- 7 Aralık 2018
- 6.974
- 17.991
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müge Anlı ile alakası yok aslında, korkmanız gayet normal sonuçta el kızı, o da bir annenin kıymetlisi. Sizin oğlunuza başka şehirde birşey olsa yanındaki insanı didik didik incelemez misiniz? Ancak oğlumla aramızda güven bağı var diyorsunuz, bence bu bağı zedelememek adına izin verin ve sürekli irtibatta olun. Ama apart değil otele gitmelisiniz orası hem daha temiz hem daha güvenli. Gizli gizli gitmelerindense haberiniz olsun gittiklerinden.Oğluma bunları da söyledim Allah korusun hasta olur bayılır fenalaşır ne bileyim bişey olur sorumlusu biz oluruz dedim ama gelde gençlere anlat bunu anneeee çok fazla Müge Anlı izlediğin için paranoyak oldun diyor :))
Ailesi oğlumla arkadaşlık ettiğinden haberi var fakat kalacağından haberi var mı bilemiyorum! Sonuçta bir kız çocuğu olarak o da riske girip o kadar yol geliyor belki doğru değil ama sonuçta tepki gösterip gelmesin dediğim de başka hatalar yapmalarına sebebiyet veririm diye düşünüyorum bu yüzden ne yapacaklarsa haberim olsun bilgim olsun benim güvendiğim yerde olsunlar istiyorum başkasının çocuğunu da düşünmek zorunda hissediyorum benimde bir kız evladim var!![]()
Bacım,sen geriden geliyorsun. Sırf bu iş için saatlik kiralanan apartlar var - ki zaten Türkiye'de apart kültürü buZaten çoğu otel aralarında resmî nikah olmadığı için aynı odada kalmalarına izin vermez. Siz de apart falan tutmayın derim en iyisi sizin evde kalmaları, oğlunuzun odasını hazırlarsınız oğlunuz da salonda uyur. Ailesine sevgilim geliyor bana otel odası tutun diyene de ilk defa denk geldim :)
yolda yere bi bakıyorum reklam kağıdı apart daireler 90 tlBacım,sen geriden geliyorsun. Sırf bu iş için saatlik kiralanan apartlar var - ki zaten Türkiye'de apart kültürü buelit elit tatillerinde ev kiralamak isteyen yallah airbnb'e :))
Kajfjsjdj şu kısmı sadece ben yapıyorum zannediyordum, yazdığın iyi oldu vicdan azabından kurtardın beni.annemiyse yolda beni aramasın diye otobüse binmeden önce arar, uykulu konuşurdum.
Oğlumun seyahat izni olmadığı için gidemiyor zaten göndermekte istemem şu pandemi sürecinde açıkçası! Benim kız evladim da var bu yüzden her detayı düşünüp bu durumu dert ediyorum :) emin olun oğluma bunu da söyledim kız kardeşin gitmek istese izin verirmiydin yada kızın gelmesi kalması ne kadar doğru diye! ya kötü bişey olsa ya ailesinden habersiz bunu yapıyorsa ya geldiğinde hastalanırsa yolda kaza geçirirse diye ama gel gör ki bunlari anlayacak yaşta değiller ben bunları söylediğimde anneee paranoyak olma felaket habercisi gibi konuşuyorsun hep olumsuz düşünüyorsun diyor :) Her ne olursa olsun o kızın da güvenliği benim için önemli asla aman oğlum mutlu olsun kim ne yaparsa yapsın kafasında bi anne olmadım!Oğlunuzunda kızında yaşı küçük..kızın ailesi böyle bir durumu öğrenirse (öğrenmez demeyelim herşey olabilir ) o aileye karşı sizde zor kalırsınız ..ayrıca kızınız olsa, erkek arkadaşım gelecek,apartta kalacağız dese eminim kabul etmezsiniz..apartta yanlız kalmalarının doğuracağı sonuçları da az çok tahmin ediyorsunuzdur..en iyisi kızın günübirlik gelmesi...yada madem oğlunuz 18 yaşında ,kız çalışıyor ve geldiğinde yorgun olacak , siz oğlunuzu gönderin (!)
Kız nerde o saatlik apartlar.. Allah için iki sevaba girersin gece geceBacım,sen geriden geliyorsun. Sırf bu iş için saatlik kiralanan apartlar var - ki zaten Türkiye'de apart kültürü buelit elit tatillerinde ev kiralamak isteyen yallah airbnb'e :))
Araya giriyorum ama İstanbulda çok var. Önceden günlük kiralık apart vardı artık saatlik kiralık aparta kadar düştüler ksjfjsjd.Kız nerde o saatlik apartlar.. Allah için iki sevaba girersin gece geceTatillere 10 binler bayılmakya yorulduk, ya da arkadaşının pisss leşşş 100 yıldır temizlenmemiş koltuguna full rulo peçete serip uzanmaya
Araba koltukları hiç konuşmasın, madem kiralıyoruz hakkını da veriyoruz
Konuyu dağıtmadan, biz de evlenmeden bu saatlik apart heyecanını bize yaşama fırsatı verir misin?
Gir araya bilgi verecek herkes girsin araya!!! Hiç duymadım ya demek ki o kadar kızmamışımAraya giriyorum ama İstanbulda çok var. Önceden günlük kiralık apart vardı artık saatlik kiralık aparta kadar düştüler ksjfjsjd.
Nee akdjjajshah. Benimkininde durumu iyi, verilen paraya bende acırım. Gerçekten pahalı ama neticede ne iş için tutulduğu belliGir araya bilgi verecek herkes girsin araya!!! Hiç duymadım ya demek ki o kadar kızmamışımAslında bu saatlik dediğim gibi bizim evde kalınca da oluyor ama hiç duymadım ya çok cazip geldi. Bir de benimkinin çok parası var
bir gün Taksimde bir yerde randevumuz var, arabayı bıraktık 2 saatimiz falan var yani. Uykusu gelmiş, saatlik otel yok mu burada dedi. O ne be dedim terbiyesiz işler için kullanılan otelde işim ne, bu ülkede olmaz dedim. Gittik bir otele günlük para verip 2 saat uyudu. Fakir ben o parayla bir yemek daha fazla yiyebileceğimi düşündüm ve gözüme uyku girmedi
Bir de bu saatlik apartlarda kamera falan var mıdır ki, Kylie Jenner değilim ama yine de korkuyorum iste
![]()
Zaten çoğu otel aralarında resmî nikah olmadığı için aynı odada kalmalarına izin vermez. Siz de apart falan tutmayın derim en iyisi sizin evde kalmaları, oğlunuzun odasını hazırlarsınız oğlunuz da salonda uyur. Ailesine sevgilim geliyor bana otel odası tutun diyene de ilk defa denk geldim :)
Bu konuda kadıncağız benim de kızım var başka kızları da düşünüyorum diyor biz neler konuşuyoruzNee akdjjajshah. Benimkininde durumu iyi, verilen paraya bende acırım. Gerçekten pahalı ama neticede ne iş için tutulduğu belli
Aslında heyecanlı oluyor biliyo musun, biz bir kere gittik, aradan 1 saat geçti (saat gece 12 falan) pat pat polis kapıya vuruyor kendimi bi an operasyonda hissettim akfjsjf. Karakola gidene kadar ruhumu teslim edip geri geldim. Meğer adam kaçak yapıyormuş bu işi adamın numarasını ifademizi falan alıp bıraktılar.
Sadece temiz oluşuna dikkat et, kamera olayı pek olmuyor ama biz girdiğimizde eşyaları, yatağı gören kısımları, duşu falan iyice kontrol ediyoruz. Sizde öyle yapın öyle soyunup dökülünhatta mümkünse ışık kapalı olsun kajfjsjdjd