Oğlumun ismi

Benzer sorunu bende yasadim hattamecburiyetten ilk ismini kp ismini koymak durumunda kaldm ogluma 2. Ismini kendim koydum. Bebegim dogdu bunlar israrla kp ismini soyluyor bende israrla kendi koydugum ismi vs derken suan baktilat ki o ismi kimse kullanmiyor onlarda mecburen benim koydugum adi kullaniyor. 9 ay karnimda tasiyip uzerimde gram hakki olmayan birinin ismiyle hitap etmek en son yapacagim seydi zaten iyi de oldu.

Az önce kendimi öyle saldım ki size anlatamam isim olayını da rafa kaldırdım . Kv ile telefonda gerildim çünkü. Bugün bana sormadan gidip hastahane çıkışı filan almış . Ben kaç kez söyledim ailelere ben herşeyi kendi zevkime göre almak istediğim markadan istediğim model almak istiyorum rica ediyorum birşey almayın diye gidip en önemli şeyini almış . Artık birşey demiyorum
Allah başka dert vermesin, kadın heves etmiş demek ki, ne diye insanlara siz almayın ben alacağım diye baskı yapıyorsunuz ki zaten. Siz yine kendi beğendiğinizi alın.

Torununa hastane çıkışı aldı diye terslememişsinizdir inşallah kadını.

Az önce kendimi öyle saldım ki size anlatamam isim olayını da rafa kaldırdım . Kv ile telefonda gerildim çünkü. Bugün bana sormadan gidip hastahane çıkışı filan almış . Ben kaç kez söyledim ailelere ben herşeyi kendi zevkime göre almak istediğim markadan istediğim model almak istiyorum rica ediyorum birşey almayın diye gidip en önemli şeyini almış . Artık birşey demiyorum
En güzel günlerini nelere heba ediyorsun arkadaşim. Alsın ne olacak. Beğenmezsen giydirmezsin olur biter. Al kafana göre istediğini hastane de onu giydir ilk resimlerin hatıraların senin istediklerinle olsun. Ilk zamanlar o kadar cok kaka yapıyor ki bebekler sırta çıkıyor bir anda sana çeşit olur evde giydirirsin. Benzer seyi kayinvalidem yaptı. Cok dedim beraber alalım o zaman diye. Gitti kendi zevkine göre asla beğenmediğim seyler aldı. Ne oldu? Giyilebilir olanları evde kullandım beğenmediklerim baza da. Takma bu kadar herseyi. Rahat ol.

Ayyy okudukca gerildim benim oglumada aynisini yapmaya calistilar basaramadilar ama simdi 2. Olursa helede kiz olursa kaynanam tutturdu kendi ismini vermeye sakayla karisik yok helal atmemhakimi asla bsy yapmam bebege falan filan bla bla bla off valla dogmayan bebege don biciyolar artk geriliyo insan

Bizde de tam tersi büyüklerin ismini koymazlar. Ilk duyduğumda çok garipsemiştim nasıl kendi çocuğumu kp ya da babamın ismiyle çağırırım diye :) Sonra bi baktım Türkiye'de bu yaygın bizim taraflarda yokmuş böyle şeyler. Sinir bozucu gerçekten, İnşâAllâh diledigin ismi koyabilirsin.

X