• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

Bu surprizleri anlattigin birileri var mi?

Hayır ama sevgilim anlatmıştır dikkatimi çeken sevgilimin yakın bayan arkadaşı var tanırım kızı onları bile saydı bana bu gece kendini o kadar akıllı sanma diye onlarla arkadaş olmuştur belki

İmkansız kuramaz çünki ayrılırdım eskiydi telefonum sıfır telefon aldım :KK43: şifremi bilmiyordu ben blirdim onun o benden hiç öyle talep de bulunmaıştı bile
Sen ne bileceksin kirmistir bi sekilde sifreyi atiyorum onun pcden girerken keyloggerla almistir ya da sifreyi yazarken gormustur tum hesaplarinin sifresini sifirla

Sen ne bileceksin kirmistir bi sekilde sifreyi atiyorum onun pcden girerken keyloggerla almistir ya da sifreyi yazarken gormustur tum hesaplarinin sifresini sifirla

Sıfırlamaz olurmuyum çoook önceden yaptım onları :(

Hayır ama sevgilim anlatmıştır dikkatimi çeken sevgilimin yakın bayan arkadaşı var tanırım kızı onları bile saydı bana bu gece kendini o kadar akıllı sanma diye onlarla arkadaş olmuştur belki
Sizin nasi bi ortak noktaniz var ki hemen arkadas olacak yeni sevgilinin kankalariyla da laf alacak agizlarindan

Sizin nasi bi ortak noktaniz var ki hemen arkadas olacak yeni sevgilinin kankalariyla da laf alacak agizlarindan

Yok ortak arkadaşımız :( o yapar kızların dikkatini çabuk çeken tip bir de çok çabuk insanlarla kaynaşabilem biri aklıma gelende bu yüzden

Off ne karisik :/ valla cocuk arizali onu anladim da o ariza nasil giderilir bilemedim. Sevgilin bu durumu biliyor mu? Yani eski sevgilinin rahatsiz ettigini? Kac yasinda bu kisi? Ayrica sevgilin arkadaslarina anlatmış olsa bile onlar her onune gelene anlatirlar mi ki bunlari? İnsan suphelenir sonucta boyle bir durumda

Tamam da arkadasin.merak ettigi konu delil olmadan suc duyurusunda bulunabiliyor mu onu soruyor. E karakola giderse de sevgilisi ogrenir. Ben de madem once ara sor eger sikayet edebiliyorsan oyle git dedim. Bund anormal.ne var anlamadim :/

Bişey yok tabi sağolun fikriniz için ve evet aynem delil olmadan nasıl yapabilirim merakım bu

Off ne karisik :/ valla cocuk arizali onu anladim da o ariza nasil giderilir bilemedim. Sevgilin bu durumu biliyor mu? Yani eski sevgilinin rahatsiz ettigini? Kac yasinda bu kisi? Ayrica sevgilin arkadaslarina anlatmış olsa bile onlar her onune gelene anlatirlar mi ki bunlari? İnsan suphelenir sonucta boyle bir durumda

Sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz evet biliyor hatta ben kasiyerim bana yöneldi sevgilim yanımda sevgilim hemen ben burdan alayım dedi beyfendi fark etmez dedi oraya geçti :(

Yok ortak arkadaşımız :KK43: o yapar kızların dikkatini çabuk çeken tip bir de çok çabuk insanlarla kaynaşabilem biri aklıma gelende bu yüzden
ortak nokta derken atiyorum ayni semtin cocugusundur vs yolda kizin karsisina dikilip kanka olamaz ya

Sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz evet biliyor hatta ben kasiyerim bana yöneldi sevgilim yanımda sevgilim hemen ben burdan alayım dedi beyfendi fark etmez dedi oraya geçti :KK43:
Ya sen bu sevgiline evinde ne surpriz yaptin ki hem adi konulmadi diyosun hem evde surprizler :d bu sefer dikkat et bari

Bişey yok tabi sağolun fikriniz için ve evet aynem delil olmadan nasıl yapabilirim merakım bu
Yok ben sana demedim.canim asudeye demistim :) bilgim olmadigi icin en.doğrusunu polisler bilir o yuzden sor dedim. Savciliga gidince takip eder o zaman daha da dellenir dikkat et sen

ortak nokta derken atiyorum ayni semtin cocugusundur vs yolda kizin karsisina dikilip kanka olamaz ya

Aynı semtte değiliz çok farklı semtlerimiz ama bizim evin yakınına taşındığını söylemişti çok uzun zaman önce :(

Olur o şöyle düşün bi cafeye giriyoruz garson vs muhabbeti kuruyor tanışıyor bağlıyor insanları bi şekil paranoyak gibiyim ama yapar o

Sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz evet biliyor hatta ben kasiyerim bana yöneldi sevgilim yanımda sevgilim hemen ben burdan alayım dedi beyfendi fark etmez dedi oraya geçti :KK43:
E sevgilin.biliyorsa o zaman ona sor aranizda gecenleri surprizleri falan anlattigi birileri var miymis. Eger birilerine anlatıyorsa anlatmasın bir daha.

Ya sen bu sevgiline evinde ne surpriz yaptin ki hem adi konulmadi diyosun hem evde surprizler :d bu sefer dikkat et bari

Ben değil sevgilim yaptı süprizi adı konuldu onun annesi de benim ailemde oldu diyolar ben şundan dolayı zaman geçsin dedim sevgilimin görüşünü kestireyim ne yapar diye öyle anlatayım

E sevgilin.biliyorsa o zaman ona sor aranizda gecenleri surprizleri falan anlattigi birileri var miymis. Eger birilerine anlatıyorsa anlatmasın bir daha.

Bunu düşündüm ama olaya dahil olur gider kavga eder diye sustum

türk sineması gibi karışık bir olayın içine girmissin

Bunu düşündüm ama olaya dahil olur gider kavga eder diye sustum
Sevgilini sakinlestirmek senin elinde aslinda. Duzgunce konusup halledebilirsin belki. Bu sekilde ne kadar devam edecekki boyle. Surekli stres altinda kalacaksin. İnsallah en.az zararla atlatirsin.

Sevgilini sakinlestirmek senin elinde aslinda. Duzgunce konusup halledebilirsin belki. Bu sekilde ne kadar devam edecekki boyle. Surekli stres altinda kalacaksin. İnsallah en.az zararla atlatirsin.

sağolun inş

Back