Oğlumun ismi

selam tatlim :) demek burda yokken bunlarla ugrasiyordun :))

esinden yana eminsen, derimki hic birseyi takma..bu sacma isim mevzularina takilacagimiza dua etsek, cocukta sende sag saglim kurtul diye. bundan daha onemlisi yok cunku..
ha esin belkide koymak istiyor babasinin ismini?

buarada simdiden soylemenin mantigi yok bence, cunku bak 10 hafta boyu kafanizi utuleyecekler ve hep son ana kadar umut edecekler hep beraber. dogunca ismini koysaydiniz belki ilk basta surat yaparlardi sonra alisirlardi. onceden soylemek gereksiz uzun sure sizi germelerine neden olacaktir.

Kayınpederimin kardeşi şehit ailede (4 kardeşler kayınpederim 3 kız 1 erkek) tüm kardeşlerin torunlarında şehitin adı var kaynımında adı aynısı
Çoğu yerde böyle bir durum söz konusu olmuyor ama. Dede sağ maşallah dört beş erkek torunun adı Ahmet, Mehmet.
Ünlülerin isimlerini koyanlar da var onlar da hoşuma gitmez mesela. Herkes özeldir aynı ismi verince o kişi kadar ünlü o kişi kadar başarılı olacak değil ya çocuk.
Farklı düşünceler işte. Büyük konuşmayayım ama çocuğum olsa ne kpnin, kvnin, annemin babamın adını koyarım ne de ünlülerin adını koyarım. Spesifik isme sahip ünlüler olabiliyor özellikle onlar için diyorum.

Valla bilmiyorum ben cesaret edemem ailede olay çıkar ama kardeşim belki yapar o biraz deli. Görümcemin oğlu 3 yaşında 2 ismi var öndeki isim dede ismi . Çocuğa x y gel çocuğum diyoruz ben x değilim y yim x dedem diyor şoka girdim ilk duyduğum zaman o yaşta bile kabul etmiyor

Kesinlikle misal ben 2. İsim konusunda böyle yaptım hiç bir kimsede duymamıştım Çok çok severek koydum aslında başından beri o ismi istedim eşim kabul etmedi 2. İsim olarak koydum

Selam şekerim ben buraya gelince genelde ban yiyorum ondan sadece okumakla yetinir oldum bdv yi bende şimdi söyleyelim kendilerini alıştırsınlar doğum olduğu zaman evime gelip surat asıp sinir bozmasınlar lohusa halimle diyorum

bende banliyim genelde zaten gelsende goremem

sen bilirsin canim, ben olsam kimseye bahsetmem...dogunca surprizz

Benim oğlumun da 2 ismi var kp ve benim istediğim isim ben hep kendi istediğim isimle hitap ediyorum bu durum kv nin hiç hoşuna gitmiyor ama o benim oğlum 9 ay 17 gün ben taşıdım isim koymakta da hakkımız diye düşünüyorum stres yapmamaya çalışın

Ben normalde de stresli bir insanımdır kabul ediyorum. Ama bu aralar kafama taktım bu olayı bir türlü geçiyor sinir oldum artık neden böyle bilmiyorum

Yazık olmuş kıza.
Bende çok üzüldüm Allahtan bizde öyle sıkıntılar yaşamadık kayınpederim kendi babasının adıyla kaynanamın babasının adı aynı diye o ismi koyalım istedi ben kabul etmedim 2 oğlun var koysaydın dedim biri adıyla geldi diğeri ben seçtim dedi Senin bile okumadığın ismi neden koyalım ki baba dedim (ki bahsi geçen isim kaynanamın tarafında tonla var kayınpederimin yeğeninin adı birde) eşimde asla kabul etmedi öyle kapattık konuyu

Kocanız baba olacak ama bebegine ısım koyarken korkuyor.

Bana en enteresan kocanız geldi, ve evet bebeginize lutfen siz ısım koyun. dokuz ay tasıyıp surat asacaklar diye bu gereksiz fedakarlıgı sakın yapmayın.

hahaha esin birazcik o tarafin dedigini onemsiyor gibi..nufusta gorene kadar inanma:)

Hehehe bencede geçen balkondan bakıyoruz diyorum ki allahtan nüfus yakın hemen koşa koşa gider kimlik başvurusu yapar döneriz sana pek güvenmiyorum diyorum

Kendi adıyla geldi derken ne demek istiyor ki

Kocanız baba olacak ama bebegine ısım koyarken korkuyor.

Bana en enteresan kocanız geldi, ve evet bebeginize lutfen siz ısım koyun. dokuz ay tasıyıp surat asacaklar diye bu gereksiz fedakarlıgı sakın yapmayın.
Ben çekindiğini o yüzden söylemediğini düşünüyorum oda öyle birşey yok diyor bilemiyorum var mı yok mu bu benim fikrim . Toplumun yarısı böyle zaten bir benim kocam değil

Ben normalde de stresli bir insanımdır kabul ediyorum. Ama bu aralar kafama taktım bu olayı bir türlü geçiyor sinir oldum artık neden böyle bilmiyorum
Ben çok stresli geçirdim hamilelik dönemini bebeğe yansıyor bebişini düşünmelisin bütün mesele eşte bitiyor biraz cesaretli olabilseler anne babalarına karşı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…