böyle bir aileden yetişen bir delikanlının ileride eşine yapabileceklerini düşünürüz, üzülürüz...

ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok

senin gibi kadınlar insanı evlilikten soğutuyor. senin kendine saygın yok kocanın saygı duymasını da bekleme ilerde oğlunun da sana saygısı olmayacak çünkü devamlı sözlü ve fiziksel şiddete onun gözleri önünde maruz kalıcaksın, ailene yapılan saygısızlığı nasıl affedebildiğinde bahsetmicem bile. bence bundan sonra dayak yediğinde kendini bir odaya kitle atağını geçir yüzünü yıka gözyaşlarını sil odadan çık ve kocana yemek yap evi topla daha mutlu bir yuva için uğraş ne babacağızını arayıp adamın sinirini boz ne de buraya konu açıp ortalığı bulandırma. adamla barışmışsın şimdi dayağın normal birşey olduğunu da burda savunmaya çalışma inan senin evli kalman ve boşanman kimsenin umrunda değil.

ayrilmak cozum degil olsa su an mahkemeyi acmistim ama birdaha asla bana goz isareti bile yapamaz yaparsa bedelini biliyor ozaman artik cocuk falanda yok yani gozum gormez

Bir daha yapacak ama bir kere aldatan gene aldatır, bir kere döven gene döver...
Taviz ve göz yumma durumu ile bu davranışların tekrarı doğru orantılıdır.
Üzgünüm ama kendinize saygınız olsa, elinizde mesleğiniz varken böyle bir duruma boyun eğmezdiniz...

size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi

Açıkça çıkın ve evet ben kendi başıma bir hayat yaşayacak kadar güçlü değilim deyin.
İnanın buradaki kadınlar bu dediğinizi daha çok anlar...
Ama ibadeti, dişi kuşluğu filan karıştırmayın.
Olmamış gerçekten bu kılıf hikayenize hiç uymamış...
Ama eşinizden çıkarmanız gereken siniri hiç günahı olmayan komşunuzdan ve burada size üzülen üyelerden çıkarmanız da ilginç... :6:
Amacınız nedir sahi? :6:

Açıkça çıkın ve evet ben kendi başıma bir hayat yaşayacak kadar güçlü değilim deyin.
İnanın buradaki kadınlar bu dediğinizi daha çok anlar...
Ama ibadeti, dişi kuşluğu filan karıştırmayın.
Olmamış gerçekten bu kılıf hikayenize hiç uymamış...
Ama eşinizden çıkarmanız gereken siniri hiç günahı olmayan komşunuzdan ve burada size üzülen üyelerden çıkarmanız da ilginç... :6:
Amacınız nedir sahi? :6:

Ya da "ben kocamı seviyorum, affettim, yorumlarınız icin teşekkür ederim" desin gitsin, bize niye saydırıyor :)

Sizin durumunuzda sol yanım deyince benim aklıma sol kroşe geliyor neden acaba??

evlilikte kadınlarımızın hep katlandıgı dogru..herkesin kendi secimi insanlara inat elalem kötü oldugumuzu bilmesin diye diye yıpratmadıkmı kendimize saygımızı sevgimizi özgüvenimizi..istemedigimiz bi insan olduk ama insanların istedgi insan olduk ne garip..

Son düzenleme:
Eğitimli bir bayansınız ama özgüven yok..
Ne ilkokul mezunu kadınlar gördüm dimdik ayakta duran ..
Ha demişsinizki bir daha olursa; olur canım en kısa sürede o el bir daha kalkar hatta daha beteri olur..
Bir tarafınız kırılablir belkide çok ileriye gidip öldürmeye bile kalkabilir (ALLAH KORUSUN)
Davulun sesi uzaktan hoş gelmiyor hanımefendi bizzat ben yaşadım bunları..
Üstüme yapılmış bir sürü borç bir meslek yok ama ben ezik değilim..
Bitirdim ve çok mutluyum..
Umarım bir an önce aklınız başınıza gelir ve olayın ciddiyetini anlarsınız ..
Hoşçakalın ..

siz sanırım edebiyat öğretmenisiniz hasbel hnm..siz kazandıgınızı düşünüyorsunuz sevindim..umarım gercekten böyle devam eder..ama ben yinede inşallah olaylar bu raddeye gelmez diyorum..bi yerden ilmek gidince istemesenizde sökülüyor o yere iyi düğüm atmak lazım..

Son düzenleme:
cnm gözlerim doldu resmen ağlattın beni. Allah kahretsin kadına kalkan elleri. üzülme san vuran o adam seni ve çocuğunu haketmiyor

babam ozaman bitcek bu is diyince onada tam net birsey dememis istermi düzeni bozulsun serefsizin eve gelcek gezcek tozcak aksama kadar sonra eve gelcek düzeni bozulmadin keyif catsin

biraz oncede msj atti baban gitsin evden sende gidebilirsin orasi benim tutdugum ev diye utanmaz kovuyor bizi

allah belasını versin.

bir gün bir arkadasımla esinin kavgasına tanık oldum.ay öyle koktum ki!arkadaslar beni yadırgamayın ne olur ama arkadsım resmen o dayagı hak etti.
kvsi ona bir laf söylemiş vay efendim bana nasıl bu lafı söyler diye adamı resmen yedi bitirdi.oda benım bu noktada yapacak bir seyım yok çünkü ben orada değildim olsam gerekenı söylerdim diyo.ne söylenecekse sen söyleseydin falan dedi.
ay bu kız resmen cıldırdı kalktı adama saldırıyo.adamoı ne o.....çocukluğu kaldı ne şere..izliği...bır yandanda adamın omuzuna falan yumruk atıyo.ay bir anda adam kalktı buna iki tokat attı.ben öylece çakılı kalmısım şok şok şok ....:26:
neyse arkadasım bunu tam iki hafta süründürdü bana kalırsa kendi, hatalı ona rağmen.ve barışma aşamasında adama kapıdaki köpeğin po...osunu yala dese yalayacaktı o kadar yanı.bır daha da el kaldırmamıs zaten.
hanı konu sahibinin durumu böyle olsa bir nebze anlayacağim.adam bastan sona hata dolu hiç deilse biraz burnunu sürseydiniz.
babanızın onuru için....
ben o dönemde mümkün mertebe arkadasıma destek olmak için yanında bulunuyordum.onunda oğlu böyle konusunca benımde içim bir fene oluyodu.arkadasım senın durumun gercekten sıra dısı....:19:
sunuda belirmeden gecemeyeceğim;
bır tarafda kızının hatrı için hakarete uğrayıp hırpalandığı damadını affedip yüzüne bakmak zorunda olan bir baba,
diğer tarafta minicik evladı önünde annesini aşağılayıp,döven,üstüne birde durumdan ders cıkarmayıp terapi görmeyı reddedip hanımını tedaviye gönderen bır baba.....
O DA BABA,O DA BABA....

benım iş yerınden bır arkadas eşi ile tartısmıs dayak yemişti.sonra çocuğunu alıp baska bir sehirde bulunan ailesinin yanına gitmiş.bosanacağım demiş.yüzünün gözünün halini gören abisi eniştesinide alıp oda bızden bır dayak yesin bakalım güçsüz zayıf bulunanı dövmek ne demekmiş görsün demiş.sonra yolda giderken kaza geçirip öldüler.
sonrasında ne oldu dersiniz...?
o kadın kocasıyla barıstı.....

Back
X