- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
Adıyla yaşasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adıyla yaşasın inşallah
AMin inşallahAdıyla yaşasın inşallah
Amin çok tesekkür ederim. Hepimize Allah mutluluk versin. Çok şükür eşim konusu da şanslıyım :)Masallah, ne kadar anlayışlı duzgun esınız Var. Mutlulugunuz daim olsun, bebeginize de uzun saglıklı omur dılıyorum.
Benim oğlumun benim direttiğim 2. Adı Türkiye de sadece 14 kişide varAMin inşallah ❤
Oooo bak çok havalı kardeşimin adı da öyle babannemin adı ama kız nefret ediyor o isimdenBenim oğlumun benim direttiğim 2. Adı Türkiye de sadece 14 kişide var
Çok merak ettim onu da valla bir kızım olursa ona da nadir bir isim koymak isterim özelden söylerseniz burdan söylemek istemeyip anlarım ama lütfen söyleyinOooo bak çok havalı kardeşimin adı da öyle babannemin adı ama kız nefret ediyor o isimden
Ay boşver asla koymak istemezsin saçma birşeyÇok merak ettim onu da valla bir kızım olursa ona da nadir bir isim koymak isterim özelden söylerseniz burdan söylemek istemeyip anlarım ama lütfen söyleyin
Sizin evliliğiniz sıkıntılı ve kv, kp ile kavgalı değil miydiniz? Hatta evinizi taşımıştınız, eşiniz de çok tepkiliydi ailesine. Eğer doğru hatırlıyorsam o durumdan bu duruma nasıl geldiniz benim kafa ambale oldu :S
Çok ilginç valla oğluma koyduğum isim aşırı nadir bir isim diye kızım olursa ayrımcılık olmaması açısından ona da nadir bir isim koymak istiyorum geçenlerde birinin kızının adı Menessaydı Hz. Yusuf’un kızının adıymış o da beğenip koymuş o da çok ilginçtiAy boşver asla koymak istemezsin saçma birşey
Bence zor isimler çocuğun hayatını zorlaştırmaktan ileri gitmiyor ne yazıkki . O yüzden kolay anlaşılır garip olmayan bir isim seçmeye çalıştıkÇok ilginç valla oğluma koyduğum isim aşırı nadir bir isim diye kızım olursa ayrımcılık olmaması açısından ona da nadir bir isim koymak istiyorum geçenlerde birinin kızının adı Menessaydı Hz. Yusuf’un kızının adıymış o da beğenip koymuş o da çok ilginçti
Oğlumun 2. Adı hiç zor değil aslında sadece sonunu s ile değil z ile bitirmeye çalışıyorlar dil gereği Ama anlamı aşırı aşırı güzel çok ama çok isteyerek koydum eşim isteseydi ilk adı o olcaktıBence zor isimler çocuğun hayatını zorlaştırmaktan ileri gitmiyor ne yazıkki . O yüzden kolay anlaşılır garip olmayan bir isim seçmeye çalıştık
Bende oğlunun adını merak ettimÇok ilginç valla oğluma koyduğum isim aşırı nadir bir isim diye kızım olursa ayrımcılık olmaması açısından ona da nadir bir isim koymak istiyorum geçenlerde birinin kızının adı Menessaydı Hz. Yusuf’un kızının adıymış o da beğenip koymuş o da çok ilginçti
oğlumun geleceğini gördümArkadasım çocuğa tek isim koyun güzel modern isim koyun ben yandım başkası yanmasın
Kayınvalidemin baskısıyla oğluma kayınpederimin verdiği ismi koyduk (kendi ismi değildi kendi ismini başka torununda)kendi beğendiğimiz ismide koyduk 2 isim artı soyadı çocuğun 2. İsmi hiç söylenmez oldu çocuk aklı yetince 1. İsmi asla istemedi bide uzun yıllardır bana kızdı neden koydurdun sevmiyorum yaşlı ismi diye eşim babam koydu diye inada bindirdi en son baktık olmuyor Geçen ay ön isimi sildirmek için oğlum mahkemeye başvurdu ön ad sildirirdi şükürler olsun
Size tavsiyem kendiniz sevdiğiniz ismi koyun sonra benim gibi darda kalmayın
küserse küssünler şimdiki aklım olsaydı ne olursa olsun koydurmazdım
yaa çok sevindim o zaman.. Bebeğiniz hayırlarla gelsin inşallah. 2 ismi falan boşverin istediğiniz ismi koyun. Gönül alma amaçlı yapılan o jestler sonra büyük aile kavgaları ve travmalar olarak geri dönüyor. Ee ne gerek var bunlara di mi ama?Yanlış kişiden bahsediyorsunuz benim öyle sorunlarım hiç olmadı çok şükür
Özelden yazdımBende oğlunun adını merak ettim
İsmi çok güzel. İsmiyle yaşasın