Artık taktik mi değiştirsem acaba ya onu düşündüm kv baban öyle şeylere bakmaz istediğinizi koyun demiş ya bende baban zaten takılmıyor annen bile söyledi bunu söyleyelim adını mı desem neBen çok stresli geçirdim hamilelik dönemini bebeğe yansıyor bebişini düşünmelisin bütün mesele eşte bitiyor biraz cesaretli olabilseler anne babalarına karşı keşke
Haklısınız bizim iki isimde güzel ve birbirleriyle uyumlu olduğu için koyduk.
Ama o Berke Canlarda dede olunca komik olacak Berke Can dede hiç olmuyor bence
Bende eğer birisi bir laf ederse ki eşim kimse birşey demez diye iddia ediyor diyeceğim ki hangi kimse karışmazdı ne oldu bak görAynen deyinki son anda bana baskı yapmayı filan planlıyorsan, sana dünyayı dar ederim. Fikrim böyle ve değişmeyecek, bunu anladığını ve onayladığını bilmek istiyorum, üstümde gerginlik oluştu, buna hakkınız yok, deyin. İsim hakkı önce annenindir bana göre. Ben taşımışım onu karnımda, benim vücudumun, hormonlarımın, psikolojimin imanı gevremiş tabiri caizse. Gelip biri isim konusunda hak iddia etse, totomla gülerim. Ne münasebet.
Hıc denk gelmedim ben böyle birineBen çekindiğini o yüzden söylemediğini düşünüyorum oda öyle birşey yok diyor bilemiyorum var mı yok mu bu benim fikrim . Toplumun yarısı böyle zaten bir benim kocam değil
Allah allah ilginç çünkü bir sürü insan dolu böyleHıc denk gelmedim ben böyle birine
Insallah sızın ıstedıgınız ısım olur
Çok iyi yapmışsın. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde ismi kendileri seçmeye kalktı. İstediler toplanalım ismi onlar koysun. Bende isme eşimle karar vericez dedim. Çok bozuldular ama banane. Hem 9 ay (7. ayda doğdu) ben taşıcam. Hele ki 12.yılda gelicek bebeğim ismi onlara bırakıcam. Hatta eşim sağolsun bana" ismini koymayı en çok sen hakkediyorsun". O kadar ilacı sen içtin benim elimden birsey gelmedi. Dedi.Bende çok üzüldümAllahtan bizde öyle sıkıntılar yaşamadık kayınpederim kendi babasının adıyla kaynanamın babasının adı aynı diye o ismi koyalım istedi ben kabul etmedim 2 oğlun var koysaydın dedim biri adıyla geldi diğeri ben seçtim dedi Senin bile okumadığın ismi neden koyalım ki baba dedim (ki bahsi geçen isim kaynanamın tarafında tonla var kayınpederimin yeğeninin adı birde) eşimde asla kabul etmedi öyle kapattık konuyu
Şu isim konusunda evdeki duvar saatine bile fikir danışılır ama bebeğin annesinin düşüncesini kimse önemsemez. İnşallah sorun yaşamazsınızHerkese merhabalar ❤ Eşimle birlikte oğlumuzun ismine yaklaşık 2 ay evvel filan karar verdik. İlk zamanlar hani olurda değişir fikir bu diye kimse ile paylaşmadık . Fakat bir süre sonra ben artık ailelere söylememiz gerektiğini eşime belirttim. Çünkü kp kendi isminin konulmayacağını bilsin istediğim içindi . Daha önce bir konuşma esnasında kv başka birisi üzerinden kp ismini koysalar ne olurdu ki gibi birşey söyledi bu yüzden bizden de böyle birşey beklendiğini düşünüyorum. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek ( evet saçma ama ben babasının ismini koyacağımızı bekledikleri düşüncesindeyim.) Bir aydır artık söyle şöyle diyorum oda söyleriz ya filan diyerek beni geçiştiriyor . Gel gelelim asıl olaya dün akşam eşim nöbetçiydi mesajlaşırken ben biraz tehdit ettim artık ismi şöyle eğer sen söylemezsen ben söyleyeceğim whatsappa durum atarım herkes görür. Doğum olmadan söylemiş olalım sonra ailen surat asacak yanıma gelip lütfen çift isim olsun babamın adını da koyalım diyip emrivaki yapma gerilmek istemiyorum gibi şeyler söyledim. Eşimde dün görümcemle telefonda konuşurken konuşma nereden ilerledi bilemiyorum ama görümcem demiş ki babam bebeğe kendi adını koyacağınızı umuyor gibi demiş. Eğer koymayacaksanız da söylerken gönlünü alarak şöyle filan demiş. Eşimde daha sonra annesiyle konuşurken kuzeninin bebeği doğacak ona ne isim koydular diye sormuş . Kv 2 isim galiba bilmiyorum karıştırmışlar demiş. Ardına siz ne koyacaksınız diye sormuş eşim de karar vermedik daha tek isim koyacağız demiş. Ardından anne babam kendi adının koyulmasını istiyor mu diye sormuş ( nabız yokluyor bence o an eşim ) kv de oğlum baban böyle şeylere bakmaz siz ne istiyorsanız koyun demiş. Ben şöyle düşünüyorum kv ile görümcem iş birliği yapmışlar sanki. Görümcem neden tutup eşime böyle söyleyip yönlendirme yapıyor diye düşünüyorum . Ben onun yerinde olsam bilsem bile hiç birşey söylemezdim kardeşime. Eşimde gelecek yorumlardan çekindiği için ismi kimseye söylemiyor son anda söyleyecek gibime geliyor . Sinirlerim bozuldu bu işe bir çözüm bulmak istiyorum kızlar. Görümceme de bozuldum ayrıca bunu bir şekilde belli etmek istiyorum
Tamam ben görmedim hıc, neyin ısrarı bu?Allah allah ilginç çünkü bir sürü insan dolu böyle
Maşallah Allah evladınızla huzur sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsinÇok iyi yapmışsın. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde ismi kendileri seçmeye kalktı. İstediler toplanalım ismi onlar koysun. Bende isme eşimle karar vericez dedim. Çok bozuldular ama banane. Hem 9 ay (7. ayda doğdu) ben taşıcam. Hele ki 12.yılda gelicek bebeğim ismi onlara bırakıcam. Hatta eşim sağolsun bana" ismini koymayı en çok sen hakkediyorsun". O kadar ilacı sen içtin benim elimden birsey gelmedi. Dedi.
Israr etmiyorum sadece söyledim gerilmenize gerek yokTamam ben görmedim hıc, neyin ısrarı bu?
Yaaa farklı şehirlerdeyizBirgün ailesiyle beraberken yanlışlıkla ağzınızdan kaçırıverin.
‘Biz sabırsızlanıyoruz zaten x de çok hareketli yerinde hiç durmuyor, aaaa neyy ismini mi söyledim aaa tuh ağzımdan kaçırdım Allah Allah’
Masallah, ne kadar anlayışlı duzgun esınız Var. Mutlulugunuz daim olsun, bebeginize de uzun saglıklı omur dılıyorum.Çok iyi yapmışsın. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde ismi kendileri seçmeye kalktı. İstediler toplanalım ismi onlar koysun. Bende isme eşimle karar vericez dedim. Çok bozuldular ama banane. Hem 9 ay (7. ayda doğdu) ben taşıcam. Hele ki 12.yılda gelicek bebeğim ismi onlara bırakıcam. Hatta eşim sağolsun bana" ismini koymayı en çok sen hakkediyorsun". O kadar ilacı sen içtin benim elimden birsey gelmedi. Dedi.
Nedir bu isim neye karar verdinizYaaa farklı şehirlerdeyizbeni de aramıyorlar eşimle konuşulur genelde denk gelse bana ben söyleyeceğim zaten eşime de dedim ilk sorana söyleyeceğim diye
Telefonda yapım bunu bebeği sordukları anYaaa farklı şehirlerdeyizbeni de aramıyorlar eşimle konuşulur genelde denk gelse bana ben söyleyeceğim zaten eşime de dedim ilk sorana söyleyeceğim diye
Aminn cümlemize inşallah :) oğlum var da kendimi burda iyice açık etmeyim. Özelden yazayım adınıMaşallah Allah evladınızla huzur sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsinkız mı erkek mi oldu ? Adını ne koydunuz
Maşallah Allah evladınızla huzur sağlık mutluluk dolu bir ömür nasip etsinkız mı erkek mi oldu ? Adını ne koydunuz
İçinizde ne varsa söyleyin. Kendi kendinize gerilmeyin. Sağlıkla gelsin yavrunuz.Bende eğer birisi bir laf ederse ki eşim kimse birşey demez diye iddia ediyor diyeceğim ki hangi kimse karışmazdı ne oldu bak gör
KaanNedir bu isim neye karar verdiniz