- 17 Şubat 2024
- 209
- 170
- 23
Aynen öyle iki kişi evleniyor iki kişi çocuk yapıyor ama herkes mualefet oluyorKesinlikle öyleee sen kimsin de isim koyacaksın hasbamfikir ver beğenirsem olabilir dedim uzatmamak için baktım anlamıyor kendin yapar kendi çocuğuna koyarsın
dedim. Kimse beklemiyordu şok oldular ahahahahahah yeni evlendi o da 1 sene oldu olacak yapsın koysun. Size de çok geçmiş olsun. Tüp bebek süreci kolay değil üstelik düşük riski sizi yıpratmıştır ama bebişinize tutunun. Stres yapmayın hiç. Bizde kız ismi hazırdı ama uzun uzun konuşmamıştık eşimle. Kız olduğunu öğrenince partide dönüp ismini söyleyerek geliyor dedi ve herkes yaaa çok tatlı yaptı
Tamamen bana jestti. Sonra başka isim daha ekledik. O da çok zarif ve eşimin aşırı hoşuna gitti. Anısı olan bir isim. İkisi de çok uyumlu ayrı ayrı da çok güzel. Erkek olsaydı eşim yine amcasına koydurmazdı ama onun öyle demesi insana batıyor. Çok keyifli geçirdim ben hamileliğimi de azıcık stres olacağım şeyi dahi duymak istemem. Şu ülkede herkes haddini öğrense evlilikler zaten çiçek gibi geçecek
![]()

Bu arada dayanamadım ilk kez dün gece eşime konuyu açtım artık. Babamın ismini koyalım vs bişey demedi beğendiğim isimleri söyledim güzel ama aşina değilim sadece dedi halledelim güzel bir isim bulalım dedi üstümden kocaman bir yük kalktı umarım fikrini ailesi değiştirmez