Ankara'da mı yaşıyorsun? Bir kere yanlışlıkla , cahilliğinden, bilmediğimden 'ay şehir merkezi, Havaş arabalarına da yakın, lunapark da varmış civarinda' diye ponçik hayallerle Ankara Ulus'ta otel tutmuştum, bir gittim ki pavyonla 'aile briç salonu' arasında bir mekanmis

o sokakta da çok gördüydum dediğin kağıtları ..

hem de tatil yöresinde kim diyor 'evlenmeden olmaz' diye ya? Ben hiç böyle bir problem yaşamadım. Onca eşim dostum geziyor Fink fink,onlarda da çift diye , cüzdan yok diye sorun yaşandigini hiç duymadım

Apart olarak da ev arama sitelerinden günlük diye arat,ama o cikan ekonomik rakama aldanma ,onlar saatlik

ilandaki numaradan da güncel fotoğraf iste. istanbuldaysan daha yeni bir arkadaşın şehir dışından sevgilisine yardımcı olmuştum, çok memnun kalmışlardi. metroya yakın ,merkezi ve güzel bir evdi. Onun numarasını öğrenip yazabilirim sana.
Valla konuda çok ilginç yorumlar gördüm, 'kizin olsa izin vermezdin' falan, çocuk belli bir yaşı astiysa,isterseniz izin vermeyin, insan isterse bir şekilde buluşuyor.
Yukarıda bahsettiğim,geçtiğimiz günlerde sevgilisine apart tuttuğum kız da hem düşünce olarak, hem görünüş olarak muhafazakar bir kız . Ailesi de oldukça kapalı görüşte insanlar. Ama yine de kız sevgilisine eşlik etti evde (sabah işe diye çıkıp,yıllık izinden bir gün kullanıp). Ne yaşadigi kendisini ilgilendirir, ama tanıdığım biri, bu soğukta,bu pandemide kafeler bile kapalıyken,sahilde banka oturmusken bile 'oturmuyoruz gencler' diye uyarı yiyorken , kız şehir dışından gelmiş yol yorgunu sevgilisiyle yarın yokmuşcasina yürümek yerine apartta takılmayı,yemek hazırlayip film vs izlemeyi seçti.
Ailesi isteidgi kadar ortamlarda konuşsun 'bizim de kızımız var, hiç olur mu, senin kızın olsa izin verir misin?' falan diye

kız her zamanki saatinde evden cikti,her zamanki saatinde eve döndü. Üzgünüm ama durum bu
Birisi de görüntülü arayın sık sık demiş. Benim yanımda olduğunu bildiği halde zırt pırt görüntülü arayan bir ailesi olsa hiç hoş karşılaşmazdim. Kaldı ki arandığında çıplak bile olsan hemen üstüne kazağını, pantolonunu giyip salondan kamerayı açmak kaç saniye sürer?
Beyhude bir çaba...