Oğlumun ismi

Madem gorumce bu kadar merakli babasinin adina kendi koysaymis cocuguna? Allah bilir kendi cocugunun adini Eymen koymustur, size de Abdulvahab koymak dusuyor oyle mi ne ala memleket

Onun kızı var ama zaten oğlu olsa da babasının adını koymaz malum kız babaları ikinci sınıf görüldüğü için kızın anne babasının ismini koyma gibi bir hak yok anca Kv kp ismi konulur

Şuan benimle aynı fikirde gibi görünüyor fakat ona güvenmiyorum bu konuda. Küçücük bir surat asıklığı laf duysa görse bana 2 isim koyalım diyecek diye korkuyorum
Sizde benim babamın başı kel mi oldu olacak 3 isim koyalım dersiniz
Eşiniz sizden habersiz gidip çocuğa babasının isminide yazdıracak yapıda biri değilse hiç boşuna gerilmeyin . Güzelce ve açıkça onada ailesinede izah edin

Cakal kayinpeder vay Yalniz amca saygisiz ama cok da zekiymis bravo valla. Seytanin aklina gelmez sunu yapmak
Gerçekten de öyle kız paylaşımı görünce donup kalmıştı bende keşke kimliğe yazdırmasaydınız çok istiyorsa kendisi kendi oğluna koysaydı dedim üstelik isim arkadaşımın erkek kardeşinin ismiyle aynı

Arkadasım çocuğa tek isim koyun güzel modern isim koyun ben yandım başkası yanmasın

Kayınvalidemin baskısıyla oğluma kayınpederimin verdiği ismi koyduk (kendi ismi değildi kendi ismini başka torununda)kendi beğendiğimiz ismide koyduk 2 isim artı soyadı çocuğun 2. İsmi hiç söylenmez oldu çocuk aklı yetince 1. İsmi asla istemedi bide uzun yıllardır bana kızdı neden koydurdun sevmiyorum yaşlı ismi diye eşim babam koydu diye inada bindirdi en son baktık olmuyor Geçen ay ön isimi sildirmek için oğlum mahkemeye başvurdu ön ad sildirirdi şükürler olsun
Size tavsiyem kendiniz sevdiğiniz ismi koyun sonra benim gibi darda kalmayın
küserse küssünler şimdiki aklım olsaydı ne olursa olsun koydurmazdım

İsim konusunu açtığınızda siz söyleyecekken araya girip de oğlum benim adımı verin diyebilir. O an kırıcı konuşup "yok sen karışma, bizim çocuğumuz, sana ne" vs. demek yerine "biz anne, baba olarak bu ismi sevdik" demekten bahsediyorum. O an sizden önce söylenmemesi için wp durumu yapılabilir dedim. Ki isim konusunu wpden öğrenmek niye saygısızca olsun onu da bilemedim. Ayhh çocuk yapmazsın bir dert yaparsın bir dert... Bu büyükler keşke her şeye karışmasalar..

Ben de anlamıyorum bu saçmalık neden var ? Sanki padişah soyu yürüyorlar
Aynen bide nedense hep erkeğin babasının adı koyulur . Ne oluyosa artık
İsteyerek koyana saygım sonsuz ama bu şekilde dayatmalar , sırf bu sebepten küslük çıkarmalar komik geliyor bana

Şu anlamsız beklentiyi anlamıyorum. Dünyaya ne faydası olmuş da adını koyacaksınız? Bazıları resmen hırs yapıyor bu konuyu.
Çok istiyorsa gidip buluş muluş yapsın ona versin adını.

Bence şimdiden söyleyin bir şekilde. Doğum yaklaştıkça daha çok gerileceksiniz, gerek yok.

Ahhh ahhh birisi arayıp laf sohbet arasında sorsa söyleyeceğim kendimi hazırladım ama soran yok bana nasıl bir şey yapsam da sordursam diye düşünüyorum

Kp çevresi kendi akrabasıdır ne alaka öyle kalacak ki adı ? Gidip yazdırsalardı millet kimliğe anne babaya mı bakar yoksa kp durumuna mı ? Bebeğin babası da razıymış bana kalırsa o isme ve eşini kandırmış.

İsteyerek koyana saygım sonsuz ama bu şekilde dayatmalar , sırf bu sebepten küslük çıkarmalar komik geliyor bana

Kp düşünmese bile kv nin düşündüğüne nedense eminim . Görümce ile de iyi polis kötü polis oynuyorlar bence

Gelmiş geçmiş olsun inşallah Benim oğlumunda 2 adı var ama kimlikte sadece biri yazıyor diğerini hoca dedi takvada geçen bir isim olsun bir isim daha ekleyin diye Ama diğeri de yazsa çok ama çok mutlu olurdum şahsen çünkü o isimde ben ısrar etmiştim minimumda bilinen hatta bilinmeyen bir isim

En nefret ettiğim dayatmalar.Allahtan bizimkinden önce erkek torun olmuş ona kayınpederin ismi çoktan konulmuş bize gerek yok.

Arkadaşımın eşi hiç istemiyordu o ismi ama kendileri köklü bir aile herkes adını o belleyip hemen geldi ve tebrik ettiler o ismi koydukları için bir nevi mecbur kaldılar adam yüzünden

Evet sanki kadınların babası yok..

Konu sahibi emziğe isim yazıyorlar bilmem gördünüz mü ? Öyle bir şey yazdırıp onu mu paylaşsanız acaba ?

Yok yok ne eşim ne ben öyle cümleler asla kurmayız zaten . Kp de yüksek sesle adımı koyun demez ancak surat asılır ses tonu değişir gibi gibi belirtiler olur . Böyle düşünüyorum ama ben neyi yapmazlar ya desem yapıyorlar belki öyle de yaparlar bilemedim ki

Ö Ölen babasinin ismini koymak istese ben de karsi cikmam tabi ki o emerjiyle dunyaya gelsin istemem koymak istemem ama onun uzulcegini bilecegim icin koyarim . Ama yasahan insanin ismini koymak cok sacma ayni durumu yasadim dogumdan once hastanede esim sıkıstıedi babamin adini da koyalim diye. bu dogumdan sonra da devam ediyo tabi ki

Kp düşünmese bile kv nin düşündüğüne nedense eminim . Görümce ile de iyi polis kötü polis oynuyorlar bence
Ne saçma hesaplar Allahım milletçe nelerle uğraşıyoruz bazen diyecek laf bulamıyorum
Çocuk sizin çocuğunuz doğumdan sonra eşin 2 isim mi koysak acabaaa derse bi lohusa cinneti geçiriverirsin olur biter . Kimse çocuğuna istemediği isimle seslenmek-seslenilmesini istemez en doğal hakkın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…