• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf :(

iyiligini kotulugunu burdan bilemem.. o cocuk da bundan dolayi yapiyo, hakli, demiyorum.. ama yok yere biraktiysan, pesinden yeni iliskiye yelken actiysan, bunalima dusmus ve sacmaliyo olabilir.. o da senin canini yakmak icin boyle yollara basvuruyo..

Umarım sadece bu şekil yakar başka bişey yapmaz :(

Ya o çok farklı biri çok zeki insanı direk çözer araba plakasına kadar biliyor yakın olan bayan arkadaşının ismini verdi düşünün illa çözmüştür o beni arabayla bırakmasından tutun bana akşam evde yapılan süprize kadar biliyor bunu nasıl yapıyor ya :KK43:
Takıntılı manyak galiba bu adam. Ben kaybettim sen de kaybedeceksin diyor resmen. Bencede bir karakola gidip danışın polise. Yol gosterir. Ama ona belli etmeyin sizi takip etmediğinden emin olun. Ve kufur etmek yerine bir de duzgunce konusun isterseniz. Bu sekilde eline bir sey geçmeyeceğini anlatmaya calisun. Damarına baktıkça daha kotu olmasin da sonra.

Takıntılı manyak galiba bu adam. Ben kaybettim sen de kaybedeceksin diyor resmen. Bencede bir karakola gidip danışın polise. Yol gosterir. Ama ona belli etmeyin sizi takip etmediğinden emin olun. Ve kufur etmek yerine bir de duzgunce konusun isterseniz. Bu sekilde ekune bir sey geçmeyeceğini anlatmaya calisun. Damarına baktıkça daha kotu olmasin da sonra.

Takip etse de ruhum duymaz ki benim çok fena ya hastaneye gittim kaç ay önce mesaj atmış inş kötü bişeyin yoktur felan yanıt vermedim tabi aa korkutuyor bu halleri

Takip etse de ruhum duymaz ki benim çok fena ya hastaneye gittim kaç ay önce mesaj atmış inş kötü bişeyin yoktur felan yanıt vermedim tabi aa korkutuyor bu halleri
:KK57: yok artik. O zaman sen 155i ara oyle bilgi al. Gidersen onu da bilir ve bu sefer iyice damarina basmis olursun.

:KK57: yok artik. O zaman sen 155i ara oyle bilgi al. Gidersen onu da bilir ve bu sefer iyice damarina basmis olursun.

İlla bi şekil biliyor bişeyler yahu sevgilimin evinde yaptığı süprizi nasıl öğrenir insan çözemiyorum ki

Bir de telefonuna casus kurmus olabilir, ya da sosyal medya hesaplarinin sifreleri olabilir hepsini sifirla

İmkansız kuramaz çünki ayrılırdım eskiydi telefonum sıfır telefon aldım :( şifremi bilmiyordu ben blirdim onun o benden hiç öyle talep de bulunmaıştı bile

Savciliga suc duyurusunda bulun der polis en fazla
Tamam da arkadasin.merak ettigi konu delil olmadan suc duyurusunda bulunabiliyor mu onu soruyor. E karakola giderse de sevgilisi ogrenir. Ben de madem once ara sor eger sikayet edebiliyorsan oyle git dedim. Bund anormal.ne var anlamadim :/

Back