Kendi evinizde ağırlamanız daha iyi olur pandemiden dolayı farklı bi yerde kalmasınlar bence hastalık riski var kız geldiği zaman biraz dikkatli olun mesafe konusunda bi gün kalıcak zaten ağırlar gönderirsiniz benim tek tedirginliğim hastalık riski olurduMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim :) 18 yaşında ki oğlumun kız arkadaşı başka bir şehirden kalmaya gelecek ve çalıştığı için 1 gün kalıp geri dönecek! Bu arada kız arkadaşı 19 yaşında üni öğrencisi ailesiyle yaşıyor! Nette oyun oynarken tanışmışlar 8 aydır konuşuyorlar 2 kez günü birlik kız arkadaşı geldi görüştüler ama yatmaya kalmamıştı! Sizce kız arkadaşı geldiğinde nerede kalması doğru olur? Kız arkadaşıyla gece yalnız kalmasına izin vermem ne kadar doğru olur bilemedim! Oğlum'a kalmasın akşam tekrar dönsün oğlum dedim anne 7 saatlik yol onun için çok zor oluyor işe gidiyor yorgun uykusuz kalıyor diyor! Oğlumla güzel bir iletişimimiz var herşeyini anlatır haberdar eder beni de tanıştırmak istiyor bizde kalsın diyorum bunu da kabul etmiyor! Eşimle konuştum 1 günlük apart tutayım orda misafir etsin dışarda soğukta gezmesinler diyor zaten malum pandemi her yer kapalı yemek v.s ihtiyaç neyse gönderirim ben diyor! Sizce tutumum nasıl olmalı nasıl yapsak doğru olur şuan tam olarak kestiremedim sizlerden fikir almak istedim! :)
** bu arada inanılmaz vasat yorumlar görüyorum ve hayret ediyorum inanılmaz gerçekten