Oğlumun ismi

Ben çok stresli geçirdim hamilelik dönemini bebeğe yansıyor bebişini düşünmelisin bütün mesele eşte bitiyor biraz cesaretli olabilseler anne babalarına karşı keşke
Artık taktik mi değiştirsem acaba ya onu düşündüm kv baban öyle şeylere bakmaz istediğinizi koyun demiş ya bende baban zaten takılmıyor annen bile söyledi bunu söyleyelim adını mı desem ne

Aynen deyinki son anda bana baskı yapmayı filan planlıyorsan, sana dünyayı dar ederim. Fikrim böyle ve değişmeyecek, bunu anladığını ve onayladığını bilmek istiyorum, üstümde gerginlik oluştu, buna hakkınız yok, deyin. İsim hakkı önce annenindir bana göre. Ben taşımışım onu karnımda, benim vücudumun, hormonlarımın, psikolojimin imanı gevremiş tabiri caizse. Gelip biri isim konusunda hak iddia etse, totomla gülerim. Ne münasebet.

Haklısınız bizim iki isimde güzel ve birbirleriyle uyumlu olduğu için koyduk.

Ama o Berke Canlarda dede olunca komik olacak Berke Can dede hiç olmuyor bence

Orası öyle...
Gün gelecek bu topraklar üzerindeki herkesin dedesinin adı x-can, herkesin nenesinin adı x-su olacak.
Ama benim tansiyon çoktan fırlamış olacağı için göremeyeceğim

Bende eğer birisi bir laf ederse ki eşim kimse birşey demez diye iddia ediyor diyeceğim ki hangi kimse karışmazdı ne oldu bak gör

Ben çekindiğini o yüzden söylemediğini düşünüyorum oda öyle birşey yok diyor bilemiyorum var mı yok mu bu benim fikrim . Toplumun yarısı böyle zaten bir benim kocam değil
Hıc denk gelmedim ben böyle birine
Insallah sızın ıstedıgınız ısım olur

Çok iyi yapmışsın. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde ismi kendileri seçmeye kalktı. İstediler toplanalım ismi onlar koysun. Bende isme eşimle karar vericez dedim. Çok bozuldular ama banane. Hem 9 ay (7. ayda doğdu) ben taşıcam. Hele ki 12.yılda gelicek bebeğim ismi onlara bırakıcam. Hatta eşim sağolsun bana" ismini koymayı en çok sen hakkediyorsun". O kadar ilacı sen içtin benim elimden birsey gelmedi. Dedi.

Şu isim konusunda evdeki duvar saatine bile fikir danışılır ama bebeğin annesinin düşüncesini kimse önemsemez. İnşallah sorun yaşamazsınız

Maşallah Allah evladınızla huzur sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsin kız mı erkek mi oldu ? Adını ne koydunuz

Yaaa farklı şehirlerdeyiz beni de aramıyorlar eşimle konuşulur genelde denk gelse bana ben söyleyeceğim zaten eşime de dedim ilk sorana söyleyeceğim diye

Masallah, ne kadar anlayışlı duzgun esınız Var. Mutlulugunuz daim olsun, bebeginize de uzun saglıklı omur dılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…