Oğlumun ismi

Sizin evliliğiniz sıkıntılı ve kv, kp ile kavgalı değil miydiniz? Hatta evinizi taşımıştınız, eşiniz de çok tepkiliydi ailesine. Eğer doğru hatırlıyorsam o durumdan bu duruma nasıl geldiniz benim kafa ambale oldu :S

Yanlış kişiden bahsediyorsunuz benim öyle sorunlarım hiç olmadı çok şükür

Ay boşver asla koymak istemezsin saçma birşey
Çok ilginç valla oğluma koyduğum isim aşırı nadir bir isim diye kızım olursa ayrımcılık olmaması açısından ona da nadir bir isim koymak istiyorum geçenlerde birinin kızının adı Menessaydı Hz. Yusuf’un kızının adıymış o da beğenip koymuş o da çok ilginçti

Böyle herseye burnunu sokan soz sahıbı olmak ısteyen ınsanlardan nefret edıyorum. Kardesım sen dunyaya getırdıgıne kendı ıstedıgın ısmı vermıssın sanane cocugunun bebegıne koydugu ısımden? Ama yok ılla kı huzursuzluk cıkarıp ınsanın böğrüne oturtacaklar aksi halde tadı cıkmıyor sanırımbiz oğlumun adını daha evlenmeden ısımlerımızın ılk hecelerınden koymaya karar vermıstık allah erkek nasıp ettı oyle koyduk ADEN. Yanı sırf ogluma onların ıstedıgı ısmı takmadım dıye trıp atacak olan olursa dıye bastan yorum kabul etmedıgımızı belırttık. Insanlar tuhaf bu senım evladın hürsün, hayırlı olsun allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın

Bence zor isimler çocuğun hayatını zorlaştırmaktan ileri gitmiyor ne yazıkki . O yüzden kolay anlaşılır garip olmayan bir isim seçmeye çalıştık

Bence zor isimler çocuğun hayatını zorlaştırmaktan ileri gitmiyor ne yazıkki . O yüzden kolay anlaşılır garip olmayan bir isim seçmeye çalıştık
Oğlumun 2. Adı hiç zor değil aslında sadece sonunu s ile değil z ile bitirmeye çalışıyorlar dil gereği Ama anlamı aşırı aşırı güzel çok ama çok isteyerek koydum eşim isteseydi ilk adı o olcaktı

Bende oğlunun adını merak ettim

oğlumun geleceğini gördüm

Yanlış kişiden bahsediyorsunuz benim öyle sorunlarım hiç olmadı çok şükür
yaa çok sevindim o zaman.. Bebeğiniz hayırlarla gelsin inşallah. 2 ismi falan boşverin istediğiniz ismi koyun. Gönül alma amaçlı yapılan o jestler sonra büyük aile kavgaları ve travmalar olarak geri dönüyor. Ee ne gerek var bunlara di mi ama?

En sinir oldugum konu hamile kalinir bi sıkintin derdin var mi ihtiyacin var mi demezler isim derdine düserler
9 aydir yanlizim esim bi tedavide birde kardesinin dügününde vardi 17 gün onun disinda el gibi davrandi kv 33 haftaligiz daha aldirdigi yok eksigine bebegimin
gelmis ben babamin adini koyacagim siz ne düsünüyorsunuz diyo yani koyacakmis nette biz ne dermisiz ondan oncede laf etti ben buyuklerin ismini koymam demistim esimin babasi vefat etti ismi agir oldugu halde koymak istersen ek isim olarak koyalim dedim esim istemedi
kv gelmis babam da babam diyor 3 oglun var koysaydin dedim hala ayni kafada en son esim anne baba koyar demis simdide soruyo kararsiziz diyoruz kapadi cenesini geldi gecen anne baba karar verir diyo ögrenmis bunu
esin demeli canim malesef biz gelinlerin konusmasi pek bisey ifade etmiyor
Hayirlisiyla bebegini kucagina al esinlede bu konu uzerinde cok tartisma hamilesin aran bozulmasin en guzel gunlerimiz bunlar
kv ile gorumcen bunun farkinda olmasada
hic dusunmezler ki aralari bozulur vs kimin umrunda el kiziyiz ya biz tasis tas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…