oglum.. ne olur fikir verin..

Ya bi de okuldan izinsiz hani ufak tefek şeyler bile olsa izinsiz getirmeye başladı. . Öğretmeni takip ettiğini ona yönelik değil ama sınıfın geneline izinsiz bişey almıyoruz dediğinde getirip öğretmenim yanlışlıkla almışım diyerek verdiğini söyledi. . Ama bugün yine bi oyuncak ve sticker getirdi ogretmenim verdi dedi.. ne yapacam ben :KK43:

Dr lara her seferinde söyledim kullanmak istemiyorum diye ama yapacak bişey yok boğazı fena yok kulakları fena ateşi ondan diye sürekli yazdılar :KK43:
Annem bana da çocukken çok antibiyotik kullandırmış maalesef...
Zorluklarını ilerleyen yıllarda çeşitli organlarımda çektim ve hala daha çekiyorum.
Aramızda mutlaka vardır sağlıkçı, doktor, hemşire arkadaşlar.
Bir de onlar anlatsın konu uzmanı olarak zararlı mıdır normal midir bu kullanım.
Durumunuza çok üzüldüm onu belirteyim.
Pedagogla görüşün diyen arkadaşların fikirlerine katılıyorum.
Umarım en yakın zamanda çare bulursunuz.

Bilseydim kardeşi oğlumu böyle degistirecek hiç dusunmezdim bile.. aglamaktan helak oldum.. Ya öyle bir yerdeyim ki kışın hep içerde komşuluk yok çocuk yok.. yavrum hep yalnız diye istedim :KK43: bıktım bu şehirden de soğuktan da insanlardan da :KK43:(

Uzmanı değilim konunun tabi de Dr House dizisi sağolsun bir şeyler öğrendik.
O yüzden sormadan edemedim, nörologa götürdünüz mü?
Ya da bu durumun başka hastalıktan kaynaklanan bir belirti olması araştırıldı mı?

Ya da bu durumun başka hastalıktan kaynaklanan bir belirti olması araştırıldı mı?
Nörologa götürmedik yani hiç yonlendirilmedik. .en son çok hastalandigi için bağışıklık testi yapıldı.. ankaradan geldi sonuç o da normal di değerler. .

Bu arada nasıl bir hastalık olabilir ?çok korkuyorum. . Okul ve kardeşinden sonra başladı ama bunlar biz hiç başka bişeye baglamadik :KK43:

Bu kadar uzun süreli tekrarlayan ateş bademciklerin şişmesi, acaba bir şeylere alerjik reaksiyon mu gösteriyor? 5-6 ay antibiyotik kullanımı için çok uzun zaman, bağırsak ve vucut florası mahvolmuş durumdadır. Haliyle bağışıklıkda çöker.

Çok iyi bir tetkikten geçmesi gerek ama gittiğiniz doktor biraz savsaklıyor gibi.

Bunun dışında ağlama krizleri ve agresiflik için bir şey diyemeyeceğim zira anne değilim :KK43:

Sizin yaşadıklarınızı aylarca yasadım. 2 pedegog gördü kızımı. İlki çok verimli olamadı bıraktık,digerine hala dua ediyorum. Bir kitap önerdi bas ucu kitabım oldu. Notlar aldım buzdolabına astım.
İnşallah yasak değildir ismini veriyim okuyun. Cocuk yetiştirme ile alakalı.
Leyla navaro yazarı. Kitabın ismi: gercekten beni duyuyormusun?
Keske daha once okusaymisim bu kitabı inşallah alabilirsiniz okursunuz faydası olur.

Bu kadar uzun süreli tekrarlayan ateş bademciklerin şişmesi, acaba bir şeylere alerjik reaksiyon mu gösteriyor? 5-6 ay antibiyotik kullanımı için çok uzun zaman, bağırsak ve vucut florası mahvolmuş durumdadır. Haliyle bağışıklıkda çöker.

Çok iyi bir tetkikten geçmesi gerek ama gittiğiniz doktor biraz savsaklıyor gibi.

Bunun dışında ağlama krizleri ve agresiflik için bir şey diyemeyeceğim zira anne değilim :KK43:
1 değil aslında bir çok Dr a gittik aciller de dahil her seferinde antibiyotik yazdılar inanın ezberledim artik. . En son iki gün önce yine ver dedi ama vermedim artık.. vermicem de galiba.. sadece vitamin ve balık yağı veriyorum. Yün ve polene alerjisi var bildigim..sanırım bi de alerji testi yaptirmaliyim :KK43:

Sizin yaşadıklarınızı aylarca yasadım. 2 pedegog gördü kızımı. İlki çok verimli olamadı bıraktık,digerine hala dua ediyorum. Bir kitap önerdi bas ucu kitabım oldu. Notlar aldım buzdolabına astım.
İnşallah yasak değildir ismini veriyim okuyun. Cocuk yetiştirme ile alakalı.
Leyla navaro yazarı. Kitabın ismi: gercekten beni duyuyormusun?
Keske daha once okusaymisim bu kitabı inşallah alabilirsiniz okursunuz faydası olur.
Çok teşekkür ederim hemen yarın yani bugün arastiriyorum umarım bize de faydası olur.. dua edin nolur :KK43:

Çok teşekkür ederim hemen yarın yani bugün arastiriyorum umarım bize de faydası olur.. dua edin nolur :KK43:
Benim kızımda sizin oğlunuz gibiydi. Bu kitap bize yol gösterdi. Cocugumla kavga etmeden yasamayı öğrendik. Sizede yaricak bol bol dua edicem

1 değil aslında bir çok Dr a gittik aciller de dahil her seferinde antibiyotik yazdılar inanın ezberledim artik. . En son iki gün önce yine ver dedi ama vermedim artık.. vermicem de galiba.. sadece vitamin ve balık yağı veriyorum. Yün ve polene alerjisi var bildigim..sanırım bi de alerji testi yaptirmaliyim :KK43:

Doktor işi biraz şans işi, adamcağız/kadıncağız bakıyor boğaz kızarmış hah diyor faranjit olmuş, veriyor antibiyotiği gönderiyor. Halbuki her faranjit bakteriyel olmaz, alerjik olarak da ortaya çıkabiliyor o zamanda antibiyotik ile geçmiyor işte. Onlarda haklı, kafaları kazan gibi oluyor günde yüzlerce hasta ile...

Alerji testi yaptırabilirsen çok iyi olur, gittiği okulda havalandırma, klima, pervane varsa bunlarda sorun yaratıyor alerjiklerde. Halı, perde, tül bu tarz yerlerde ne sıklıkta temizlenebilir bilmiyorum. Testte küf, nem gibi kısımlar pozitif çıkarsa maske kullanmakta yarar var... Birde ellerini sık sık yıkatın.

Doktora gittiğinizde ek olarak bağışıklık güçlendirici imunex tarzı bir şeyin uygun olup olmadığını da sorun isterseniz.Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bana psikolojik gibi geldiya.. Bence de kıskançlıktan yapıyordur , hepimizin garip garip huyları yok mu zaten ? Annem üzüldüğünde istifra eder , ben üzgünken bayılacak derecede uykum gelir uyurum , kimi üzgünken yemek yer , kimi üzgünken yemek yemeyi brakır sizinki de demek ki böyle gösteriyor kıskançlığını ? Pedagoga götürsenize devlet bakmıyor mu zaten 18e kadar çocuklara? Ne kaybedersiniz ki..

Yorumları okumadım ama kusma olayını benim öğrencilerimden biri yaşamış kreşe giderken. Ve doktor takiplerinden sonra sadece psikolojik olduğu anlaşılmış. Doktor kreşi değiştirmelerini söylemiş. Ve oradan almış ailesi. Belki bu tarz bir şeydir bilginiz olsun diye anlatmak istedim. Nasıl bir kreş bilmiyorum ama bazı kreşler çocuklara ağır gelebiliyor. Oyundan çok ezber vs yapılabiliyor ve bunu her çocuk kaldıramayabiliyor. Ben de ana sınıfı öğretmeniyim ve görüyorum her çocuk her şeyi kaldıramıyor ama oyun hepsinin ortak noktası. Fiziksel anlamda doktor her şey yolunda diyorsa bu ihtimali de değerlendirin derim ben.

Genelde kardeşi uyuduğu zamanlarda sinir nöbetleri. . Biz de haliyle sussun diye ilgileniyoruz. . Hatta babaannesi dedesi ben sırf kiskanmasin diye üstüne titriyoruz.. kardeşini sevmekten ilgilenmekten korkuyoruz.. gece yarısı son ses ağlıyor ya da sabah okula giderken eminim ki kardeşini uyandırıp huzursuz etmek için. .

belki ustune asiri titreyerek hata yapiyorsunuzdur?mesela bebegin bakimina oglunuzu da minik gorevlerle dahil etseniz,kardesi icin guzel bisey yaptiginda pohpohlasaniz daha iyi degil mi?
bide sinir krizi gecirirken gercekten en mantikli sey yanindan uzaklasmak,kendine zarar verebilecegi seyleri ortadan kaldirip sabirla beklemek.siz onu susturmaya calistikca kendini gostermek icin ofke patlamalari artabilir.
aglasin,bagirsin icini bosaltsin sonra sorun bakalim derdi ne.
baktiniz size veya bebege zarar vermeye kalkiyor,ozaman bagirip cagirmadan kolundan tuttugunuz gibi engel olun,belli ki sInIr sorunu da yasiyor.
bu yapilmayacak dediniz mi yapilmayacak..kararli olun.emin olun gaddarlik yapmiyorsunuz,onun gelecegini icin biraz agirlik koyun,hele ki erkek cocugu..
konusurken cocukla degil yetiskinle konusur gibi konusun,sakin net.
Allah kolaylik versin.

Dr lara her seferinde söyledim kullanmak istemiyorum diye ama yapacak bişey yok boğazı fena yok kulakları fena ateşi ondan diye sürekli yazdılar :KK43:
çünkü yazmazlarsa daha kötü. o yaştaki çocukta nelere sebep olur. farenjit olup kalp hastalığıyla gelenler var . siz düzenli kullanın. inşallah bir an önce toparlar.iyi ki yazmışlar bu arada. çocuğun enfeksiyonu var ve kullanmak istememek çok yanlış annesi. sen çevreyi boşver çok yanlış konuşanlar var sadece doktorunu dinle .

5 yaşında bir oğlum var 8 aylık da kızım. . Oğlum huysuz bi çocuklu doğduğundan beri iki aile tarafından el üstünde tutulur ilgi hep ondadir.. geçen sene krese başladı ama sadece 4 gün gidebildi. .yüksek ateş sayıklama sürekli ağlama derken büyüklerin de baskisiyla aldık okuldan.. Bu sene yani kızım doğduktan 2 ay sonra okula basladi ilk 1 ay yine ağlama hastalık ama ben vazgeçemedim bu sefer.. sonra 1 2 ay alıştı dedik hersey yolundaydı. . Sonra birden yine hastalık ateş kusma öfke nöbetleri. . Inanin 4 5 aydır sürekli antibiyotik almasına rağmen duzelmiyor.. suan da dahil her gece ağlıyor. . Sabahları,okuldan gelince ,her an ağlıyor. . Kızım da bana çok düşkün hep emmek istiyor.. evde huzur kalmadı eşim oğlumun şımarıklik yaptığını söylüyor kızıyor. . Delirmek üzereyim. . Ne olur akıl verin kurtarın şu dertten :KK43: ikisine birden yetisemiyorum.. :'(

Canım bedemcıkse aldrsana yada geniz etide olabılır benm yıgenımde oyleydı aldırdı ablam ama yıne en ufak seyde hastalanır şimarıklıktan ateslenıyor aşlah yardımcın olsun benm bir kızım var 9aylk zor yetısıyorm ıkı cocuk cok zor alalh yardm etsn sabır versın sana :KK43:

Doktor işi biraz şans işi, adamcağız/kadıncağız bakıyor boğaz kızarmış hah diyor faranjit olmuş, veriyor antibiyotiği gönderiyor. Halbuki her faranjit bakteriyel olmaz, alerjik olarak da ortaya çıkabiliyor o zamanda antibiyotik ile geçmiyor işte. Onlarda haklı, kafaları kazan gibi oluyor günde yüzlerce hasta ile...

Alerji testi yaptırabilirsen çok iyi olur, gittiği okulda havalandırma, klima, pervane varsa bunlarda sorun yaratıyor alerjiklerde. Halı, perde, tül bu tarz yerlerde ne sıklıkta temizlenebilir bilmiyorum. Testte küf, nem gibi kısımlar pozitif çıkarsa maske kullanmakta yarar var... Birde ellerini sık sık yıkatın.

Doktora gittiğinizde ek olarak bağışıklık güçlendirici imunex tarzı bir şeyin uygun olup olmadığını da sorun isterseniz.Aklıma başka bir şey gelmiyor.

İmunex'i görünce yazayım dedim. Çok tehlikeli gıda takviyeleri bu bağışıklık güçlendiriciler. Bağışıklığı güçlendirirken kanser hücrelerini de güçlendiriyor. Ben de kullandım bir dönem sonra aile dostumuz olan bir hekimin anlattıklarıyla ödüm patladı, bıraktım. Küçücük çocuklara kullandırmayın.

Uzun uzun yazmak istiyorum ama bugun çok Yogun olucam.sabah ti yattığımda zaten. Pedegog un dediklerinden ornekler veririm belki isinize yarar. Konuyu takip ediyor olucam ilk fırsatta da yazicam..

X