OĞLUM BANA KARŞI ÇOK SOĞUK

Canım hamileyken hic keşke olmasaydi diye düşündün mu hani olur ya bazen canımız sıkkın olur sorumlulugu birilerine atarız. Veya lohusayken hiç depresyona girip istemedigin oldu mu ?
lohusayken bi ara depresyona benzer bişeye girmiştim ama gerek hamileyken gerek lohusayken asla bebeğimden pişman olmadım. Hayatın yeni bir anlam kazanıyor. Hayatının anlamı oluyor ufaklık. Bi de değerimi bilse :)

Canim uzulme donem donem degisiyo cocuklar benimde 2yasinda oglum var ve babasina cok duskun olan cocuk 1haftadir ilgisi azaldi babasina ki been calismayan bi bayanim ben donemsel biseydir diye dusunuyorum. Birde calistiginiz icin size aklinca ceza vermeye calisiyorda olabilir. Uzulmeyin gecicek allahin izniyele sabirli olun sevginizi hic eksiltmeyin oda anlicaktir.

Offf ayni benim kısımda öyle11 aaylık babasına öyle bi duskunki tuvalete bile bırakmıyor adamı babaaannesinede ayni şekilde çok düşkün . Ama bana gelince çok farklı çok soğuk üstelik ben calismiyorum bebegimle ilgilenmek için güzelim isimi biraktim.. Yani anliycagin ayni dertten muzdaripiz.. Ne yapsak acaba.?[/Q

Bilemezsiniz 3 ay sonra size bağlanır. Adı üstünde çocuk o an hoşuna ne gidiyorsa. Daha çokta kim onunla oynuyorsa ona gidiyor.

lohusayken bi ara depresyona benzer bişeye girmiştim ama gerek hamileyken gerek lohusayken asla bebeğimden pişman olmadım. Hayatın yeni bir anlam kazanıyor. Hayatının anlamı oluyor ufaklık. Bi de değerimi bilse :)
geçen gün bi kitapta okumuştum da bazen böyle şeyler dusunuldugunde bebekler anneye tepki geliştirip sonra soğuk olabiliyomus acaba öyle bi sebebi olabilir mi dedim :) o zaman görmesiyle alakali muhtemelen daha fazla görmesi gerekli

Günaydın, Bu aralar psikolojim pek iyi değil ama boşuna da değil kızlar. 14 aylık oğlum var. Çalışan bir anneyim. Oğlum çok güler yüzlü bir çocuktur. ama bana karşı hiç değil ne yapsam boş sanki. Babasına karşı gülücükler gülücükler ona buna herkese karşı öyle. Tanımadığı insanlara bile güler. Gel dese gider herkese. Ama bana karşı bi tebessüm bile etmiyor. Güldürmek için neler yapıyorum. Çok ağırıma gidiyor. Akşam olsun diye iple çekiyorum eve gidiyorum beni görünce hiç bakmıyor bile tarafıma. Babası gelince çığlık atıyor kıpır kıpır oluyor. Oğlumu nasıl kendime bağlıyacağımı şaşırdım.

çalışan bir arkadaşımın oğlu konuşmaya başladığı zamanlarda ağzından anne kelimesi çıkmıyormuş mamanne dede baba mama diyormuş annesine baba diyormuş kızda isyanlardaydı kaç aylık çock resmen inatlaşıyormuş annesi kucağına alıp ben anne hadi oğlum anne dese de inadına annesine baba diyor tam 2 yaşına girdi geçen ay hala aynı

eşim gıcık olmaz favori kendisi zaten
Ayrıca yaptığınız kıyas çok saçma ervaamm bebeğine kendisi bakıyormuş, işinden ayrılmış tüm vaktini bebeğiyle geçiriyormuş buna rağmen bebeği ona karşı soğuk babaannesine sıcak.. Buna istinaden söyledim gıcık bi durum diye.

çalışan bir arkadaşımın oğlu konuşmaya başladığı zamanlarda ağzından anne kelimesi çıkmıyormuş mamanne dede baba mama diyormuş annesine baba diyormuş kızda isyanlardaydı kaç aylık çock resmen inatlaşıyormuş annesi kucağına alıp ben anne hadi oğlum anne dese de inadına annesine baba diyor tam 2 yaşına girdi geçen ay hala aynı
benimki de öyle anne de oğlum diyorum. Kafasını sallıyor hayır anlamında bababababa diyor :)

Günaydın, Bu aralar psikolojim pek iyi değil ama boşuna da değil kızlar. 14 aylık oğlum var. Çalışan bir anneyim. Oğlum çok güler yüzlü bir çocuktur. ama bana karşı hiç değil ne yapsam boş sanki. Babasına karşı gülücükler gülücükler ona buna herkese karşı öyle. Tanımadığı insanlara bile güler. Gel dese gider herkese. Ama bana karşı bi tebessüm bile etmiyor. Güldürmek için neler yapıyorum. Çok ağırıma gidiyor. Akşam olsun diye iple çekiyorum eve gidiyorum beni görünce hiç bakmıyor bile tarafıma. Babası gelince çığlık atıyor kıpır kıpır oluyor. Oğlumu nasıl kendime bağlıyacağımı şaşırdım.
size küsebilir bebekler bile anne çalışmaya gidince beni terk ediyor sanrısı oluşabilir

bu arada oğlumun adı da Ata:):)
oğlunuzla beraber neler yapıyorsunuz mesela?ya h.sonları ?

benimki de öyle anne de oğlum diyorum. Kafasını sallıyor hayır anlamında bababababa diyor :)

çocuğum yok ama eğer olursa çalışacağım bende ama sürekli konuşurdum onunla iletişim kurmaya çalışırdım hem iş hem ev hem çocuk hepsine yetmeye çalışmak için çabalamazdım eşimden destek isterdim sizinde eşniz biraz olsun ev işine destek olsa belki çocuğunuza biraaz daha fazla vakit ayırabilirsiniz diye düşündüm tabi yine en iyisini siz bilirsiniz :KK52:

çocuğum yok ama eğer olursa çalışacağım bende ama sürekli konuşurdum onunla iletişim kurmaya çalışırdım hem iş hem ev hem çocuk hepsine yetmeye çalışmak için çabalamazdım eşimden destek isterdim sizinde eşniz biraz olsun ev işine destek olsa belki çocuğunuza biraaz daha fazla vakit ayırabilirsiniz diye düşündüm tabi yine en iyisini siz bilirsiniz :KK52:Ben vakit ayırıyorum zaten oyun oynamaya çalışıyorum ama ilgisini çekemiyorum. Babası kadar eğlenceli olamıyorum yada

bu arada oğlumun adı da Ata:):)
oğlunuzla beraber neler yapıyorsunuz mesela?ya h.sonları ?
Hadiii, benimkinin adı da ata kemal. hafta sonu genelde parka çıkartıyorum yada çocuğu olan arkadaşlarımla bi araya gelmeye çalışıyorum. çünkü çevresinde akranı yok hiç ve çok mutlu oluyor çocuk görünce hatta o kadar fazla mutlu oluyor ki kovalıyor çocukları onlarda kaçıyorlar :) Fazla sevecen

Doğru söylüyorsun sanırım o yüzden ama insan ister istemez üzülüyo canı sıkılıyo

KizimA ben bakiyor onun icin isten ayrilmis olmama ragmen babasina karsi daha farkliydi simdi 25 aylik durum degisti anne anne diye pesimden ayrilmiyor gelip sarilir oper.hafta sonlari bir kresin anne bebek oyun grubuna katilin baglariniz guclenir farki goreceksiniz.

KizimA ben bakiyor onun icin isten ayrilmis olmama ragmen babasina karsi daha farkliydi simdi 25 aylik durum degisti anne anne diye pesimden ayrilmiyor gelip sarilir oper.hafta sonlari bir kresin anne bebek oyun grubuna katilin baglariniz guclenir farki goreceksiniz.
Nasıl becerdiniz? Ya benimki herkese güler yüzlü herkese bir bana esirgiyor. Hele erkeklere karşı daha güleç babasına, erkek çocuklara başka adamlara bile gülüyor, annesinin suratına bile bakmıyor

X