- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.037
-
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Bu şey değil mi ya
istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun sevdiğin bekliyor ne duruyorsunnahey ahey aheyyy
Şey diye bu, ağlama gül diye :)Ahahjsjs ben burada dram içinde boğulayım siz geyik yapın. Peki tamam, ağlamıyorum. Pekii.
Benim bir bilgim yok ama çok arkadaşım var. 6 aylıkken,1 yaşındayken çcuklarını kreşe başlatan hemen hepsi şimdi ilkokul,ortaokul öğrencisi.
Ağlaması,alışma dönemi normal gibime geldi.
Siz de öğretmenmişsiniz,daha iyi bilirsiniz aslında.
Bence biraz beklemelisin uyum süreci için. .
Daha çok yeni tüm hafta gitmiyor zaten .Ve sen de soyluyorsun ilk zaman gore gelisme kaydetmissiniz ..
Biraz sabırli olmak lazım onun iyiligi için .
Tamam zamanla daha az aglaması bile bir gelisme..bence zamanla aglama bitecek sonra sinifla uyum süreci başlayacak ve alisacak.Gelişmeden kastım daha az ağlaması. Lakin hala sınıfla uyum içerisinde hareket etmiyor. Tamam bu beklediğim bir durumdu ama ne bileyim keşke sarılıp ağlamasa :/
Gelişmeden kastım daha az ağlaması. Lakin hala sınıfla uyum içerisinde hareket etmiyor. Tamam bu beklediğim bir durumdu ama ne bileyim keşke sarılıp ağlamasa :/
Hiç merak etmeyin ,alışma süresi çocuktan çocuğa değişiyor ama en sonunda alışmış oluyorlar .Bende bahsettiğiniz süreçten yakın zamanda gectim bu hafta daha rahat bıraktım.Sizinde öyle olur okulda mutlu ise sorun yok .İlk 2 hafta çok düzen olmadı kurumda ama bu hafta herşey tıkır tıkır işliyor .
Doğrudur tabii...İnanın öğretmenlik etki etmiyor annelik karşısında. Yani en azından ben profesyonel yakşaşamıyorum duruma. Sürekli kendimle çelişiyorum.
Öğretmen olarak bak olaya
Sana bi öğrenci gelse ağlasa ama annesi gidince susuyor olsa annesine ne tavsiye verirdin?
Yeni öğretmen gelince de daha düzenli olur her şey. İstersen bi bekle bi bak
Azıcık ağlasın ya hem özler seni kıymetini bilir bence :)