- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla noldu da birden yön değiştirdi. Çok ilginç.17 aylık bi bebeğim var ve çalışıyorum.Geçtiğimiz aya kadar babaya aşırı düşkündü.
Babasına sarılır öper ben yanaşınca kaçar giderdi :)
Akşamları kapıdan aynı anda giriyorsak beni teğet geçer babasına koşardı
Ne yalan söyliyim hiç kafama takmamıştım bu durumu çünkü babasına düşkünlüğü benim biraz daha nefes almamı sağlıyordu.Mucize gibi son bir aydır bana aşırı düştü, babasının yüzüne bakmıyor sarıldığında yüzünü yırtmaya çalışıyor.Aramıza falan yatırınca bana dönüp sarılıyor babasını itiyor falan.. :) yani çocuk bunlar, sakin ol eminim geçici bi süreçtir.
8 aya kadar evdeydim. ikimiz vakit geçirdik hep. Ama yine baba kapıdan girince başka. Tırnağı olamıyorumoglum ilk torundu , dolasi ile banyosu,gezdirmesi,giydirmesi,gazi,haslataligi ve akliniza gelebilecek tum ihtiyaclari ile babaanne ve halasi ilgilenmek istiyordu bende karismiyordum ,sevdiklerinden ilgileniyrlar ilk torun ozeniyorlar diye dusunuyrdm ama buyudukce oglumun ilgisizligini farkettim.anne olarak bi.ayricalik gormek istiyor insan. ikinci bebegimde tum.ihtiyaclariyla birebir ben ilgilendim. gece gunduz basindaydim bebgimin. her gulusunde ,dususunde ben kucakladim ,ilgilendim netice olarak bebegimin bana bagliligi,ilgisi,sevgisi bambaska. zahmetsiz rahmet olmuyor. bebekler anneyi her ihtiyaca yetismesi ile tanirlar,baglanirlar. kendinizi.suclu hissetmetmeyin... sonucta bebeginizin gelecegi icin calisiyorsunuz sizde. zamanla duzelecegini umuyorum...
14 aylık bebekten bahsediliyor
hımmm siz yeğeninizi mi etkiliyordunuz da annesinin yüzüne bakmıyordu
hadi ya nasıl bulabilirim oradaki yorumları da okumak isterimAynı konu yakın geçmişte açılmıştı.
Daha iyiden kötüden anlamazlar ki bu yaşta.Alakası yok Yeğenimle aramızda 850 km var. Kaldı ki ona da Anneannesi bakıyor ama küsüyor işte emeceği zaman yanaşıyor Annesine.
14 aylık olması onu etkilenmez kılmaz ki, Anne kötü , anne şöyle anne böyle ne bilim daha çabuk etkilenebilir sanki bilemedim şimdi..
babasına daha düşkün demekki
yada sizin hayır dediginize babası evet dedigi için öyle davranıyor
Darısı başıma inşallahalla alla noldu da birden yön değiştirdi. Çok ilginç.
Hadi ya babasına neyse de babaannesine niye o kadar düşkün hele bi de çocuğa siz bakarken.. Ne gıcık bir durum.. Bazı şeylerin çaresi olmayınca insanın çok zoruna gidiyor..Offf ayni benim kısımda öyle11 aaylık babasına öyle bi duskunki tuvalete bile bırakmıyor adamı babaaannesinede ayni şekilde çok düşkün . Ama bana gelince çok farklı çok soğuk üstelik ben calismiyorum bebegimle ilgilenmek için güzelim isimi biraktim.. Yani anliycagin ayni dertten muzdaripiz.. Ne yapsak acaba.?
Hadi ya babasına neyse de babaannesine niye o kadar düşkün hele bi de çocuğa siz bakarken.. Ne gıcık bir durum.. Bazı şeylerin çaresi olmayınca insanın çok zoruna gidiyor..
Sizin için aradım ama bulamadım maalesef..hadi ya nasıl bulabilirim oradaki yorumları da okumak isterim
bak canım öyle bir laf ediyorsun ki,eğer konu sahibinin bebeğine eşinini ailesinden biri bakmış olsaydı fitne sokmuş olacaktın.halbuki sizide başınızda varmış.o laftan önce yeğenini anlatabilirdinAlakası yok Yeğenimle aramızda 850 km var. Kaldı ki ona da Anneannesi bakıyor ama küsüyor işte emeceği zaman yanaşıyor Annesine.
14 aylık olması onu etkilenmez kılmaz ki, Anne kötü , anne şöyle anne böyle ne bilim daha çabuk etkilenebilir sanki bilemedim şimdi..
Benim de 14 aylik bir kizim var, ve bana kizimin Beni yalnizca 1 saat gormesi fikri korkunc geldi acikcasi..ucretsiz izin alma imkaniniz olsaydi keske. Ben ucretsiz izin aldim.. dogdugundan beri Hic ayrilmadik.benim de kizim Beni gunde 1 saat aksamlari gorse o da bana soguk davranirdi. Insallah daha cok vakit ayirabilirsinizzaten beni bi tek akşamları görüyor 1 saat anca. göremezse hepten unutacak
Hadi ya babasına neyse de babaannesine niye o kadar düşkün hele bi de çocuğa siz bakarken.. Ne gıcık bir durum.. Bazı şeylerin çaresi olmayınca insanın çok zoruna gidiyor..
baktım canım kitabı okuyan biri şu yorumu yapmış " Yazar bu Kitabında çalışan annelere hiç yol göstermemiş ve bizi resmen suçluluk deryasına bırakmış.çalışan bir annenin çocuğuyla bu Güvenli bağı nasıl kuracağından eser yok sadece sık sık 2 yaşına kadar Çocuktan ayrılmamalısınız diyor, tamam da ya zorundaysanız? Ayrıca çocukla beraber yatma, Kuralları sadece Baba'nın koyması gibi birçok görüşü de daha önce edindiklerimle çelişiyor.kısaca kocaman bir soru işareti..."Duruma inanin cok uzuldum. İnternette adem günes güvenli baglanma yazip aratin. Telim bozuk zor yaziyorum
Aynı yatakta uyuyamayız ki benim çocuk deli gibi uyuyor sürekli hareket halinde. Öyle bi kafa atıyor ki feleğim şaşıyorSizle vakit gecirmedigi icin size baglanamiyor. Cocuk 3 yasina kadar anne ile ayrilmamali. Guvenli baglanmayi suan ona kim bakiyirsa onunla gerceklestirecek ve bu omur boyu devam edecek. Annesi olsanizda aranizda hep kopukluk olucak, cunku sizi gormuyor,sevgi almiyor. Benim annemde emekli bankaci, onu gormeden buyudum...acisini cok cektim, suan kizima kendim bakiyorum. İmkaniniz varsa ise ara verin. 3 yil cok kiymetli ve ileride geri donusu olmayacak, hatta ergenlikte iyice kopacaksiniz. Ayni seyleri yasadim annemle, omur boyu devam eden bir kisir dongu. Hic degilse gece beraber uyuyun, kokunuzu alsin. Sevginizi hissetsin. Sabiha paktuna keskin, calisan annelerin uzun sure bebekleriyle ayni yatakta uyumasini oneriyor. 3 yas gibi bir sure.