- 10 Ekim 2014
- 32.490
- 145.978
- 798
Gençlerin yerinde olsam ayrı bir yerde kalmak isterdim ben. Kalacağım yeri de ayarlardım. Aile evinde olmak istemezdim yani.
Çünkü siz ne kadar tedirgin olduğunuzu söyleseniz de onlar artık yetişkin ve baş başa kalmak istemeleri normal.
Kızın ailesinin neyi ne kadar bildiği sizin sorununuz değil. Bu, kıza kötü gözle bakmanıza sebep olmasın yeter.
Ve umarım oğlunuza sağladığınız rahatlığı ve imkanları kızınıza da sağlarsınız. Elin kızı üzerinden iyi ebeveyncilik oynamak kolay çünkü.
İnsanların asıl düşünceleri kendi kızları söz konusu olunca ortaya çıkıyor genelde. Ve böyle bir durumdaki tutumunuz başkasının kızı hakkındaki düşüncenizi ve tutumunuzu da gösterir aslında.
Konu sahibi oğluna "kardeşinin gitmesine izin verir miydin?" Diye sormuş. :))))) Cevabi bilmiyorum soylememiş ama konu sahibinin kizini 7 saatlik yola, ailesini bile tanimadigi etmedigi insanlarin arasina yollayabilecegini hiç sanmam. Ya da kizi sevgilisiyle apartta rahat etsin diye babasi apart tutar mi sanmam. Kardeşine izin verir miydin sen olsan sorusundan ben onu anladim acikcasi.
19 yaşindaki iki genc karar verip herseyi ayarlasa birlikte kalsalar bisey diyemem ama işin içine bir tarafin ailesi giriyorsa bana gore sikinti. Hadi onlar genç ama 19 yasindaki oglunun soylemesiyle gidip ailenin apart tutup yerlestirmesi başka bir sorumlukluk boyutu bence.