Bugün büyük bir salaklık yaptım.Dün eski sevgilim bana ulaşıp, benim evime çok yakın bir hastaneye geleceğini, vaktim varsa ona refakatçi olmamı istedi başta kabul etmedim, ortak arkadaşımız evine yakın zaten muayene en fazla 5dk biter bitmez kalkar dönersin diye söyledi, ben de ne olacak diyerek gittim. Meğer bu salak bana oyun hazırlamış. Ortak arkadaşımızın bu oyundan haberi yok. Ben oraya gidince gayet sıradan merhaba-nasılsın dedik. Sonra bunun nerdeyse çıktıysa erkek kankası çıktı ortaya. Bana benim eski sevgilimi takip edip oraya geldiğime dair sataşmaları suçlamaları oldu, ve bu sözlü sataşma sırasında bu salaklar polis çağırmaya kalktılar. Tabi o arada bu salak eski sevgilim elimi kolumu baya sıkıp, seni sakat bırakırım görürsün, seni şikayet ederim sabıkan olur yurtdışına hiçbir yere gidemezsin dedi. Diğer kankası olan salakta bana "sen bana hakaret edip kişisel alanımı ihlal ettin, ben seni şikayet edeceğim" gibi saçma şeyler söyledi. Hakaret dediği şey ben konuşurken bu beni itince ben buna ezik dedim. Bunun dışında hakaret küfür söz konusu değil. Şuan olayda şahitlik yapacak bir kişi yok elimde, çok sinirliyim, kolum elimden omzuma kadar ağrıyor.
Ben ara ara telefonla görüntü kaydı aldım fark ettirmeden ama ne işe yarar bilmiyorum. Darp raporu aldım. Ama bu şahitlik olayı sıkıntı olur mu? Sabah avukata gideceğim, henüz avukatla görüşmedim.
Bana uzun süreli vize bu salakla sevgiliyken çıkmıştı, bu hemen ben de geleceğim sen oraya yalnız gidemezsin, ben kıskanırım triplerine girmişti. Resmen aylarca bunun kinini tutmuş. Ben anlaşamıyoruz, geleceğe dair yollarımız ayrı diye bunu terk etmiştim, terk etmemem için hediyeler süprizler ayarlamıştı salak kabul etmemiştim.
Aileme anlatamadım, iki üç yakın arkadaşıma anlattım. O an gerçekten böyle beynim durdu, keşke ben karşı tarafa vursaydım, kafasını duvarlara vursaydım. Aileme anlatsam gerçekten karşı tarafı öldürmekten beter ederler aynı zamanda üzülüp benim için endişe ederler. Kendime zaten kızıyorum sana mı kaldı refakatçilik yapmak senin neyine iyilik yapmak.
Konuyu neden yazdığımı eklememişim, bu olayda benim tanığım yok ama karşı taraf yalancı şahitlikle başıma bela olabilir mi? Bu salak kendisine zarar bile verdirebilir beni şikayet etmesine bahane olsun diye.